- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Şekeri bırakmasam olmaz mı yaArada bize şekersiz çay kahve ikram etsin başka birşey istemiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekeri bırakmasam olmaz mı yaArada bize şekersiz çay kahve ikram etsin başka birşey istemiyoruz
Ne demek Tabi tabi en yağsızındanTeşekkür ederiz
Arada gelip salata falan ikram edersin demi
Hoşgeldin canım.ooo buralar çok kalabalık :)
Ben şeker kulllanmıyorum zaten pek sorun olmayacakSiz de alışın artıkŞekersiz çay kahve.
Tüyolarda verirsin bizeNe demek Tabi tabi en yağsızından
Hoşgeldin canımEvet burası kalabalıkooo buralar çok kalabalık :)
Olmaz.Şekeri bırakmasam olmaz mı ya
Şeker,çikolata yasakŞekeri bırakmasam olmaz mı ya
Ben şeker kulllanmıyorum zaten pek sorun olmayacakSiz de alışın artık
Tabi canım ne zaman isterseniz yanınızdayım benim albümde beni gördünmüTüyolarda verirsin bize
Canım senin diyet bitti mi yoksa devam ediyor musun:)) hoşbuldum
Hem de çok çekişmeli olacakÇok güzel tarifler varçekişmeli bir yarışma olacak belli.
Ben 3 şekli içiyorudum şimdi şekesiz hata,şekerli içemiyorum
Bu hafta 1 e düşüreyim bari, haftaya kolay olsun
Ben çayı hurmayla içiyorum bazen o olmaz mı? Alışamıyorum bir türlü.Yok on gün içme alışırsın diyorlar ama yok alışamıyorum berbat geliyor tadı.Ben şeker kulllanmıyorum zaten pek sorun olmayacakSiz de alışın artık
bitmedi henüz istediğim kiloya ulaşamadım, verdim ama biraz :) bu akşam yediğim yemekler gece kalori olarak tırmalarsa bilemem :)Canım senin diyet bitti mi yoksa devam ediyor musun
Ne kadar güzel vrmişsin kiloyuBen 3 şekli içiyorudum şimdi şekesiz hata,şekerli içemiyorum
Ya benle adraya torpil yapsak??Hem de çok çekişmeli olacakÇok güzel tarifler var
Olur tabi neden olmasınBen de şekerli içemiyorum 8-9 yıl oldu bırakalıEşimde şekersiz içiyor o yüzden evde tatlılar dışında pek şeker kullanmıyoruzBen çayı hurmayla içiyorum bazen o olmaz mı? Alışamıyorum bir türlü.Yok on gün içme alışırsın diyorlar ama yok berbat geliyor tadı.
Bende hem şeker atıp hem bitterle içiyorumBen çayı hurmayla içiyorum bazen o olmaz mı? Alışamıyorum bir türlü.Yok on gün içme alışırsın diyorlar ama yok alışamıyorum berbat geliyor tadı.