- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo yine çok hamarat gördüm seni bu arada profil resmindeki sen misin?sinanay yavrum sinanay...cok yoruldum ben bugunn..yarismalara katildimm..temizlik yaptimm..sacimi boyadim..yemekler yaptim...mutfagimdaki bir dolap boyanicakti onu beyaza boyadimm.. yarin misfirim var tatlimi yaptimm..simdi su saatte cayimi iciyorummmm..
yaaa canim felaket yogundum bugun..evet benim cnimmm...tarz yarismasinada ktildim bugun ama oylama ertelenmiss ozgecana yapiln icin yarin aksama ertelemisler aferin iyi yapmislrrr..oo yine çok hamarat gördüm seni bu arada profil resmindeki sen misin?
harika bir fotograf ya bayıldım haklısın yorulmakla çok iş yapmışssın anlamadım neden ertelendigini canım? özgecan kim ve ona ne yapılmış?yaaa canim felaket yogundum bugun..evet benim cnimmm...tarz yarismasinada ktildim bugun ama oylama ertelenmiss ozgecana yapiln icin yarin aksama ertelemisler aferin iyi yapmislrrr..
Söyleyeyim mi gerçektenBen pek anlamadım en sevdiğim üye kim oluyor
Içimiz geçmiş bizimyahu siz baya tembel ciktiniz he...pinko 1 sen 2.. tembellerrrrr...
Maşallah yaptiklarindan ben yoruldum benim suan pertim cikmis durumdasinanay yavrum sinanay...cok yoruldum ben bugunn..yarismalara katildimm..temizlik yaptimm..sacimi boyadim..yemekler yaptim...mutfagimdaki bir dolap boyanicakti onu beyaza boyadimm.. yarin misfirim var tatlimi yaptimm..simdi su saatte cayimi iciyorummmm..
ben duydum kimi sevdiginipinko diye biri var ooooo....daha dur kizz anne olacn bebek doguracan ne ic gecmesiiiiSöyleyeyim mi gerçekten
Içimiz geçmiş bizim
Nerden kimden nasıl duydunben duydum kimi sevdiginipinko diye biri var ooooo....daha dur kizz anne olacn bebek doguracan ne ic gecmesiiii
takipcinim beybi...Nerden kimden nasıl duydun
Tembelliğimden bebek yapmıyorum düşün artık
bu cocuk falan uapmaz diim ben sanaben duydum kimi sevdiginipinko diye biri var ooooo....daha dur kizz anne olacn bebek doguracan ne ic gecmesiiii
Her adımıma dikkat etmem lazım artıktakipcinim beybi...
bu tembellikle yapmicak gibii..baksana sunaaabu cocuk falan uapmaz diim ben sana
Ayy bu yapana. Kadar benim kiz okula baslarbu tembellikle yapmicak gibii..baksana sunaaa
bu cocuk falan uapmaz diim ben sana
bu tembellikle yapmicak gibii..baksana sunaaa
Rahat olun ben görmüyorumAyy bu yapana. Kadar benim kiz okula baslar