bebegim 10 aylık keçi sütü kutuda var oda sağlıklı değil inek sütü alıyorum günlük sütcümden artık ona kaldım valla canım kesecem şu şeylerimi öyle ugraş verdim ki sütüm olsun diye zaten yavrum aldı alacagı kadar gdo
aptamil mi..
ben emzirdiğim sütten şüpheleniyorum gdolu mu değil mi diye..
o kadar hibrit meyve sebze yiyoruz ki..
aptamil dandik çıksa ne yazar..
böyle haberlere şaşırmıyorum artık, ne acı..
Cocugum yok sirf merakimdan soruyorum. Neden hazir mama? Ne biliyim evde corba meyve puresi sebze haslamasi varken baska bir ozelligimi var da hazir mama tuketenlerin sayisi cogalmaya basladi? Hangi marka olursa olsun yuzde yuz organik olduguna nasil inanabiliyorsunuz? Sonucta sirketlerin kar etmek para kazanmak icin urettigi birsey bu. Yanlis anlamayin yargilamiyorum ama hazir mamanin mantigini bir turlu cozemiyorum.
üzülme canım, kendini bu kadar suçlamana gerek yok.
sen de doktorunu dinliyorsun sonuçta.
o mamayı yedi diye hemen hastalanacak hali yok inş.
böyle şeyler uzun vadede tesir eden şeyler.
öğrendin artık vermezsin..
dediğin gibi elin gdolu aptamilini verene kadar,
başka alternatifler bulursun elbet.
olsun canım maşallah sütüne anne sütü nede olsa en azından ne yiyorsun o süt olur tabi yiyecek bişeyde bırakmadılar anneler kafayı yiyor
Kimsenin kafasini bulandirmak istemiyorum ama, pazardan ordan burdan aldığımız sebze-meyvelerin tezgahlara ulasana neler yapildigini gozlerimle gordukten sonra bunlar masum geliyor artik :))
Kendini boş yere üzme canım,sen mamayı keyfi değil mecbur oldugun için veriyorsun,biz de 2 kardeşiniz ikimizde bir çay bardağı bile anne sütü görmemişiz mecbur mama ile büyüdük,bir ara yine bakanlık açıklamıştı keçi sütü diye satılan süt inek sütü çıktı demişlerdi tabi ne kadar doğru bilmiyorum okuduğumu söylüyorum.bebegim 10 aylık keçi sütü kutuda var oda sağlıklı değil inek sütü alıyorum günlük sütcümden artık ona kaldım valla canım kesecem şu şeylerimi öyle ugraş verdim ki sütüm olsun diye zaten yavrum aldı alacagı kadar gdo
Cocugum yok sirf merakimdan soruyorum. Neden hazir mama? Ne biliyim evde corba meyve puresi sebze haslamasi varken baska bir ozelligimi var da hazir mama tuketenlerin sayisi cogalmaya basladi? Hangi marka olursa olsun yuzde yuz organik olduguna nasil inanabiliyorsunuz? Sonucta sirketlerin kar etmek para kazanmak icin urettigi birsey bu. Yanlis anlamayin yargilamiyorum ama hazir mamanin mantigini bir turlu cozemiyorum.
bebegim 10 aylık keçi sütü kutuda var oda sağlıklı değil inek sütü alıyorum günlük sütcümden artık ona kaldım valla canım kesecem şu şeylerimi öyle ugraş verdim ki sütüm olsun diye zaten yavrum aldı alacagı kadar gdo
nasil morelim bozuldu anlatamam kizim bikacgune yasina girecek nasipse ben hic emziremedim sutum yoktu mecburen ilk 6ay aptamil devam sutu verdikicime hic sinmemisti zaten ek gidalara gectikten sonra mamayi azaltmistim keci sutu vermeye baslamistim bikac ay evvel doktorumuz aptamili sma yi onerdi brosurlerini verdi keci sutu veriyoruz ne dusunuyosunuz bu konuda dedik burun kivirdi kansizlik yapar falan dedi ya bu doktorlar nasil ovuyolar bu mamalari bole anne sutuyle esdeger felan acaba reklam parasimi aliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?