Mezeler - Ordövrler Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler

En başarılı bulduğunuz Ara sıcaklar - Mezeler - Ordövrler?

• Ankete Katılan
    811
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim :KK36:İddiam biraz söndü,bildirim gittikten sonra bazen sürpriz oluyor ama nasip, şans:KK48:
olsun bu bi zorunluluk değil tutku meselesi. yemek yapmayı seviyorsanız e bide böyle kaliteli bi platformda böyle insanlarla vakit geçirmeyi seviorsanız katılmaya devam din elbet sizin de iddialı olduğunuz bi kategori gelecektir. devam devam :kk77: ben kaç katılımdan sonra olabilmiştim. ama çok zevk alıyordum iş çıkışı gelip koştur koştur hazırlamayı sunmayı:KK49:

olsun bu bi zorunluluk değil tutku meselesi. yemek yapmayı seviyorsanız e bide böyle kaliteli bi platformda böyle insanlarla vakit geçirmeyi seviorsanız katılmaya devam din elbet sizin de iddialı olduğunuz bi kategori gelecektir. devam devam :kk77: ben kaç katılımdan sonra olabilmiştim. ama çok zevk alıyordum iş çıkışı gelip koştur koştur hazırlamayı sunmayı:KK49:
Yemek yapmayı seviyorum,buradaki arkadaşlarla vakit geçirmeyi de çok seviyorum,her yenilgiden sonra çöküş oluyor ama arkadaşların gazıyla tekrar ayağa kalkıyorum:KK53:

valla bildirimle buraya geldim, oy verirken sevdiğim üyeler vardır etkilenmeyeyim diye sadece fotolara baktım kimlerin yaptığına bakmadım yani, fotolarda olsa da yesem dediğim tek sofra, tavuk tantuni, soğan halkası, acılı ezmenin olduğu sofra oldu, oyum ona gitti...
tabii hepsi çok güzel, herkesin emeğine sağlık

X