- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Görüşürüz inşaallahgörüşün ,görüşün arkadaşda olunn..(kendimde kıskançlık gördüm azıcık) hi hi hi.
Hatta bana çok yakınmış eşime sorup öğrendim Şimdi çıksam 10 dakika sürmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşürüz inşaallahgörüşün ,görüşün arkadaşda olunn..(kendimde kıskançlık gördüm azıcık) hi hi hi.
valla kıskandımmm..dostluklar kurulması ne güzel..Görüşürüz inşaallah
Hatta bana çok yakınmış eşime sorup öğrendim Şimdi çıksam 10 dakika sürmez
Canım görüşmek şart değil böylede güzel dostluklar kurabiliyoruzvalla kıskandımmm..dostluklar kurulması ne güzel..
istanbulda tee. böyleydi canım şimdi şimdi bitiyor erimeye başladı karlarr..
evet biliyorumm görüşülüncede yapı tuzu biberi oluyor..Canım görüşmek şart değil böylede güzel dostluklar kurabiliyoruz
Burda dün geceden beri yağıyor ve bu hale geldiistanbulda tee. böyleydi canım şimdi şimdi bitiyor erimeye başladı karlarr..
Kar güzel de yaz gelsin nevrestemm. yazzzBurda dün geceden beri yağıyor ve bu hale geldi
Orası öyleGörüştükten sonra pekişiyor herşeyGörüştüklerimden biliyorumevet biliyorumm görüşülüncede yapı tuzu biberi oluyor..
Ben de yaz gelsin istiyorumKar güzel de yaz gelsin nevrestemm. yazzz
hadi bakalım güzel dostluklara gelsinnoylamaya az kaldııterelellide terelelli..Orası öyleGörüştükten sonra pekişiyor herşeyGörüştüklerimden biliyorum
Heyecan başlasınhadi bakalım güzel dostluklara gelsinnoylamaya az kaldııterelellide terelelli..
özledim güneşi beyaa yüzmeyi,,benimde bir arkadaşım tokattaydı polisti eşi şimdi yeni yeni muğla fethiyeye taşındılar ordan aldılar ev hep isterdi arkadaşım.muğlayı sizde şarktasınız galiba çünkü polis biliyorum eşinizi sonra nere kısmetse daimi olarak.Ben de yaz gelsin istiyorum
Günaydın hayırlı cumalar
Hayırlı Cumalargünaydın hayırlı cumalar
Heyecan başlasın
Yok canım biz şarkta değiliz bizim şark çoktan bittiBurası Malatya'ya en yakın batı görevi o yüzden burayı seçtikBundan sonra tek hedefimiz Malatya ailelerimizin yanıOnlara hasret yaşıyoruzBu yıl istiyoruz olmadı en geç 2 yıl sonra ordayızözledim güneşi beyaa yüzmeyi,,benimde bir arkadaşım tokattaydı polisti eşi şimdi yeni yeni muğla fethiyeye taşındılar ordan aldılar ev hep isterdi arkadaşım.muğlayı sizde şarktasınız galiba çünkü polis biliyorum eşinizi sonra nere kısmetse daimi olarak.
Büyük şehir güzel ama yaşaması zorAhhh istanbul.. ben yapamıyorum istanbulsuz.. benim başımın tatlı belasıı. yaşayamıyorum nefes alamıyorum başka şehirlerdee..
Hayırlısı olsun canım malatya güzel şehirr. Rabbim gönlüne ve gönlümüze göre versinn.. malatyalı insanlar çok var arkadaşım ve mutfağınız çok bereketlidir..Yok canım biz şarkta değiliz bizim şark çoktan bittiBurası Malatya'ya en yakın batı görevi o yüzden burayı seçtikBundan sonra tek hedefimiz Malatya ailelerimizin yanıOnlara hasret yaşıyoruzBu yıl istiyoruz olmadı en geç 2 yıl sonra ordayız
Eşimin emekliliği doluyor 2 yıl sonra ama çocuklar küçük daha çalışmak zorunda