Sağlık olsun boşver.Evet bi de hep aynı açıdan çektim, mesela ceketim altın renkli aslında altın-krem karışımı ama beyaz görünüyorBiraz çekimlerde acemilik oldu
Az ve öz oy aldım işte beğenmediler beni
Ben yöresel yemekler dedimHangi kategoriye oy versek ki.
Baktım şimdi canım, ben senin elbiseni de beğenmiştim sadece üzerinde ki ceket rengini uyumsuz bulmuştum6 numarayım ben
Yemek Yarışması Yeni Kategorisi Ne Olmalı?
YENİ KATEGORİ NE OLMALI? **Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum
O ceket yaktı beni zatenBaktım şimdi canım, ben senin elbiseni de beğenmiştim sadece üzerinde ki ceket rengini uyumsuz bulmuştumBu arada çok şekersin:)
Açtım anketi bakalım ne olacak
Evet tatlı olmasın, en başarısız olduğum şeyDiyet yemeklerini ekleyecektim katılım olmaz diye vazgeçtim,
Tatlı olmaz inşaallah
Bence de olmazdı.Diyet yemeklerini ekleyecektim katılım olmaz diye vazgeçtim,
Tatlı olmaz inşaallah
Akıllanmıyorum, tatlıyı seçtim :))Diyet yemeklerini ekleyecektim katılım olmaz diye vazgeçtim,
Tatlı olmaz inşaallah
Ne yapacaksın.Akıllanmıyorum, tatlıyı seçtim :))
Canım biz diyete başlayacağız tatlı bizi bozarEvet tatlı olmasın, en başarısız olduğum şey
Hee o açıdanCanım biz diyete başlayacağız tatlı bizi bozar
Akıllanmıyorum, tatlıyı seçtim :))
Sen ne istiyorsun.Ben de öyle yapacağım ne isterlerse ona uyarım
Sürekli kebap diyorum ama tutmadı bir türlü, başka seçeneklere mi yönelsemAçtım anketi bakalım ne olacak
Vallahi kebaplar,yöresel yemekler,zeytinyağlılar belki bozmaz ama tatlı ve diğerleri bozarHee o açıdanDiyet yapanı her yemek bozuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?