- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Senin tarif bilindik birşey mi? Yapsana.Sen bilirsin canım
Bayağı boşalttım canım ama yinede var birşeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin tarif bilindik birşey mi? Yapsana.Sen bilirsin canım
Bayağı boşalttım canım ama yinede var birşeyler
Azminizi yanınıza alın gelin tatlım hiç kormayın kadının fendi kiloyuda yenerEvet bizi çıtır yap EfserBaşımızı aldık gidiyoruz
Evet canım bu yıl yine tayin isteyeceğiz umarım olur.
Bilindik fikirler var aklımda beklediğim ve kimsenin yapmadığıAma uğraştırıcı hiç vaktim yokSalonu temizleyeceğim yarınBu hafta bitirmeliyim işlerimiSenin tarif bilindik birşey mi? Yapsana.
Canım bu sefer çok ciddiyim 7-8 kilo vermeyi planlıyorumÇok azimliyim çokAzminizi yanınıza alın gelin tatlım hiç kormayın kadının fendi kiloyuda yener
Hadi hayırlısı
Azim mi o da ne.Benim azim pazartesi başlıyor salı bitiyor.Azminizi yanınıza alın gelin tatlım hiç kormayın kadının fendi kiloyuda yener
Hadi hayırlısı
Adra sizin evde diyet yapmak imkansızAzim mi o da ne.Benim azim pazartesi başlıyor salı bitiyor.
Sorma Nevoş.Sabah krep yedik bol yağlı.Öğlene de yemeği beğenmediler hamur almışlar kızartırız diye.Ben müdahale edince sabah pıtıl yapmaya karar verdiler.Tereyağını da çıkart diye sipariş verdiler anneme.Ben nasıl rejim yapayım.Adra sizin evde diyet yapmak imkansız
yaparsın canım 7-8 kilodada ne varmışhadi bakalımCanım bu sefer çok ciddiyim 7-8 kilo vermeyi planlıyorumÇok azimliyim çok
Gel sen, ben seni tanıştırırımAzim mi o da ne.Benim azim pazartesi başlıyor salı bitiyor.
Bizimkilerde lahmacun yediler hemde gözümün önünde bense salataya talimSorma Nevoş.Sabah krep yedik bol yağlı.Öğlene de yemeği beğenmediler hamur almışlar kızartırız diye.Ben müdahale edince sabah pıtıl yapmaya karar verdiler.Tereyağını da çıkart diye sipariş verdiler anneme.Ben nasıl rejim yapayım.
Hiç o modda değilim Efser.yaparsın canım 7-8 kilodada ne varmışhadi bakalım
Gel sen, ben seni tanıştırırım
Offff İşin çok zor canımPeki ev halinin kilo problemi yok muYoksa herkes halinden memnun mu?Sorma Nevoş.Sabah krep yedik bol yağlı.Öğlene de yemeği beğenmediler hamur almışlar kızartırız diye.Ben müdahale edince sabah pıtıl yapmaya karar verdiler.Tereyağını da çıkart diye sipariş verdiler anneme.Ben nasıl rejim yapayım.
İnşaallah Efser'cim karatay yapmayı düşünüyorum o benim diyetim başka diyet yapamıyorumEn fazla 2 ayda veririm kilolarıyaparsın canım 7-8 kilodada ne varmışhadi bakalım
Gel sen, ben seni tanıştırırım
İşte beyinde bitmiş senin olay. Ben bu konuda zayıfım.Bizimkilerde lahmacun yediler hemde gözümün önünde bense salataya talim
Gelsen bir elektirik veririm bak nasıl modda girersinHiç o modda değilim Efser.
Sadece salata mıYanında çorba falanda mı yokBizimkilerde lahmacun yediler hemde gözümün önünde bense salataya talim
Evet canım zaten çok bir büyük kilon yok en güzeli hem bizim mutfağada yakınİnşaallah Efser'cim karatay yapmayı düşünüyorum o benim diyetim başka diyet yapamıyorumEn fazla 2 ayda veririm kiloları
Evet canım gerçekten beyin istediği sürece sen zayıflıyorsun vermeye başladımmı dahada hırslanıyorsun inan buna sadeceİşte beyinde bitmiş senin olay. Ben bu konuda zayıfım.
Sadece salata mıYanında çorba falanda mı yok
Yok canım onların kilo problemi.Bir iki kilo fazlalıkları var.Ama ben de beyinde bitireceğim bu olayı.Diyet bölümünü okumak baya etkiliyor insanı.Biraz zayıflayanlara bakalım biz.Offff İşin çok zor canımPeki ev halinin kilo problemi yok muYoksa herkes halinden memnun mu?
Benim sağlık sıkıntılarımdan dolayı kilo almak istemiyorum
İki öğün yiyorum aslında.Ama en kötüsü bu işte.Tam yiyorum akşama acıkmıyorum.Elektrik çok önemli tabi.Gelsen bir elektirik veririm bak nasıl modda girersin
Evet canım en son yaptığımda bulgurda eklemiştim az az kilo verebilmiştim birde mevsim olarak çok uygunEvet canım zaten çok bir büyük kilon yok en güzeli hem bizim mutfağada yakın
Evet canım gerçekten beyin istediği sürece sen zayıflıyorsun vermeye başladımmı dahada hırslanıyorsun inan buna sadece
İyi yapmışsın o zamanYok canım kendime ceza verdim dün kaçamak yaptım