- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
sizi özledim geldim canımm yine döktürmüşsünnn
Öyle oldu canım biraz.Neyse ki kilo almıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizi özledim geldim canımm yine döktürmüşsünnn
korkma titreeeeee nevoşşşşşTolin şimdi korkudan titriyorum
ay ne kadar şanslısınnnn tarifi nerde paylaştın canım ?Öyle oldu canım biraz.Neyse ki kilo almıyorum.
çok şükür temizlik ne aşamada?Ben de bir değişiklik yok iyiyim çok şükür
Tolin bunlar hep lafta kalıyor Hiç inandırıcı değilsinkorkma titreeeeee nevoşşşşş
Dün evde değildim Bugün aksama kadar sular kesiktiYarın okul toplantisi varSonra lazer randevum varKaldı benim işay ne kadar şanslısınnnn tarifi nerde paylaştın canım ?
çok şükür temizlik ne aşamada?
napıyım ama ya kazenle ben nevosu sıteden atalım dıyoruz mune olmaz dıyo ordan yırtıyon yoksa coktaaaaaan şutlamıstık senıTolin bunlar hep lafta kalıyor Hiç inandırıcı değilsin
hehe dolaplar mı kalmıştı? ben de gidicem inşallah lazer e ,memnun musun?Dün evde değildim Bugün aksama kadar sular kesiktiYarın okul toplantisi varSonra lazer randevum varKaldı benim iş
Tabi tabi kesin oyledirnapıyım ama ya kazenle ben nevosu sıteden atalım dıyoruz mune olmaz dıyo ordan yırtıyon yoksa coktaaaaaan şutlamıstık senı
Yok canim salon ve dolaplarhehe dolaplar mı kalmıştı? ben de gidicem inşallah lazer e ,memnun musun?
oyle tabıTabi tabi kesin oyledir
Oda senden çok korkar zatenoyle tabı
bu arada buralarda hanımkelesımı getır dıye bı uye varmıs soyleyın ona yasaklıyorum buraları gormıycem buralarda buranın en nenesı benım
ee bi şey kalmamış.. yarın degil öbür güne biter işler ay darısı her ikisi için de başımaYok canim salon ve dolaplar
Memnunum canım
Sağol canim inşallahee bi şey kalmamış.. yarın degil öbür güne biter işler ay darısı her ikisi için de başıma
iyi geceler canımmm kolay gelsinnnSağol canim inşallah
Benim biraz işlerim var kaçıyorum İyi geceler
ay ne kadar şanslısınnnn tarifi nerde paylaştın canım ?
çok şükür temizlik ne aşamada?
Sert mi bu?Burada canım. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cevizli-susam-helvasi.797461/
Aniden çıktım geç yazdım kusura bakma.Şanslıyım
da göbek var biraz işte ya.
Sert mi bu?
Benimki susam seviyorsa bende deneyeyimSert canım.
Benimki susam seviyorsa bende deneyeyim
Ya akşam uymuycam dedim, odaya geldim forumu açtım uyuyakalmışımYarın uyuma dene.Uyuyan güzel.