- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Tatil hem iyi hem kötü diyeyimOğlum hastalandı hastaneye gidip geldik bayağıOnun dışında çok güzel geçtiTatil nasil gecti
Kızın kaç aylık oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatil hem iyi hem kötü diyeyimOğlum hastalandı hastaneye gidip geldik bayağıOnun dışında çok güzel geçtiTatil nasil gecti
Yaa gecmis olsun canim sevindim 40gunluk olduk bugun teyzesi bizde bugun kursa gittik hatim baslamistik kizima bebegin 40cikmadan hatim yapmak cok iyiyms orda kizlar etrafini cevirdi sesli kuran okudular cok guzel olduTatil hem iyi hem kötü diyeyimOğlum hastalandı hastaneye gidip geldik bayağıOnun dışında çok güzel geçti
Kızın kaç aylık oldu
Sağol canımYaa gecmis olsun canim sevindim 40gunluk olduk bugun teyzesi bizde bugun kursa gittik hatim baslamistik kizima bebegin 40cikmadan hatim yapmak cok iyiyms orda kizlar etrafini cevirdi sesli kuran okudular cok guzel oldu
Cok güzel canım iyi günlerde kullaniste hediyelerim... Eki Görüntüle 1420202 Eki Görüntüle 1420206 teşekkürler..
Bencede canım tariflerini ve sunumun çok guzellayın 22'sine az kaldı :)) bu sefer 1 oydan fazlasını alıcam inanıyorum
hayırlısı olsun aldığım olumlu yorumlar bile mutlu ediyor :))Bencede canım tariflerini ve sunumun çok guzell
napican neneyi hain tolinNene nerde neneyi getirin bana bu saatte uyudumu yoksaaaa
Sen bizi çok ihmal ediyorsunGelip o topiğini kapattıracağımNene nerde neneyi getirin bana bu saatte uyudumu yoksaaaa
Ellerini öpecekmişnapican neneyi hain tolin
Tolin artık akıllı kiz nevos ablasiEllerini öpecekmiş
Maşaallah farkındayımTolin artık akıllı kiz nevos ablasi
Hahaha birazdan gelir,bizimde elimizi opsun dimiMaşaallah farkındayım
Pek meşgul gelmesi uzun sürer Öpsün tabi elimizi belki harçlık veririzHahaha birazdan gelir,bizimde elimizi opsun dimi
Falcı teyze olcak başımıza ben vermemPek meşgul gelmesi uzun sürer Öpsün tabi elimizi belki harçlık veririz
Geçen benimde falıma bak dedim hala bakacakFalcı teyze olcak başımıza ben vermem
Aha geldiGeçen benimde falıma bak dedim hala bakacak