- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
İyiyim canım sağol sen nasılsınSelam canım naber?
Kimse uğramamış bugün.
Pek kimsenin keyfi yok birde hafta sonuBen iki gündür buralardayım ama yazmak hiç içimden gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sağol sen nasılsınSelam canım naber?
Kimse uğramamış bugün.
İyi diyelim iyi olalım.Evet öyle galiba.Kadın olmak zor iş.İyiyim canım sağol sen nasılsın
Pek kimsenin keyfi yok birde hafta sonuBen iki gündür buralardayım ama yazmak hiç içimden gelmedi
Çok zor canımİyi diyelim iyi olalım.Evet öyle galiba.Kadın olmak zor iş.
Son haftaya giriyoruz20 tarif olur muTarifler atak yaptı.
Hatırlatma Nevoş bunalıma giriyorum.Martın ilk haftasında büyük ihtimalle.Çok zor canım
Senin sınav ne zaman
Olur gibi.Son haftaya giriyoruz20 tarif olur mu
Az kalmış adra'cımHatırlatma Nevoş bunalıma giriyorum.Martın ilk haftasında büyük ihtimalle.
Hayırlı akşamlar.Evet güzel tarifler geldi.Hayırlı akşamlar. Ne guzel tarifler var ya
Az kalmış adra'cım
Merhaba canım sahiden tarifler çok güzelNasılsınHayırlı akşamlar. Ne guzel tarifler var ya
Ben de olur diyorumOlur gibi.
Çalış canım ara verme bu sefer inşaallah olacak
Hamdolsun iyiyim sen nasılsın. Çok sagolMerhaba canım sahiden tarifler çok güzelNasılsın
Menemen tarifi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...estenin-mutfagi.589191/page-391#post-31892175
Bizim arabada çalışmak zor.Eğitim alacağım sınava yakın.Bakalım.Çalış canım ara verme bu sefer inşaallah olacak
Ben de iyiyim canım çok şükürHamdolsun iyiyim sen nasılsın. Çok sagol
İyi o zamanBizim arabada çalışmak zor.Eğitim alacağım sınava yakın.Bakalım.