- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Çıksın meydane o zamanKebapları istediğine göre öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıksın meydane o zamanKebapları istediğine göre öyle
Zeytinyağlılarda güzel olurZetinyaglilar olabilirrr. Bayilirimm
yada kekler pastalar
Ben gerçekçi bir insanım. Kimin düğünü var dicem ama uykum geldi yarın sorarım artık.Destek olacağına
Inşallah.. düğüne zayıf gitcem, kararlıyım
Tamam inşaallahYa pc elime geçmiyor kaç gündür, yarın alıp video bakayım da, spor olarak onları yapalım
Kategori belli olsun dürterizÇıksın meydane o zaman
Benim kuzenim evleniyor Nisan ayındaZayıflamam lazımBen gerçekçi bir insanım. Kimin düğünü var dicem ama uykum geldi yarın sorarım artık.
İyi geceler canımBen de kaçtım, uykum geldi
İyi geceler herkese
Yeni kategori anketini sordum canım
YENİ KATEGORİ NE OLMALI? **Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum
İyi geceler PinkomE bana da müsade
Iyi geceler millet
Gunaydin ablamGünaydınlar oylama başlamış tekrardan göz atayım
Gunaydin ablam
Iiyim abla bebek iyi bugun dr goturcez yuzu ve gozu hala sari baska bi dr daha gosterelim dedikGünaydın canım nasılsın,bebek nasıl oldu burnundaki sorun geçtimi biraz
Günaydıngünaydın, oylama başlamış :) heyecan dorukta :)
gunaydin canim naberGünaydınlarrr hadi bakalım oylama başlamışş kullandım oyumu çerkez tavuğu ve içli köfteden yana..
Iiyim abla bebek iyi bugun dr goturcez yuzu ve gozu hala sari baska bi dr daha gosterelim dedik
Günaydın
gunaydin canim naber
günaydın canımm nasılsınn sarılığımı geçmemiş bebeğinin.. bazı bebeklerde hemen geçmiyor canım üzülme ben yiğenimden biliyorumm..ama tabikide getirin cimcimeyi doktoraa..Iiyim abla bebek iyi bugun dr goturcez yuzu ve gozu hala sari baska bi dr daha gosterelim dedik
Günaydın
gunaydin canim naber