- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Evet canım hepimiz kullanmışızdırdoğru canım bende kullandım oğlumda gözleri ve burnu için cidden faydasını gördümm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım hepimiz kullanmışızdırdoğru canım bende kullandım oğlumda gözleri ve burnu için cidden faydasını gördümm
Bdb de arsiz kadin diye bi baslikta canim pinkonun dedigi gibi ladin kendi icin demis sankiayy ben bulamadımm neresi yahu.
buldum canım okudumm böyle oldum vallaaBdb de arsiz kadin diye bi baslikta canim pinkonun dedigi gibi ladin kendi icin demis sanki
Kolay gelsin canım pastayı bekliyoruzBol sohbetler mesaim biter ben giderim evime hayırlı tatiller.. gideyim pastamı yapayım akşama görüşürüzz
Aynen bide piskin piskin anlatiyorbuldum canım okudumm böyle oldum vallaa
Ablam seninle hic denk gelemiyoruzSelamlar hanımlar,net yine gitti bu aralar gidiyor ondan yokum yani,daha yeni geldi birazdan da kızçem gelir gene çıkarım
Afiyet olsunİyi akşamlar.hanımlar.çayı koyun tatlılar benden..Eki Görüntüle 1425178 Eki Görüntüle 1425184 Eki Görüntüle 1425186 Eki Görüntüle 1425186 Eki Görüntüle 1425195 afiyet olsun
Afiyet olsun
Ellerine saglik canim
Hayirdir aska mi geldin aksam aksam dokturmussunTesekkur ederim
Valla canım..bu aralar sardim. Değişik tariflere. Mutlu ol mutfak can sıkılır mutfak..Hayirdir aska mi geldin aksam aksam dokturmussun
Ne guzel yapiyorsun canimValla canım..bu aralar sardim. Değişik tariflere. Mutlu ol mutfak can sıkılır mutfak..
İyi akşamlar.hanımlar.çayı koyun tatlılar benden..Eki Görüntüle 1425178 Eki Görüntüle 1425184 Eki Görüntüle 1425186 Eki Görüntüle 1425186 Eki Görüntüle 1425195 afiyet olsun
Sef dokturmusSen neler yaptın böyle şefim. Ellerine sağlık
Sef dokturmus
Az kaldi canim heyecan doruktaHelal olsun şefimize.Oylamaya da az kaldı Nevoşum.