- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adra'cım sen hala elektrik alamıyor musunİnşallah.
Allah kolaylık versin canım sanaSanmıyorum ya :) çok kararsız kalırlar gibime geliyor :)
Allah kolaylık versin canım sana
Sağol ablacım :)
Yeni ev alan benim halam yerine koyduğum tatlı bir insana gitti yendi bitti bileİyi maşaallahBaklava nereye gidiyor yine
Margo'çuğum bu aralar çok giremedim siteye bir ara incelerim tatlımİyi sayılırım ablam spor yaptım yoruldum dinleniyorummm :)
Bugün oylamamız başlıyor :) Kızlarla heyecanlı bir şekilde saatin gelmesini bekliyoruz işte.. :)
Sen nasılsın :)
Bir yeni ev alan benim halam yerine koyduğum tatlı bir insana gitti yendi bitti bile
Margo'çuğum bu aralar çok giremedim siteye bir ara incelerim tatlım
Yarışmanın ismi hem heycanlı hemde merak uyandırıçı bakaçağım en kısa zamanda bol katılımılı eğlenceler tatlım
Afiyet olsunBir yeni ev alan benim halam yerine koyduğum tatlı bir insana gitti yendi bitti bile
Margo'çuğum bu aralar çok giremedim siteye bir ara incelerim tatlım
Yarışmanın ismi hem heycanlı hemde merak uyandırıçı bakaçağım en kısa zamanda bol katılımılı eğlenceler tatlım
Pinko nerelerde haberin var mı?
Ben bu hafta diyet topiklerinede birinde mesajına rastladım
Pinko nerelerde haberin var mı?
Umarım uyuyordur bugün görüşmedikYok canım bir bakayım nerelerde bu hatunnn :) uyuyordur belki..
sana hiç hayır diye bilirmiyim ben, tatlımAfiyet olsun
Efser ben taşınırsam ben de isterim
Canım diyete başlıyoruz pinko konu açacakAlıştırma yapıyordurBen bu hafta diyet topiklerinede birinde mesajına rastladım
İnşaallah canımÇok teşekkür ederimsana hiç hayır diye bilirmiyim ben tatlım
Almamak için çalışıyorum.Adra'cım sen hala elektrik alamıyor musun
O zaman almaya başladınAlmamak için çalışıyorum.
Hadi gelin sizi çıtır yapalım zamanı geldi artık başımın üzeinde yeriniz var bekliyorumCanım diyete başlıyoruz pinko konu açacakAlıştırma yapıyordur
Sana misafir geleceğiz
Burdan mı?hayırlısı canım sağlıkla olur inşallahİnşaallah canımÇok teşekkür ederim
Umarım bu yıl olacak
Evet bizi çıtır yap EfserBaşımızı aldık gidiyoruzHadi gelin sizi çıtır yapalım zamanı geldi ardık başımın üzeinde yeriniz var bekliyorum
Burdan mı?hayırlısı canım sağlıkla olur inşallah
Maalesef.Bir yanım boşver diyor,bir yanım yap diyor.Açıkcası üşeniyorum.Bir de çok detaycı olunca o yemek bitmek bilmiyor.Buzluğu boşalt yaz geliyor zaten.O zaman almaya başladın
Ben çok yüksek elektrik alıyorum ama vaktim yok 2-3 gündür buzlukta daha önce hazırladığım yemeklerden yiyoruz..
Sen bilirsin canımMaalesef.Bir yanım boşver diyor,bir yanım yap diyor.Açıkcası üşeniyorum.Bir de çok detaycı olunca o yemek bitmek bilmiyor.Buzluğu boşalt yaz geliyor zaten.