- 20 Mart 2008
- 140.552
- 210.555
- 60
Tüm katılımcılara başarılar .. Döktürmüşsünüz
Diloşşşşş nerdeydin sen hiç gözükmedin iyisin demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüm katılımcılara başarılar .. Döktürmüşsünüz
CANIM HANIM ABLAM İyiyim çok şükü. sıkıntı yok. sen nasılsın çok özledimmDiloşşşşş nerdeydin sen hiç gözükmedin iyisin demi
CANIM HANIM ABLAM İyiyim çok şükü. sıkıntı yok. sen nasılsın çok özledimm
aynen işler acayip yoğun. birde bi dönem internet kullanımını kapattırdılar bazı sebeplerden . baya ara verdim kk' ya . iyi oldu artık gelicem sık sık inşallah. iyi olmana da çok sevindim hanımannem yalnız Nevoş sultan beni çiğ çiğ yiyecek, milim milim kesecekİyiyim bende hayatım sağol,bizde özledik seni göremedim epeydirhatta nevresteyede sordum nerede diloş diye aynı yerdemisin yine iş durumları devam ediyordur demi..
aynen işler acayip yoğun. birde bi dönem internet kullanımını kapattırdılar bazı sebeplerden . baya ara verdim kk' ya . iyi oldu artık gelicem sık sık inşallah. iyi olmana da çok sevindim hanımannem yalnız Nevoş sultan beni çiğ çiğ yiyecek, milim milim kesecek
Valla mı süpeeer .. mutluluklar dilerim,umarım kaynanalık yapmazsın keleşini sakla ayy bi an seni kaynanam sandım şaka şakaaFırsat buldunmu gel yine ama çok ara verme sakın
Merak etme nevoşu ben yerim
Haaa bu arada kaynana oldum
Valla mı süpeeer .. mutluluklar dilerim,umarım kaynanalık yapmazsın keleşini sakla ayy bi an seni kaynanam sandım şaka şakaa
yok yok sen meleksin. ayarını da bozmasın ayağını denk alsın sevindim ya.. kk'da durumlar nasıl ?4 ay oldu evleneli,sağol hayatım çok tşkler sağol valla ayarımı bozrsa yaparım yani
yok yok sen meleksin. ayarını da bozmasın ayağını denk alsın sevindim ya.. kk'da durumlar nasıl ?
ee o da buranın tadı tuzu iyi bari herşey yolunda..Cadı melek ama kk bildiğin aynı arada ekşınlar çıkıyor ceza alanalr filan
ee o da buranın tadı tuzu iyi bari herşey yolunda..
yemekler de şahane kime oy vercem.. olsada yesem dediklerim vaaarYeni üyeler tabi herkes yuvarlanıp gidiyor
yemekler de şahane kime oy vercem.. olsada yesem dediklerim vaaar
verdim gitti çiğ köfteler harikaydı.Seçim yapmak zor oluyor genelde,hepside çok güzeller
verdim gitti çiğ köfteler harikaydı.
bi sonraki yarışmaya biz de seninle kolları sıvayalım. ezeli rakibimsinBende ona verdim süperdi valla
bi sonraki yarışmaya biz de seninle kolları sıvayalım. ezeli rakibimsin