• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Ara Sıcaklar - Mezeler & Oylama Anketi

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    160
  • Anket Kapalı .
Makarnalar yarışmasını 1. Likle bitirmiştim , ödül tatildi yalnız KENDi İSTEĞİMLE tatili reddettim gidemediğimden:KK43: bınu belirtmek istedim çünkü gerek kadınlar kulubü gerek Kazen Kazen ve yönetim bu konuda dürüst ve hassaslar.. Hatta bana bence bi jest olarak şık ve tatlı bi hediye gönderdiler çok teşekkür ediyorum ödülüm bugün elime ulaştı:KK52: yarışmaya katılmak çok zevkliydi , oy veren destekleyen herkese teşekkürler...
image.jpg
image.jpg

Makarnalar yarışmasını 1. Likle bitirmiştim , ödül tatildi yalnız KENDi İSTEĞİMLE tatili reddettim gidemediğimden:KK43: bınu belirtmek istedim çünkü gerek kadınlar kulubü gerek Kazen Kazen ve yönetim bu konuda dürüst ve hassaslar.. Hatta bana bence bi jest olarak şık ve tatlı bi hediye gönderdiler çok teşekkür ediyorum ödülüm bugün elime ulaştı:KK52: yarışmaya katılmak çok zevkliydi , oy veren destekleyen herkese teşekkürler...Eki Görüntüle 1425930 Eki Görüntüle 1425935

Ayy cokk cici.renkler falan superr.gule gule guzel gunlerde kullan :)

Makarnalar yarışmasını 1. Likle bitirmiştim , ödül tatildi yalnız KENDi İSTEĞİMLE tatili reddettim gidemediğimden:KK43: bınu belirtmek istedim çünkü gerek kadınlar kulubü gerek Kazen Kazen ve yönetim bu konuda dürüst ve hassaslar.. Hatta bana bence bi jest olarak şık ve tatlı bi hediye gönderdiler çok teşekkür ediyorum ödülüm bugün elime ulaştı:KK52: yarışmaya katılmak çok zevkliydi , oy veren destekleyen herkese teşekkürler...Eki Görüntüle 1425930 Eki Görüntüle 1425935
Canım hediyeni güle güle kullan:KK60:Sağlıklı ,mutlu günlerde inşaallah:KK68:

Bu konuyada ekler misin hediyeni:KK60:
Sitemizdeki yarışmaları kazanan arkadaşlara duyuru..

Back