- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Evett..Iyyim canim bende sukur halimize kar sana yaradi desene
Sende hoş geldinOh beee bitirdim dosyaları ve taramayı tee işte geldim..Hoşgeldin.. hoşgeldinn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett..Iyyim canim bende sukur halimize kar sana yaradi desene
Sende hoş geldinOh beee bitirdim dosyaları ve taramayı tee işte geldim..Hoşgeldin.. hoşgeldinn.
Ahh saolun insanin yakinlarinda tecrübeli birilerinin olmasi ne guzel
Ohh ne guzel iste keske bizde de ole bisi olsaEvett..
Sende hoş geldin
Canım ben de bilmiyorum..Belirli yerleri biliyorum sadeceKarataştayım bendeSen de bendensin o zaman NevoşBen de bir çarşının
yolunu biliyordum.Geçen sene kpss için dershaneye gittim arkadaşlar
şurada,burada oturuyoruz diyorlardı ben de öylece bakıyordum
suratlarına.Biraz biraz öğrendim artık.
İyi yapmışsın yollamamakla canım belliydi tatil olacağı çünkü.
Soguk buhar makinasi hep acik bizde banyo isi sakat ben tikanirim o banyoda sut iyiymis bide okaliptüs yagini buhar yapmak iyiymis aksam onu yapcam bideBak canım bu yazıya burda bile yazıyor
- Bebeğinize akşam yatmadan önce bol buharlı bir banyoda ılık duş aldırabilirsiniz.Buhar oluşturmak için benim kullandığım yöntem banyonun duşakabin kapılarını ve banyo kapısını kapatıyorum,suyu önceden çok sıcak olarak açarak içerinin buharlaşmasını sağlıyorum.Buhar üst solunum yollarının rahatlamasına ve gece rahat uyumasına yardımcı olacaktır.
- Gece uyurken yüksek yastıkta yatırabilir yada yatağın baş tarafını şiltenin altından yükseltebilirsiniz.
- Soğanı ikiye bölerek başucuna hatta burnuna çok yakın bir yere koyup kokusundan fayda sağlayabilirsiniz.Soğanın güçlü kokusu aynı mentol gibi, burun tıkanıklığını açmak için etkili bir yöntemdir.
- Soguk buhar makineniz varsa odasında soğuk buhar uygulayabilirsiniz veya odayı nemli tutmak adına kalorifer peteğinin üzerine bir kap su koyabilirsiniz yada kalın bir havluyu ıslatıp kalorifer peteğinin üzerine serebilirsiniz.Kalorifer havluyu kuruttukça gece kalkıp tekrardan ıslatmanız gerekebilir.
- Yarım bardak ılık suda erittiğiniz yarım çay kaşığı tuzu burnunuza damlatarak tahrişi azaltabilir ve burun tıkanıklığını hafifletebilirsiniz. Evde damlalık varsa damlalıkla damlatabilirsiniz yada çay kaşığıyla veya enjektörle de damlatabilirsiniz.Bir burun deliği için 2-3 damla yeterli olacaktır. Etkisini göstermesi için bebeğinizin başını bir kaç dakika geriye doğru tutun.
- Bebeğiniz hala emiyorsa anne sütü de damlatabilirsiniz.
- Odasını sık sık havalandırmanız en önemli etkenlerden biridir.
- Açık hava burun tıkanıklığına iyi gelebilir, dışarı çıkarıp hava aldırma şansınız varsa açık havaya çıkarabilirsiniz.En kötü ihtimal balkona bile çıkarsanız etkisini gösterecektir.
- Bebeğinizin burnuna serum fizyolojik damlatarak, ardından burun aspiratörü ile temizleyebilirsiniz.
- Bebeğinize bol bol su içirin ve C vitamini destekli beslemeyi unutmayın.
Ben baktım o konuya hatta yorum yazdımBeterin beteri var haline şükret dostumŞarkısını söylüyorumOğlu olan hanımlar, bdv ye uğramanızı tavsiye ediyorum
Allah böyle insanları uzak etsin
Süt her zaman işe yarayan ve hep olan birşey hatta sık sık gözlerine ve burnuna damlatSoguk buhar makinasi hep acik bizde banyo isi sakat ben tikanirim o banyoda sut iyiymis bide okaliptüs yagini buhar yapmak iyiymis aksam onu yapcam bide
Valla bu kadarını da beklemiyordum Ne olduk biz böyleBen baktım o konuya hatta yorum yazdımBeterin beteri var haline şükret dostumŞarkısını söylüyorum
Ortam çok bozuldu nereye gidiyoruz bilmiyorumValla bu kadarını da beklemiyordum Ne olduk biz böyle
Gozlerine neden bisey varsa ciksin diye miSüt her zaman işe yarayan ve hep olan birşey hatta sık sık gözlerine ve burnuna damlat
Canım ben de bilmiyorum..Belirli yerleri biliyorum sadeceKarataştayım bende
Ben de ya açık söylüyorum yada evet hımmm biliyorum diyorumAma gidersem aaaa burasımı diyorum
Geceden söylemeleri gerekiyordu bir sürü insan boşa yollara döküldü
benim var kız dur bi bakemm..Oğlu olan hanımlar, bdv ye uğramanızı tavsiye ediyorum
Allah böyle insanları uzak etsin
Evet gece geç yaptım kaçkez baktım sabah eşim işe giderken yine baktım yine yokDoğru diyorsun canım dumanla haberleşmiyoruz ki
herkesin evinde interneti var.
Gözlerinde akıntı falan olur o zaman damlata bilirsinTemizlerGozlerine neden bisey varsa ciksin diye mi
Tamamdır demek anneler gogsunde en etkili olaci tasiyormusGözlerinde akıntı falan olur o zaman damlata bilirsinTemizler
doğru canım bende kullandım oğlumda gözleri ve burnu için cidden faydasını gördümmGözlerinde akıntı falan olur o zaman damlata bilirsinTemizler
ayy ben bulamadımm neresi yahu.Anam kadinin yazdiklari ne ole yaa icimden bisi demek geldi ama banlanirim falan değmez
Tabi canım bulunmaz bir ilaçŞifa olsunTamamdır demek anneler gogsunde en etkili olaci tasiyormus