- 2 Aralık 2015
- 31.475
- 105.029
Yarışmacı olunca da seviyor muydun?ooo oylama pek bi severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışmacı olunca da seviyor muydun?ooo oylama pek bi severim
öyle de güzel de böylesi daha güzel ve keyifliYarışmacı olunca da seviyor muydun?
Tatlısı aceleye geldi yoksa sevmiyorum ben öyle tahta, ayrı yapacaktım yoksa. Aman önemli olan burada olmakSunum da güzel süper yeni bambu servisler gözümden kaçmadı fakat kuru kuru içecek göremedim. İçli köfteye rakipsin
Bende karambole aldım 2 oyu kardeş sayılırızbir oy vermisler bana yanlıslıkla vermediyse cok seviyorum onu burdan sesleniyorum
bir oy vermisler bana yanlıslıkla vermediyse cok seviyorum onu burdan sesleniyorum
Bende o da yokBende karambole aldım 2 oyu kardeş sayılırız
Bende o da yok
Teşekkürler canımO çiğköfte lahmacun nedir yaaa oyum ona gitti
Katılan herkesin ellerine sağlık
Burada bebisimBiz anladık çiğköfte rakipsiz ilerliyorda nuryolu nerde
Çok teşekkürler canımÇiğ köfte ve kolay lahmacun
Bildirimler gelsin ,o zaman gelirYa şu sayfaya girdiğimde bi Allahin kulu da bana vermiş olsun.
O kadar rezil durumdayim ne farkında değilim.
Mune de sana verdi ya naniş,cevap yazmadın ya,görmedin herhaldeBende karambole aldım 2 oyu kardeş sayılırız
Kuzum, şimdi oy verme şekli duygusal olunca bir şey diyemedimMune de sana verdi ya naniş,cevap yazmadın ya,görmedin herhalde
Ne kadar guzel kilo vermissiniz gercekten tebriklerayrica burada yarismacisiniz daKuzum, şimdi oy verme şekli duygusal olunca bir şey diyemedim