- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Hiç bilmiyorum sayfalar zor açılıyor.Havadan dolayı mı acaba seninki de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum sayfalar zor açılıyor.Havadan dolayı mı acaba seninki de
Yok nevosum hiç bir işe yaramadi enerjini başka şeylere harca güzel hemsom benimmmŞansımı denemek istemiştimUmarım işe yaramıştır
Tamam canın sağolsunYok nevosum hiç bir işe yaramadi enerjini başka şeylere harca güzel hemsom benimmm
Sağolsun tabiiTamam canın sağolsun
Senin işler yoğunlaşır bundan sonraSağolsun tabii
Evet sezon açılıyor endişelerim var malum sebeplerden ötürü. Bakalim ya hayırlısıSenin işler yoğunlaşır bundan sonra
Allah kolaylık versin canımMesleğin zorEvet sezon açılıyor endişelerim var malum sebeplerden ötürü. Bakalim ya hayırlısı
Sağol canim. Emekliye ayrilma zamanim geldi benceAllah kolaylık versin canımMesleğin zor
Emekli değilde ara verme zamanın geliyorEşin yapacak bundan sonraSağol canim. Emekliye ayrilma zamanim geldi bence
Eşimde her işi yapamiyor nasıl olcak bilmiyorum nevosum. Sadece kesim ve etek dikimi yapabiliyor. Baya zor olcak nasıl yapicaz pek bi fikrim yok. Iyi bi usta eleman bulmam lazimEmekli değilde ara verme zamanın geliyorEşin yapacak bundan sonra
Evet şimdiden bir usta bulman lazım canımSen ona bildiklerini veya sistemini öğretirsin sonra herşey yoluna girerEşimde her işi yapamiyor nasıl olcak bilmiyorum nevosum. Sadece kesim ve etek dikimi yapabiliyor. Baya zor olcak nasıl yapicaz pek bi fikrim yok. Iyi bi usta eleman bulmam lazim
Evet canim. Bayan eleman istemiyorum yaaa kıskanıyorm eşimi ama maalesef işimiz bayanlarla kameradan 7/24 izlerim iş yerini artik napimEvet şimdiden bir usta bulman lazım canımSen ona bildiklerini veya sistemini öğretirsin sonra herşey yoluna girer
Çok haklısınSen de devam edersin sonra çok boş kalmazO sırada kameradan takip edersinEvet canim. Bayan eleman istemiyorum yaaa kıskanıyorm eşimi ama maalesef işimiz bayanlarla kameradan 7/24 izlerim iş yerini artik napim
Öyle olcak mecbur zaten çok kıskanç bi hatunum şimdi ıyice abartirim kendimden korkuyorumÇok haklısınSen de devam edersin sonra çok boş kalmazO sırada kameradan takip edersin
Abartma canımAklına düşürme bariÖyle olcak mecbur zaten çok kıskanç bi hatunum şimdi ıyice abartirim kendimden korkuyorum
Aklını alırım onunAbartma canımAklına düşürme bari
Çok haklısın vallahiBen de seninle aynıyımBenimki beni kızdırmayı çok severBen de hazırım zatenAklını alırım onun
Benim eşimde seninkinin aynisi zaten kiskancim catlatiyo beni etlerini yoluyorum bendeÇok haklısın vallahiBen de seninle aynıyımBenimki beni kızdırmayı çok severBen de hazırım zaten
buda benım yemeğim