- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi meliSSAnil
Canim biz 5 yil once buyuk bir bina satin aldik 10 daireli.Bize esimin metresi borc verdi dusuk faizli.Tabi o zaman aralarinda birsry yoktu sonra basladi.Suan ise odememiz gereken 5 yil daha var.Gerci o parayi bizden kat kat fazlasiyla aldi zatensizin borcun ne borcu oldugunu anlamadım ben
Boyle dusunmenize uzuldum gercekten.Belki disardan bakildiginda oyle bir imaj veriyorum.Ama o ikisinin yaptiklari yanina kalmasin istiyorum.Belkide savasmaktan yoruldum bir sure kenara cekilip kanayan yaralarimi tedavi etmek yeniden guc kazanmak istiyorum.Bu surede cocuklarim babalarini haftada bir goruyor ve 6 yasindaki kizim cok mutlu oluyor.Oglum ise 2 yasinda ilk kez gecen hafta babayi gordu ama tanimadigi icin umursamadi.Zaten bende onu eve alip hic birsey olmamis gibi davranmiycam.Psikologla surekli gelgit halindeyim onun yonlendirlelerine gore hareket ediyorum .Cocuklarim tabiki herseyden.onemliMaalesef artık çoluk çocuk düşünülmediği için problem yok. Egolarımızın tatmin olması yeterli.
Kk da cok akilli kadinlar var gercekten.Ben boyle dusunemedim hic.Bu mesajinizi yemin ederim yazip buzdolabimin uzerine yapistiricam .Her gun yeniden okuycam.Okuycamki bir daha ayni hataya dusmeyeyim.Onun yalanci gozyaslarina kanmayayim diye.Daha on e metresine orspu dedim diye kiyametleri koparmisti nasil ona hakaret edersin demisti.Ayipmis arkadasinin karisymis sygideger bir kadincagizmis ben fitne fesat oldugum icin aralarinda bir sey var sanmisim.Oysa iki gun once bana o kadin icin orspunun teki dedi.Bu ne anlama geliyor inanin bilmiyorumsen onu eve alsan ne durumuna düşeceksın gerçekten,ve ınan bana o adam ıkı kadın arasında oyle tehlikeli bir hale gelirki,ve şu an yaralı,sana bunun hesabını sormayacağınımı sanıyorsun,ah bacım,o kadını bıraksa yarın başka bir kurtun avına daha düşmeyecekmı?yada ona geri gitmemzmi sanıyorsuz,azcık sorun hoopp o kaıdnın yanında,ee peki o kadınlar bu adama akıl vermeyecekmı?varya rezil olursun,ıkı karılı adam ıkı dınlı adam derler,sen düşün adam kılıseye gider günah çıkarır,camiye gider namaz kılar,adamın piskolojısı bitik
Cocuk bakmak oyle kolay degil canim ya once gidip uzun sure formasyon yapicaksin.Oyle her onune gelen.cocuk bakamiyor ,belediyden yasal izin alicksinozman siz bir çocuk bakın 600 avroysa.
hem çocuğunuzu büyütürsünüz hemd para kazanırsınız..
bende türkiyeye dönmezi tavsiye etmem. dul kadınlara bakış açısı bile farklı olan bir ülke burası..
oranın hükümetinin, eşinden ayrılmış çocuklu annelere illaki yardım edeceğini düşünüyorum
Su an odemek zorunda oldugum aylik 2000 avroluk kredi var ve daha 5 yil boyunca odenecek.Esim sadece son 2 aydir cocuklarina para gonderdi oda onu eve almam icin ugrasiyor.Yoksa duzenli bir nafaka yok calismadigini belirterek nafaka vermedi.Ben kendime bir is bulup herseyi yoluna koyana kadar yoksa metres olucak o kadin zaten kendi konumunu biliyor.Daha once vesikalik calismis ve esiminde bir cok arkadasiyla birlikte olmus o kadin ne tur bir pislik oldugunu elbet biliyor.Kira geliriniz var,yurtdışında yaşıyorsunuz,imkanlarınız Türkiyeye nazaran kat kat iyi,çocuk yardımıda vardır muhakkak 4çocuk var halihazırda ,eşinizde 1000euro gönderiyormuş,siz gerçekten maddi sebeplerle mi kabul edeceksiniz bu adamı evinize yoksa eve dönsün sizde metresine 'bak kocam seni kullandı bana döndü' diyin diyemi. Anlattıklarınız çelişiyor kusura bakmayın ,amacınızın kullanmak olduğuna inanamadım kusura bakmayın.
sende akıllısın ama işte çocuklar acaba dıyosun anlıyorum,ama artık olmaz bunu unutma....Kk da cok akilli kadinlar var gercekten.Ben boyle dusunemedim hic.Bu mesajinizi yemin ederim yazip buzdolabimin uzerine yapistiricam .Her gun yeniden okuycam.Okuycamki bir daha ayni hataya dusmeyeyim.Onun yalanci gozyaslarina kanmayayim diye.Daha on e metresine orspu dedim diye kiyametleri koparmisti nasil ona hakaret edersin demisti.Ayipmis arkadasinin karisymis sygideger bir kadincagizmis ben fitne fesat oldugum icin aralarinda bir sey var sanmisim.Oysa iki gun once bana o kadin icin orspunun teki dedi.Bu ne anlama geliyor inanin bilmiyorum
icimdeki ben aynen boyle dusunuyo inanin.Hic degilse diyorum borclar kapanana yada bir yol bulana kadar.Ben onu kullanayım derken, o sizi kullanmayacak mı ?
Adamla haremlik selamlık yaşarsanız o adam o eve niye dönsün ?
Kaldı ki biz kadınlar duygusal varlıklarız bir süre sonra kanımız kaynar, o zaman ne olacak ?
Acaba affetmek istiyorsun da kendince bir bahane mi üretiyorsun ?
Eğer öyle ise yaşa gitsin, baktın olmuyor en azından borçlarını kapamış olursun.
Ama sırf öc almak için eve alma, sonra sen zararlı çıkarsın bence.
Anladım ama şunu inatla ve ısrarla anlayamıyorum,kadın şöyle,kadın böyle derken eşinizi kayırıyorsunuz. Elbette evli adamla birlikte olan bir insan için iyi tanımlamalar kullanılamaz ama evli haliyle hemde dört çocuğu olan bir adam içinde iyi bir tanımlama bulamıyorum. Tek tarafa yöneltmeyin öfkenizi buradan bile dediğime geliyorsunuz,kadına küfürler hakaretler havada uçusuyor ama eşinize 10da birini etmiyorsunuz bu lafların. Affetmeye niyetiniz var bence,inanın okuduğumdan anladığım bu ama dikkat edin,eşinizde o kadına yakıştırdığınız sıfatlara layık bir insan. 4 çocukla ortada bırakmış sizi. Bunu unutmadan hareket ederseniz,bu öfkeyi birazda eşinize kaydırabilirseniz zaten o adamı evinize sokmazsınız.Su an odemek zorunda oldugum aylik 2000 avroluk kredi var ve daha 5 yil boyunca odenecek.Esim sadece son 2 aydir cocuklarina para gonderdi oda onu eve almam icin ugrasiyor.Yoksa duzenli bir nafaka yok calismadigini belirterek nafaka vermedi.Ben kendime bir is bulup herseyi yoluna koyana kadar yoksa metres olucak o kadin zaten kendi konumunu biliyor.Daha once vesikalik calismis ve esiminde bir cok arkadasiyla birlikte olmus o kadin ne tur bir pislik oldugunu elbet biliyor.
Aldigim kiralar ise suan kredi borcunu mahkeme karariyla dondurdum.Ama belirli bir sere icin tabiki.Sure bitince tekrar odemeler basliycam .O yuzden acele etmem lazim.Y satmak ya tekrar odemeye baslamak zorundayim.Kira geliri suan ancak gecinmeme yetiyor ya gecinicem ya borcumu oduycem ikisi ayni anda suan mumkun degil.Ne zaman bir isim olu o zaman hem gecimimi sagliycam hem borclarimi odemeye basliycam.Umarim anlatabildim
Kk da cok akilli kadinlar var gercekten.Ben boyle dusunemedim hic.Bu mesajinizi yemin ederim yazip buzdolabimin uzerine yapistiricam .Her gun yeniden okuycam.Okuycamki bir daha ayni hataya dusmeyeyim.Onun yalanci gozyaslarina kanmayayim diye.Daha on e metresine orspu dedim diye kiyametleri koparmisti nasil ona hakaret edersin demisti.Ayipmis arkadasinin karisymis sygideger bir kadincagizmis ben fitne fesat oldugum icin aralarinda bir sey var sanmisim.Oysa iki gun once bana o kadin icin orspunun teki dedi.Bu ne anlama geliyor inanin bilmiyorum
yok canim malesef ailemdem kimse yok
bakiciya aylik 600 avro oduyorum bunaltti beni
2.5 yasinda ana okuluna basliycak daha aylar var yani
Şöyle yapsan nasıl olur? Bir süre ılımlıymışsın gibi, onu affetmişsin gibi davran. Bu arada yavaştan yavaştan ona maddi olarak iyi olmadığının sinyallerini ver. Bir bahaneyle para iste, işte ev kirasıdır, okul parasıdır. Parayı aldıktan sonra geri adım at. Ya da ailesine söylemekle tehdit edip her ay düzenli para sızdırın derim.Hata etmismis pismanmis ,ailesinin degerini anlamis mis ta mis
Benim ona ofkem tabiki gecmedi ,onunda oyle zaten af dilemesi bile sanki adam dover gibi
Ama artik karsisinda eski karisi olmadigini ,her dedigini yaptiramayacagini anladi