Aptamil

üzülme canım, kendini bu kadar suçlamana gerek yok.
sen de doktorunu dinliyorsun sonuçta.
o mamayı yedi diye hemen hastalanacak hali yok inş.
böyle şeyler uzun vadede tesir eden şeyler.
öğrendin artık vermezsin..

dediğin gibi elin gdolu aptamilini verene kadar,
başka alternatifler bulursun elbet.

aptamil mi..
ben emzirdiğim sütten şüpheleniyorum gdolu mu değil mi diye..
o kadar hibrit meyve sebze yiyoruz ki..

aptamil dandik çıksa ne yazar..
böyle haberlere şaşırmıyorum artık, ne acı..

olsun canım maşallah sütüne anne sütü nede olsa en azından ne yiyorsun o süt olur tabi yiyecek bişeyde bırakmadılar anneler kafayı yiyor

Kimsenin kafasini bulandirmak istemiyorum ama, pazardan ordan burdan aldığımız sebze-meyvelerin tezgahlara ulasana neler yapildigini gozlerimle gordukten sonra bunlar masum geliyor artik :))

evet canım vermem burdan bütün annelerde okusunlar dikkat etsinler yananlar yandı yeni bebekler zarar görmesin inşallah

olsun canım maşallah sütüne anne sütü nede olsa en azından ne yiyorsun o süt olur tabi yiyecek bişeyde bırakmadılar anneler kafayı yiyor

benimki sıpalıktan eşekliğe adım atmak üzere artık
emzirme işini bıraktık da her ne kadar dikkat etmeye çalışsak da
muhakkak geçiyordur diye düşünüyorum işte..

sütü sütçüden alıyoruz.
yoğurdumuzu kendimiz mayalıyoruz.
ev yemekleri tercih ediyoruz.
e meyveyi sebzeyi de vaktinde yiyoruz.
hazır çorba, dondurulmuş gıda, bulyon vs almıyoruz.
mecburen aldığımız paketlilerin de şöyle bir içeriğine göz gezdiriyoruz.

vatandaş olarak elimizden gelen bu,
artık devlet el atmalı bu işlere
bugün aldığımız peynirde zeytinde bile zehir varsa
vatandaşın, hele de şehirde oturan vatandaşın yapacağı ne var??
bilen varsa söylesin.

Kimsenin kafasini bulandirmak istemiyorum ama, pazardan ordan burdan aldığımız sebze-meyvelerin tezgahlara ulasana neler yapildigini gozlerimle gordukten sonra bunlar masum geliyor artik :))

valla tam olarak kafa bulandırdın :)
bilmediğimiz bir şey varsa paylaş lütfen,
neler yapılıyormuş tezgaha gelene kadar?
ve sen nerde tecrübe edindin?

Kendini boş yere üzme canım,sen mamayı keyfi değil mecbur oldugun için veriyorsun,biz de 2 kardeşiniz ikimizde bir çay bardağı bile anne sütü görmemişiz mecbur mama ile büyüdük,bir ara yine bakanlık açıklamıştı keçi sütü diye satılan süt inek sütü çıktı demişlerdi tabi ne kadar doğru bilmiyorum okuduğumu söylüyorum.

Yurtdısındada boylemidir benimde kafam bulandı simdi, bende bebegime verdim cunku, burda gayette satılıyor hala, kaldırıldıgı falan yok

Güzelim,milleti bir güzel kandırıyorlar.Hem kolay hazırlanıyor,hem sağlıklı falan filan.Böyle kandırıyorlar insanları aşağılık herifler.

Benim.kizimda aptamil.iciyordu malesef emmeyi reddeince.mecbur mamaya gecmistik hem tahilli mama hrm devam sutu ama artik pirinc unu alip evde sutle kendim.muhallebi.yapacam kizlar devam sutu icirmek.istiyorddum.ama bu haber benimde cok.morelimi bozdu napcami sasirdim of if

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yemeyin oyle seyler ya reklamda goruyorum da diyorum allah bilir icinde ne var. Babam, allah hic bi hastalik yok ki allah sifasini vermemis olsun ama arayip bulacaksin der. Sizin ki hastalik degil tabi yanlis anlamayin.yani devasiz dert yok dogal seyler tuketin

ben doğduktan hemen sonra aptamil ile beslenmiş ve anne sütü nedir bilmeyen bir bebekmişim.
inşallah bundan 24 sene önce milupa gdo kullanmamıştır.
kullandıysa bunların acısı herhalde 5-10 seneye çıkar

Bu kadar caninizi skmyn. Gdo uzun sureli tuketimde skntlr yaratir. Bi sorun cikmaz icinizi ferah tutun. Tabiki canimizdan kiymetli varlikarimizi hayatlarinin basinda gdoyla tanistirmak cok uzucu. Ama her partide olacagini sanmiyorum. Butun partilerde olsa ithalattan gecemez. Arada bir parti kaynamis demekki bir sekilde. Surekli kullandiginiz bir mamaysa belki iki kere gecti elinize belki 3 en fazla. Bende bu devletin laboratuvarlarindan birinde iki yil calistim. İthalattan once analizi yapilir, gumrukten oyle gecer gida urunleri. Suanda laboratuvarda calismiyorum ancak tahminim, ithalat sirasinda tespit edilemeyip, piyasa denetimerinde aciga cikmistir. Bakanlik surekli denetimlere cikar, piyasadan numuneler alinir, analizleri yapilir. Ve bu sirada hasbel kader cikmis iste. Bende sutlu pirincli almistim, 3 Kere yedirmistim sadece bebsgime. Hernekdr sutlu tahillida ciksada huylandim cope attim kutuyu. Ztn bebegim ondan ziyade pirinc unlu formul mamali muhallebiyi sevdi. Gerci formul mamada aptamil. Yapacak bisey yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasil morelim bozuldu anlatamam kizim bikacgune yasina girecek nasipse ben hic emziremedim sutum yoktu mecburen ilk 6ay aptamil devam sutu verdik icime hic sinmemisti zaten ek gidalara gectikten sonra mamayi azaltmistim keci sutu vermeye baslamistim bikac ay evvel doktorumuz aptamili sma yi onerdi brosurlerini verdi keci sutu veriyoruz ne dusunuyosunuz bu konuda dedik burun kivirdi kansizlik yapar falan dedi ya bu doktorlar nasil ovuyolar bu mamalari bole anne sutuyle esdeger felan acaba reklam parasimi aliyolar

bikac aydirda bebelac veriyodum gunde bikac kez offfffff kasik mamasina sasmamali ondan daha cok killaniyodum sekerli gida sonucta

aynı mağdurlardanim reklam olurmu bilmiyorum ama sanırım yine ülkerinki iyisi orada çalışan arkadaşlar temiz diyor.aslında ev yapımı mama daha iyi ben genelde ev yapımı pirinç mama veririm hemde inek sütü ile kansızlik da olmadı artık doktorlarada inanmıyorum bana hep milupa derlerdi gördük işte. kızlar tüm anneleri uyaralim ben hemen paylaştım sayfamda bilmeyen kalmasın ders olsun onlarada

ben yurtdisindayim burdakilerde gdo yokmus haberi bile yapilmadi ama yinede icime kurt dustu Allah nasip ederse benimde bebegim olacak cocuklarimizin mamalarini bile zehirliyorlar resmen

hazır mamalar sütü kesilen, sütü yetmeyen anneler yada çeşitli nedenlerle emziremeyen ve emzirmeyen annelerin başvurduğu bir yöntem. Allah aşkına söyler misin yeni doğan ya da 3-4 aylık vs. bir bebeğe nasıl sebze haşlaması yedirebilirsin, çok merak ettim doğrusu. Evet yargılıyorsun. aptamil hiç kullanmadım o marka için konuşmuyorum ama mamalar hakkında merakını gidereyim dedim.

kızlar anne sütüne en yakın süt eşek sütüdür. Keçi veya inek sütü 1 yaşından önce kullanılmaz, hazımsızlık yapar bebeğe ve bağırsaklarına zarar verir.
Maalesef bu bilgiyi doktorlar paylaşmıyor, onlar da enteresan bi şekilde ticar, anlaşma gereği mamaya yönlendiriyor.

Aptamilin tahıllı sütlü gıdalarında kullanılan mısır gdo luymuş
Aptamilin tüm ürünleri değil o yüzden üzülmeyin ama sonuçta fabrika çıkışlı bi ürün ne kadar doğal olabilir ki, koruyu madde katkı maddesi gibi bi srü ek vardır muhakkak. Allah göstermesin büyük konuşmuyorum ama ben hazır gıda kullanma taraftarı değilim. En kötü ihtimalle eşek sütü ararım muzdur vs dir böyle idare ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…