- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
hahahe yapiyo musun bariSenin avatarını görünce kalkıp maske yapasım geliyor ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahe yapiyo musun bariSenin avatarını görünce kalkıp maske yapasım geliyor ya.
Hoyttt yaptım tarifini beybi Eki Görüntüle 1414616 Eki Görüntüle 1414617 tarifin birebir tuttu. Enfes bir tat
Tabi canım bilmediğimiz birşeyi yemekten iyidir.Teşekkür ederim canım.En iyisini yapıyorsun
Nevoşum.Hem daha sağlıklı hem de ne yediğini biliyorsun.
Ellerine sağlık Şefim şahane olmuşAfiyet bal şeker olsunHoyttt yaptım tarifini beybi Eki Görüntüle 1414616 Eki Görüntüle 1414617 tarifin birebir tuttu. Enfes bir tat
hahahe yapiyo musun bari
olabilir cnm hazırlık yapmam lazımEllerinize sağlık
Siz yarışmaya katılmayı düşünür müsünüz
Tesekkur ederim canimEllerine sağlık Şefim şahane olmuşAfiyet bal şeker olsun
Haahah benimde görünce aklima geliyo hemen bi kil maskesi yapistiriyorum yüzüme,avatarimdaki gibi takiliyorum forumdaYapacağım birazdan Harbi kafaya koydum.Avatarın teşvik ediyor ne yapayım.
Sağol canım yaşasın mutfakVayy ellerine sağlık şefim nefis görünüyor.
Daha vaktimiz varolabilir cnm hazırlık yapmam lazım
Haahah benimde görünce aklima geliyo hemen bi kil maskesi yapistiriyorum yüzüme,avatarimdaki gibi takiliyorum forumda
Sağol canım yaşasın mutfak
Kiymetimi bilin,bagriniza basın beniSayende bakım yapıyoruz fena mı.
İyi geceler canımOpuyorum hepinizi ben çıktım oğlum bici bici yapmak istiyor ve sonra uyku zamanı
Biliyoruz tabi bilmez miyizKiymetimi bilin,bagriniza basın beni
Bilmez miyiz hiç.
Biliyoruz tabi bilmez miyiz
Tam uykuya daldım benim ki kahve yapayım mı diye bağırınca uyandım Naptınız?Uyumaya gitti galiba