Selam,
Yorum için tşk ederim.Aquafelling yaptıralı 2 ay oldu..
Yapılan dolgu sonrası 6. Gün sağ kalçamda (diğerinde hiç bir problemim olmadı hala sağlıklı) çok şiddetli bir ağrı ve ateş başladı o bölgede hemen doktorumla iletişime geçmek istedim ama maalesef ne dediysem be yaptıysam kendisi konuyla alakalı ne bir dönüş ne bir yorum ne bir tedavi önerisi olmadı!!!!
YAZIKLAR OLSUN!!!
Yurtdışında yaşıyorum ve hemen buradaki genel cerrahi doktoruna gittik (çünkü
estetik doktorları kendi doktorunuzla görüşmelisiniz dedi)
Tam 3 hafta 3x1 antibiotik içtim.
ilk 2 hafta banamıdın demedi ama don hafta artık ufacıkta olsa bir rahatlama sağlamıştı ama son kutu antibiotik bile bitmiş olmasına rağmen ağrı ve ateşli olma durumu sıfırlanmamıştı.
ilaçlar bitti ve onu takip eden bir kaç hafta daha ağrı ve ateş kendini çokhissettirdi.
şimdi iyiyim acılı ağrı ve ateş yok, amaaa....
Kalçamda garip garip topaklanmalar var irili ufaklı acı ise sanki kas ağrısı gibi hissettiğim bir his hep oluyor ve arada o bölge deli gibi kaşınıyor.
Sanırım yakında tekrar bir estetik doktoruyla iletişime geçip bu mevcut durumum hakkında bilgi almak istiyorum.
Benim aquafilling maceram bu şekilde...
Yaptıran biri olarak aquafilling yaptırmak isteyenlere kısacası tavsiyem şudur!!!
Kötü diyemem ama gala belirsizler var ve süreç daha çok başında, sol kalçam ne kadar sıkıntılıysa sağ kalçamda bir o kadar sorunsuz!
Kısacası bence aquafilling yaptırmayın, protez düşünün.. Hem daha fiyatı uygun hemde olası bir terslikte kontrölü sizde..
Sağlıklı güzellikler diliyorum.