- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.575
- 34
Aa hic duymamistim gercekten miGeçmiş olsun,sütünden az bişey burnuna damlatsana oda iyi gelir burnu açılırii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa hic duymamistim gercekten miGeçmiş olsun,sütünden az bişey burnuna damlatsana oda iyi gelir burnu açılırii
Napıyorsun papatyamSelam Pinkom
Gecmis olsun canımBen iyyim sukurde bebegin burnu tikanmis ondan huysuz ilac fayda etmedi bende biraz Aspiratör le cektim burnun onunede vikis surdum azcik simdi biraz iyi gibi
İyiyim Canımsin sen nasılsınNapıyorsun papatyam
kimse yok mi
Selam millett
selamm nber canlarResim bekliyorum akşama
Semiramis biz seninle çok yakinmisiz
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın Ufaklık hasta olmuş Havalar cok fena dikkat et canımselamm nber canlar
Semiramis biz seninle çok yakinmisiz
Hemde ne doyduk dunden beri durmadan yağıyor okullar tatil oldu
Iyiyim eşim evde yine :))İyiyim Canımsin sen nasılsın
Iyilik canım senden?selamm nber canlar
Gecmis olsun canım
Hanım Ablanın dediği gibi sutunden damlat
sizin tecrübelierinize guvenerek uyaaninca yapicam burasi gunesli ama buz gibi ole soguk ki evde elim catlamis resmen bide disari cikmak zorunda olsak napcsz bilmiyorum ben iyyim.sukur halimize misafirlerim vardi gittiler oturuyorum oleİyiyim canım çok şükür sen nasılsın Ufaklık hasta olmuş Havalar cok fena dikkat et canım
Evet canim yakiniz ben akkent duydum ama nerde bilmiyordum burnumun dibindeymis megerGerçek mi canım görüşürüz bir gün
o zaman.Evet okullar tatil oldu arabalar
falan hep yolda kaldı.
Eşin dizinin dibinde diye degil miIyiyim eşim evde yine :))
Kışı sevmeye başladım
Iyilik canım senden?
Canım sütün onun ilacı dene fayda görürsünsizin tecrübelierinize guvenerek uyaaninca yapicam burasi gunesli ama buz gibi ole soguk ki evde elim catlamis resmen bide disari cikmak zorunda olsak napcsz bilmiyorum ben iyyim.sukur halimize misafirlerim vardi gittiler oturuyorum ole
Selam canımkimse yok mi
Iyyim canim bende sukur halimize kar sana yaradi deseneIyiyim eşim evde yine :))
Kışı sevmeye başladım
Iyilik canım senden?
Oh beee bitirdim dosyaları ve taramayı tee işte geldim..Hoşgeldin.. hoşgeldinn.Selam millett
Ahh saolun insanin yakinlarinda tecrübeli birilerinin olmasi ne guzelCanım sütün onun ilacı dene fayda görürsün
Amin Allah razı olsunEşin dizinin dibinde diye degil mi
Allah muhabbetinizi artırsın
Evet canim yakiniz ben akkent duydum ama nerde bilmiyordum burnumun dibindeymis meger
Insaallah
Ben kızları yollamadim gidenler geri dönmüş