Ben 12'de bile uyuyamamBende uyumayi severim ama akşam 8 de uyumam hiç. Yarın kendime tatil verdim yaticam öğlene kadar
Benim salon çok büyük 3 odaya bedelHadi bakalım az kalmış
O da doğru da bazen sıkılıyorum
Vaayyy anasinii
Harbi'cim evde kutlama için birşeyler yapsanMesela içli köfte yaprak sarma birde meze Yapmışken birde resim çekip eklesen ne güzel olur
Çok iyi düşündüm değil mi
İşte benim kadar zeki değilsin ondanVaayyy anasiniiAllahimmm bu nasil benim aklima gelmediii Suan kendimden utandim hatta kendimi kiniyorum
Ne bileyim işte genel olarak nettin :))Neyi nettim
Ver kızların eline bezleriBenim salon çok büyük 3 odaya bedelOrayı bitirsem rahatlıyacağım
Haklısın yapacak birşey olmayınca
Hoşgeldin canım nasılsınHüülooo hop ben geldim.hepinizi öpüyorum göbecikler ata ata geldim panpaaaa
HoşgeldinHüülooo hop ben geldim.hepinizi öpüyorum göbecikler ata ata geldim panpaaaa
Aman onlar çok narin iki yeri silip 3 gün yatarlarNe bileyim işte genel olarak nettin :))
Ver kızların eline bezleri
Iyiyim şükür nevrestem sen nasılsınHoşgeldin canım nasılsın
Atalım göbecikler
Nevosssss nevosssss boş mezar görse içine atlayan nevossssİşte benim kadar zeki değilsin ondan
Evet cevabı alayım
He bişey etmedim yatiyorum deniz yıldızını izliyormNe bileyim işte genel olarak nettin :))
Ver kızların eline bezleri
hosbuldum betülü uyuttumda onun mutluluğu var üstümdeHoşgeldinhayırdır:))
Ben de iyiyim canım çok şükürIyiyim şükür nevrestem sen nasılsın
Şansımı denemek istemiştimNevosssss nevosssss boş mezar görse içine atlayan nevossssyine beni hipnoz etmeye başladın hee
He bişey etmedim yatiyorum deniz yıldızını izliyormsen nettin
Bundan büyük mutluluk var mıhosbuldum betülü uyuttumda onun mutluluğu var üstümde
Oy oy :))Aman onlar çok narin iki yeri silip 3 gün yatarlar
Ben de tv ye bakıyorum bozulup duruyorNevosssss nevosssss boş mezar görse içine atlayan nevossssyine beni hipnoz etmeye başladın hee
He bişey etmedim yatiyorum deniz yıldızını izliyormsen nettin
hosbuldum betülü uyuttumda onun mutluluğu var üstümde
iyi şükür poposunda kelebekler uçuşturuyor hanımımBen de iyiyim canım çok şükürKızın nasıl
Sen çalışıyor musun
Benim net bu ara çok ağırOy oy :))
Ben de tv ye bakıyorum bozulup duruyor
Gözün aydın
iyi şükür poposunda kelebekler uçuşturuyor hanımımyok nevrestem kızım olunca biraktim
Havadan dolayı mı acaba seninki deBenim net bu ara çok ağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?