- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
sen yoksan olmaz cıksssYok bebişim ben artık katılmıyorum yarışmaya sen katıl bence desteklerim seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen yoksan olmaz cıksssYok bebişim ben artık katılmıyorum yarışmaya sen katıl bence desteklerim seni
Beni neden desteklemiyorsun?Yok bebişim ben artık katılmıyorum yarışmaya sen katıl bence desteklerim seni
Hangi menüyle 1.oldunuz?bi sonraki yarışmaya biz de seninle kolları sıvayalım. ezeli rakibimsin
bi ara baya buralardaydım da makarnalar da 1. liğim var. sağolsunlar beğenen çok olmuştu.Hangi menüyle 1.oldunuz?
Geçen ay makarnalar kategorisi olmuştu,araştırırken görmüştüm konunuzu,gerçekten güzel olmuş,ben de erişte yapmıştım geçen aybi ara baya buralardaydım da makarnalar da 1. liğim var. sağolsunlar beğenen çok olmuştu.
Beni neden desteklemiyorsun?
İnsan biraz oy vermese de metheder,güzel olmuş derKıskançççç senniiiiii
ellerinize sağlık ne mutlu. siz de iddialılardansız tebrikler elinize sağlık. baktım da lezizi duruyor.Geçen ay makarnalar kategorisi olmuştu,araştırırken örmüştüm konunuzu,gerçekten güzel olmuş,ben de erişte yapmıştım geçen ay
İnsan biraz oy vermese de metheder,güzel olmuş der
Teşekkür ederim İddiam biraz söndü,bildirim gittikten sonra bazen sürpriz oluyor ama nasip, şansellerinize sağlık ne mutlu. siz de iddialılardansız tebrikler elinize sağlık. baktım da lezizi duruyor.
Rüyanda mı?Ne zaman çirkn olmuş dedim ayoll,her zaman beğendim ddidimm ellerine sağlık didimmm
Rüyanda mı?
olsun bu bi zorunluluk değil tutku meselesi. yemek yapmayı seviyorsanız e bide böyle kaliteli bi platformda böyle insanlarla vakit geçirmeyi seviorsanız katılmaya devam din elbet sizin de iddialı olduğunuz bi kategori gelecektir. devam devam ben kaç katılımdan sonra olabilmiştim. ama çok zevk alıyordum iş çıkışı gelip koştur koştur hazırlamayı sunmayıTeşekkür ederim İddiam biraz söndü,bildirim gittikten sonra bazen sürpriz oluyor ama nasip, şans
Kazen bana oy vermiş.
Yemek yapmayı seviyorum,buradaki arkadaşlarla vakit geçirmeyi de çok seviyorum,her yenilgiden sonra çöküş oluyor ama arkadaşların gazıyla tekrar ayağa kalkıyorumolsun bu bi zorunluluk değil tutku meselesi. yemek yapmayı seviyorsanız e bide böyle kaliteli bi platformda böyle insanlarla vakit geçirmeyi seviorsanız katılmaya devam din elbet sizin de iddialı olduğunuz bi kategori gelecektir. devam devam ben kaç katılımdan sonra olabilmiştim. ama çok zevk alıyordum iş çıkışı gelip koştur koştur hazırlamayı sunmayı
en güzeli de o zaten. görüşürüz artık. memnun oldumYemek yapmayı seviyorum,buradaki arkadaşlarla vakit geçirmeyi de çok seviyorum,her yenilgiden sonra çöküş oluyor ama arkadaşların gazıyla tekrar ayağa kalkıyorum