- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Niye ben yapıyorum ya.. Gelip baksana banaTakip ederim ama yapamam düzenli.Sizden şevk alırım artık.
Hasta olma takviye yap kendine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye ben yapıyorum ya.. Gelip baksana banaTakip ederim ama yapamam düzenli.Sizden şevk alırım artık.
Hasta olma takviye yap kendine.
Dimi ya.Tüm stokları yapalım sonra yiyemiyeceğiz
Işınla beni.Niye ben yapıyorum ya.. Gelip baksana bana
Tamamdır kapa gözünüIşınla beni.
Benim mi
Hazır seni bulmuşken zayıflama topiği açcam, kuralların var mı onu sorayım:)
Tamamdır kapa gözünü
Canım temizlik yapıyorum diyet yapmaya imkan yokYoksa ben başlarsam kaytarmamTamam haftaya açarım o zaman, daha ilk haftadan başlama kaytarmaya
Adra bu hafta istediğini yiyebilirsin haftaya izin vermeyeceğiz bize ayak uydurmak zorundasınDimi ya.
Tamam aklımdakileri yiyim bari.Hadi inşallah uyarım.Adra bu hafta istediğini yiyebilirsin haftaya izin vermeyeceğiz bize ayak uydurmak zorundasın
Tamamdır yer göster kurayım tezgahımı orayaCanım diyet grubları hariç uygun her yere açabilirsin sadece,sende ricam bunu seri halinde yapmaman , bu bitti öbürünü açayım gibi oluşumlar yapmasan senin açındanda diğer üyeler açısında iyi olur
Gel bir öpeyim
İnşaallah canımYaza formda girelimTamam aklımdakileri yiyim bari.Hadi inşallah uyarım.
Biz tek konu açacağız zaten arkası yarın yok bizde2 ay ordayızTamamdır yer göster kurayım tezgahımı oraya
Aynen.İnşaallah canımYaza formda girelim
Diyet günlükleri gayet uygundur,size özel loca açttım efendim buyurunTamamdır yer göster kurayım tezgahımı oraya
Efseri yorarmıyız hiç, 2 ay hizmet etsin, uslu uslu takılırızBiz tek konu açacağız zaten arkası yarın yok bizde2 ay ordayız
Arada bize şekersiz çay kahve ikram etsin başka birşey istemiyoruzEfseri yorarmıyız hiç, 2 ay hizmet etsin, uslu uslu takılırız
Teşekkür ederizDiyet günlükleri gayet uygundur,size özel loca açttım efendim buyurun
Şekersiz çay kahve.Arada bize şekersiz çay kahve ikram etsin başka birşey istemiyoruz