- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Katiliyorum canimBence de gerek yok.Hakkımla alamadıktan sonra neyleyim o birinciliği.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katiliyorum canimBence de gerek yok.Hakkımla alamadıktan sonra neyleyim o birinciliği.
Cok guzel yapmıssın hep ıs hep ıs sıkıyo ınsanı:)Bugun kendime tatil ilan ettimiyiyim canim cok sukur
Burada surekli yagmur yagiyorBahar kendini gostermeye basliyorCok guzel yapmıssın hep ıs hep ıs sıkıyo ınsanı:)
Bızde ogleden sonra dısardaydık hava cok guzeldı burda...
Sıkı durun kar gelıyormus tr yeBurada surekli yagmur yagiyorBahar kendini gostermeye basliyor
Bu yil cok soguk olduYeter doyduk sogugaSıkı durun kar gelıyormus tr ye
Ortalık fena soguyup okullar falan tatıl olabılırmıs..
Evet bencede yaz gelsın artık cocuklar bahcede oynasın tıkıldık eveBu yil cok soguk olduYeter doyduk soguga
Ağzını opeyim..tee..bende aynısını dusunduydum..pinkooo..hadi yap meze al şefliğini geriiEllerine sağlık pinkBu nefis görünen kağıt kebabını
yapan meze-ara sıcak da yapar diye düşünüyorum.
İyiyim çok şükür Nevoşum.Cevizli susam helvası yapmıştım ben de.Eki Görüntüle 1418919
Alıntıladım tek tek, sonra sayfa kapandı bütün alıntılar gitti
Teşekkür ederim ben yapmadım ki kedi yaptı kedi
Yaaa sattı beni hain kedi
Vay vay vay.. HoşgeldinBen geldimmmm :):)
Vay vay vay.. Hoşgeldin
Iyi yaptın canım, iyiyim dolanıyorum öyle, sen nasılsın? Neler yapıyorsun?Hoşbuldum pinkomm :) Gel dedin geldim elimle koymuş gibi buldum sizi :) NAsılsın?
Hoşgeldin canım nerelerdesinBen geldimmmm :):)
Evet canım sahiden tıkıldık bir yere çıkamıyoruzEvet bencede yaz gelsın artık cocuklar bahcede oynasın tıkıldık eve
Hoşbuldumm :) Artık buralardayım Nevoşum sonunda şukur kavusturana Sizden değişik salata tarifleri öğrenmeye geldimm :) Nasılsın Nevoşumm?Hoşgeldin canım nerelerdesin