- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet bal şeker olsun beybiii..Gunaydın kızlar
Gorusmek uzere kahvaltıya davetlıyım bugun
Topik sessiz ve sessizz. kimseler yokk.. Teşekkürler( kadınlar kulübü),,teşekkürler,,(nevrestemm),,teşekkürler( kazen) hediyem geldi az önce (Karaca)dan harika bir nevresim takımı..iş yerimin adresini vermiştim dosyalarla boğuşurken paketin var dediklerinde..o kadar sevindimkiçok mutlu oldum.. Teşekkürlerr.. (akşam çekip resmini paylaşıcam )..
Teşekkür ederim kesinlikle paylaşacağımm. yatağıma serip evim evim güzel evim bölümü var yataklarımız diye oradada paylaşacağımm..İyi günlerde güle güle kullan hediyeni resimide çekşnce görürüz ne güzel
Teşekkür ederim kesinlikle paylaşacağımm. yatağıma serip evim evim güzel evim bölümü var yataklarımız diye oradada paylaşacağımm..
Topik sessiz ve sessizz. kimseler yokk.. Teşekkürler( kadınlar kulübü),,teşekkürler,,(nevrestemm),,teşekkürler( kazen) hediyem geldi az önce (Karaca)dan harika bir nevresim takımı..iş yerimin adresini vermiştim dosyalarla boğuşurken paketin var dediklerinde..o kadar sevindimkiçok mutlu oldum.. Teşekkürlerr.. (akşam çekip resmini paylaşıcam )..
Sağol canım bende paylaşacağım.işteyim akşama inşallahh..Güle güle kullan canım.Yarışmalardan hediye
kazananlar burada paylaşıyor hediyelerinin fotoğraflarını.
Sağol canım bende paylaşacağım.işteyim akşama inşallahh..
İyi yapmışsın canım benim muhteşem tariflerimiz var yineİyiyim canım çok şükür sen nasılsınHoşbuldumm :) Artık buralardayım Nevoşum sonunda şukur kavusturana Sizden değişik salata tarifleri öğrenmeye geldimm :) Nasılsın Nevoşumm?
AA harika oldu bu bende bunu arıyodum seviyorum seni sağol canım..Canım linki paylaşmayı unutmuşum.Düzenledim masajı.
Güle güle kullan canım Resimleri bekliyoruzTopik sessiz ve sessizz. kimseler yokk.. Teşekkürler( kadınlar kulübü),,teşekkürler,,(nevrestemm),,teşekkürler( kazen) hediyem geldi az önce (Karaca)dan harika bir nevresim takımı..iş yerimin adresini vermiştim dosyalarla boğuşurken paketin var dediklerinde..o kadar sevindimkiçok mutlu oldum.. Teşekkürlerr.. (akşam çekip resmini paylaşıcam )..
AA harika oldu bu bende bunu arıyodum seviyorum seni sağol canım..
Teşekkür ederimm..emeklerin için ayrıcada teşekkür ederimmGüle güle kullan canım Resimleri bekliyoruz
Rica ederim canımTeşekkür ederimm..emeklerin için ayrıcada teşekkür ederimm
Iiyiz canim sen nasılsınMerhaba canımNasılsınız
İnşaallah canımayın 22'sine az kaldı :)) bu sefer 1 oydan fazlasını alıcam inanıyorum
İyiyim canım çok şükürIiyiz canim sen nasılsın
Tatil nasil gectiİyiyim canım çok şükür