Gerçektenmi nerde izlediniz bende verdim bir dönem..
ek besin diye neden hazır yiyecek alıyorsunuz ki sütlü çorba yapıp içine ekmek parçalayıp koyun daha besleyici olur
Aptamil sutlu tahilli kaşık mamasinda tespit edilmis.
Tarim Bakanlığı acikladi iki gun once.
Aptamil sutlu tahilli kaşık mamasinda tespit edilmis.
Tarim Bakanlığı acikladi iki gun once.
3 saat arayla besliyorum yogurdu çorbası hepsi var menüde sadece biberonu almayınca sütlü diye sadece bir öğün milupa veriyordum ama sütüm kesildiği dönem devam sütü olarak kullandım
Ben sadece devam sütlerini kullanmıştım...Artık neye güveneceğimi şaşırdım ..
Cocugum yok sirf merakimdan soruyorum. Neden hazir mama? Ne biliyim evde corba meyve puresi sebze haslamasi varken baska bir ozelligimi var da hazir mama tuketenlerin sayisi cogalmaya basladi? Hangi marka olursa olsun yuzde yuz organik olduguna nasil inanabiliyorsunuz? Sonucta sirketlerin kar etmek para kazanmak icin urettigi birsey bu. Yanlis anlamayin yargilamiyorum ama hazir mamanin mantigini bir turlu cozemiyorum.
organık olması daha sasırtıcı olmazmıydı?
ıcerıgınde koruyucu maddeler bulunan,market rafındakı bı kutu mamadan ne bekleniyor..
pazardan aldığımız sebze,meyve gdolu ıken..fabrıka çıkışlı bı urunden bahsedıyoruz..
aynen inek sütü sulandırıp vereyim dedim aman yasak dedi doktorlar illa formül mama al sana formül mama
Arkadaslar bazilari neden hazir mama yazmislar.Malesef bazi annelerin sutu bebek ek gidaya gecmeden kesilebiliyor.Mesela bebek 2 aylik annenin sutu yok onun devam sutu almasi lazim corba degil.Ben hic kullanmadim mama sutum vardi.Ama etrafimda kullanmak zorunda kalan anneler oldu.Kimse bayilarak vermiyor bebegine mama.
aynen arkadaşım benim 3 aydan sonra azaldı 5 aylıkken tamamen kesildi azalınca mecbur verdim bebegime heralde arkadaşlar yanlış anladı ama senin dediğin gibi 5 aydan önce sütü olmayan anneler bebegine mecburuyetten veriyor 5 aydan sonrada agırlık sütte olmak üzere ek gıda başlanıyor tvde ne diyor 2 yaşa kadar 2 bardak kadar anne sütü yoksa mecbur formül mama
sımdıde 1 yasından önce ınek sutu vermeyın dıyorlar..
buda yenı cıktı,bız ınek sütüyle buyuduk..artık ınek sutu tü kaka..
bebegın mıdesı onu sındırecek güçte degılmış,falan fıstık..
anne sütüne en yakın sut kecı sutuymuş,onu ver ıstersen..bu ara o revaçta..
yakında onada bı sey bulurlar..cunku formül mama pıyasasının musterısı azalır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?