Aptamil

Helal guzel yazmissin arkadasim

Bide su var emzirmeye ragmen sut yetersiz kalabiliyor

Rutin kontrollerde bebekte gelisim geriligi var sut yeterli beslememis deyince dr sokk oluyorsun

Hemen mama takviyesi diyor tipis tipis aliyorsun

Bide en cok uzuldugum 8 9 yasinda regl olan kizlarimiz gdo tuketecek insan neslini

Allah yardimcimiz olsun

Tesekkur ederim cnm...tok açın halinden anlamaz şu anda içtigimiz su bile dogal degil Allah sonumuzu hayır etsin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun, sütünüz neden kesildi? Bebek kaç aylık?
Hiç mama kullanmadım, doğaldan yanayım. Ama gdo hemen hemen herşeyde var, benim annem de pazardan sebze alma kendin dik diyor. Uğraşamam doğrusu =) Eğer doğal mamalara geçme şansınız varsa geçin, yoksa devam. Gerçekten Aptamil en iyi diye duydum ben de.

saol canım bebegimin aşırı gazı ve artı reflüsü vardı ıkınarak kusuyor ve tekrar emdiğinde süt kalmıyordu çünkü emdikten 5 dakka onra kusuyor sonrada açlıktan tekrar emmek istiyordu gazdan dolayı hiç uyku kalmadı bende sabahlara kadar sabahtan akşama kadar aglamalar devam etti sonuç lohusa depresyonu akabinde süt felan kalmadı çook şükür geçti o günler ama 5 aylıktan sonra aptamil kullandım.ben inek sütüne geçecegim zaten 10 aylık 2 ay başka markayla idare edecegim canım nereye dikecegiz apartamanda en fazla balkona ekeriz çokda verimli olmaz

nesi garip geldi ki size? çok dogal oldugunu mu zannediyordunuz yoksa? öyle çok çok zararlı birşey degildir elbet ama yine de içinde kimyasal da vardır gdo lu ürünler de.

canım haklısın alahtan sütüm yetiyor oğluşuma ama ya kesilirse allah korusun. neye güveneceğimizi şaşırdık.
kızlar elim ayagım titriyor sütüm kesildi ve ek besine geçince en iyisidir diye aptamil aldık bebegime kendi ellerimle gdolu mama mı yedirdim haberleri izleyince beynim uyuştu içim yanıyor

kızlar anne sütüne en yakın süt eşek sütüdür. Keçi veya inek sütü 1 yaşından önce kullanılmaz, hazımsızlık yapar bebeğe ve bağırsaklarına zarar verir.
Maalesef bu bilgiyi doktorlar paylaşmıyor, onlar da enteresan bi şekilde ticar, anlaşma gereği mamaya yönlendiriyor.

Aptamilin tahıllı sütlü gıdalarında kullanılan mısır gdo luymuş
Aptamilin tüm ürünleri değil o yüzden üzülmeyin ama sonuçta fabrika çıkışlı bi ürün ne kadar doğal olabilir ki, koruyu madde katkı maddesi gibi bi srü ek vardır muhakkak. Allah göstermesin büyük konuşmuyorum ama ben hazır gıda kullanma taraftarı değilim. En kötü ihtimalle eşek sütü ararım muzdur vs dir böyle idare ederim

evet doktorlarada guvenemicez artik malesef essek sutumu ilk kez duyuyorum nerden bulucaz ki essek sutunu:confused:

Son düzenleme:
Neden mi mama-kasik mamasi?

Çünkü pazar tezgahindaki tarim ilacli sebze meyvelerden daha sağlıklı olduğu için. .Bir bebeğin alacagi bütün besinleri, kaliteli bir mama firmasi bir arada topladığı için ..
Organik olmadığını düşündüğünüz kaliteli kaşık mamalari aslinda kaliteli malzemeden olusan bir toz karisim..Pazardaki organik olmayan sebzeler yada meyvelerle yapilmiyor bu mamalar. .en azından sirf bunun icin bile kullanilabilinir..
Böceklenmesin diye bir ton tarim ilaci sıkılan sebze meyveden, çok daha sağlıklı bu mamalar. .

En azından laboratuvar da denetleniyor, görüldüğü gibi sorun olunca hemen gün yüzüne çıkıyor. ..

Peki pazar ürünleri laboratuvar da denetleniyor mu?

Ek gidaya geçen bir bebek süt ürünü muhallebi yer mesela ...Evde yapıyorum mantığı ile bakkala cakkala gidilir..işlenmiş bir sürü pirinc unu çeşidinden alir..(pirinç zaten gdolu) denmedi mi?ama yok, kendi ocağimizda pisiriyoruz ya, kesin sagliklidir bebege verilen..
Derken bir güzel gdo iceren pirinç unu ile muhallebi yapılır. .sadece inek yada keci sutuyle yapılır, daha saglikli gelir. .ama ne yazik ki; bir bebeğin alması gereken hic bir vitamin yoktur içinde. ..

fakat olsun, egom tatmin oldu, kendi ocağımda, kendim pisirdim, kesin dogaldir...

Iste bu nedenle, evde muhallebi yaptığım coook olsada (irmikle)
Aptamil in 5 meyveli vs kasik mamalarini severek verdim cocuguma.
Tam tahilli sütlü de verdim..ve büyük ihtimal bu üretilen seriye ugramadik..ve nadir tam tahilli sütlüyu verdim belki 1 kutu tamamı. .

Malesef bu beni tatmin etmiyor, sadece tam tahılli ürünündede gdo ciksa, öğrendiğim de çok kotu oldum. ..tek tesellim sadece bi ürününde çıkması. .ki genede yalanlama var..

Son düzenleme:
yorum Yaparken yapıcı olsanız yıkıcı olmasaniz bu sitenin de amacı bu değil mi

Son düzenleme:
yorum Yaparken yapıcı olsanız yıkıcı olmasaniz bu sitenin de amacı bu değil mi

Son düzenleme:
hepinizin bebeklerini Allah bağışlasın bende kızıma yedirmiştim maleseff dr önermişti çünki 9 sene önce ozamanlarda varmıydı yokmuydu bilmiyorum ama duyulan şeyler bir anne olarak beni çok üzüyor...şimdi kızım 10 yaşına girecek evlat hiç insanın gözünde büyümüyormuş inanın ... evlat öyle kıymetli ...

şimdi hepiniz bebekleriniz için telaşa düştünüz o kadar haklısınız ki fakat şöylede bir durum var bebeklerimiz büyüyor ve yedikleri her gıdada ilaç hormon gdo mutlaka birşey çıkıyor ve aslında ömürleri boyunca zehir giriyor bir şekilde vucutlarına...tavuk yedirmiyoruz malum hormon, yumurta dışardan almıyoruz onlarda hormonlu tavukların yumurtası, süt içiremiyoruz ilaçlı ineklerin sütü(süt içinde bir sürü şey çıktı kanser yapıyo diye ) köy yumurtası almaya çalışıyoruz onların yediği yemler ilaçlı, meyve sebze suni gübrelerle böceklenmesin zarar edilmesin diye dünyanın zehri basılıyo üzerlerine hep bir kısır döngü ee bir çoğumuzun evinde tavuk inek sebze yetiştiremiceğimize göre ne olucak evletlerımızn hali ....hepsi Allaha emanetler...

insanlarda bu para hırsı oldukça kimse kimseyi düşünmez hale geldi....hiçmi evlat sevgisi bilmiyorlar ...kendi çocukları ne yapıyor merak ediyorum :(((( k

Son düzenleme:
yazdiklarinizi okudumda...bu gidisle geberip gitcez...ya birsey yemeyip gebercez ya da yeyip....

dunya ne kadar kotu bir hal aldi yaa...bosuna kisirlik turlu hastalik cikmiyor simdilerdee....

Back