Bizde diyete başlamayı düşünüyoruz.Allah kolaylık versin hepimizebitmedi henüz istediğim kiloya ulaşamadım, verdim ama biraz :) bu akşam yediğim yemekler gece kalori olarak tırmalarsa bilemem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde diyete başlamayı düşünüyoruz.Allah kolaylık versin hepimizebitmedi henüz istediğim kiloya ulaşamadım, verdim ama biraz :) bu akşam yediğim yemekler gece kalori olarak tırmalarsa bilemem :)
Bende hem şeker atıp hem bitterle içiyorum
amin :)) şu karbonatlı su hiç fena değilmiş iştahımı kesiyorBizde diyete başlamayı düşünüyoruz.Allah kolaylık versin hepimize
Onu hiç denemedimFarklı takviyeler iyi olacakamin :)) şu karbonatlı su hiç fena değilmiş iştahımı kesiyor
Ben onu kahvede yapıyorum.Dünden beri bir paket yemişimdir.Bende hem şeker atıp hem bitterle içiyorum
Bencede zor olacak
Pinnkom sen bu hafta bunu azaltmaya başla sonra birden kesmek zor olacak
Mideyi bozar dedi bir diyetisyen.amin :)) şu karbonatlı su hiç fena değilmiş iştahımı kesiyor
Teşekkür aminNe kadar güzel vrmişsin kiloyu
Darısı bize
Ya benle adraya torpil yapsak??
Ohhhh ohhhh afiyet olsunBen onu kahvede yapıyorum.Dünden beri bir paket yemişimdir.
Ben sana tatlı tarifi veririm abartmadan yersinBencede zor olacak
O zaman kakao yiyeyim
hastalıktan ağrıdan sızıdan sıram gelmedi ki spora ama çok istiyorum, salona yazılcam inşALLAH.Onu hiç denemedimFarklı takviyeler iyi olacak
Spor yapabiliyor musunuzSpor yapmak şart aslında
TamamBen sana tatlı tarifi veririm abartmadan yersin
Iyi gecelerKızımı uyutayım kızlar iyi geceler
Çok geçmiş olsun canımHayırdır sıkıntı nedir?hastalıktan ağrıdan sızıdan sıram gelmedi ki spora ama çok istiyorum, salona yazılcam inşALLAH.
karbonatlı suyumun içinde çubuk tarçın ve karanfil var ingiliz karbonatı ile
İyi geceler kolay gelsinKızımı uyutayım kızlar iyi geceler
Zayıflayıp yaza istediğimiz kıyafetleri alacağız bunları düşünBırak o çikolatalarıTamam
Iyi geceler
Ya onu bende duydum parkbull yapıyor.. Eczaneden alıyormuş, soralım devam ediyormuymuşÇok geçmiş olsun canımHayırdır sıkıntı nedir?
Salon çok iyi olur
İngiliz karbonatı mıHiç duymadım nerden alıyoruz
Valla ciddi ciddi söylüyorum bu güne kadar hiç istekli diyet yapmadım. Bu ilk olacak, kork bendenZayıflayıp yaza istediğimiz kıyafetleri alacağız bunları düşünBırak o çikolataları
Ben senden daha fazla kilo vereceğim
Tamam bizde alalım işe yarıyorsaYa onu bende duydum parkbull yapıyor.. Eczaneden alıyormuş, soralım devam ediyormuymuş