- 23 Ekim 2011
- 19.404
- 23.884
bizde boyle gardaşNiye hain oldum ki, dün pinkondum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizde boyle gardaşNiye hain oldum ki, dün pinkondum
O zaman al sanabizde boyle gardaş
O zaman al sana
Ben bakıyorumheeeeyyyyyyttttt varmı uleyn bana yan bakan ha varmııııı
Sen agaya nasil ters bakarsin haaaa hain nevosBen bakıyorum
Ağa kim ben göremedimSen agaya nasil ters bakarsin haaaa hain nevos
Hoşgeldin canım nasılsınSelamm hanımlar
İyiyim ablacım kargo geldi şimdi Çok hoş bi parça .. Birazdan ekliyeyimHoşgeldin canım nasılsın
Güle güle kullan canımBekliyoruz resimleriniİyiyim ablacım kargo geldi şimdi Çok hoş bi parça .. Birazdan ekliyeyim
MerhabaSelamlaarrr :) oylamaya az kaldi.cok heyecanlii :)
Makarnalar yarışmasını 1. Likle bitirmiştim , ödül tatildi yalnız KENDi İSTEĞİMLE tatili reddettim gidemediğimden bınu belirtmek istedim çünkü gerek kadınlar kulubü gerek K Kazen ve yönetim bu konuda dürüst ve hassaslar.. Hatta bana bence bi jest olarak şık ve tatlı bi hediye gönderdiler çok teşekkür ediyorum ödülüm bugün elime ulaştı yarışmaya katılmak çok zevkliydi , oy veren destekleyen herkese teşekkürler...Eki Görüntüle 1425930 Eki Görüntüle 1425935
Canım hediyeni güle güle kullanSağlıklı ,mutlu günlerde inşaallahMakarnalar yarışmasını 1. Likle bitirmiştim , ödül tatildi yalnız KENDi İSTEĞİMLE tatili reddettim gidemediğimden bınu belirtmek istedim çünkü gerek kadınlar kulubü gerek K Kazen ve yönetim bu konuda dürüst ve hassaslar.. Hatta bana bence bi jest olarak şık ve tatlı bi hediye gönderdiler çok teşekkür ediyorum ödülüm bugün elime ulaştı yarışmaya katılmak çok zevkliydi , oy veren destekleyen herkese teşekkürler...Eki Görüntüle 1425930 Eki Görüntüle 1425935
Selam naber canim koyboldun yineSelamm hanımlar
SelammSelamlaarrr :) oylamaya az kaldi.cok heyecanlii :)
nevoos dedini yaptim gercekten acildi kizcemin burnu teşekkür ederimMerhaba
Yarın başlıyoruz
Ben buralarin agasiyam gardas sen kimsen hele de bakayimAğa kim ben göremedim