Slm kizlar
Gercekten akla ihtiyacim var .Zor durumdayim oncede konu acmistim kisaca ozetlersem:Uzun zamandir suphelerim sonucu aldatildigimi ogrenmistim.Sonrasi corap sokugu gibi geldi esim aldattigini asla kabul etmedi beni iftira atmakla sucladi.SIddet ,sikayet ,sonrasi hapis ve evden uzaklastirma
Yeni dogum yapmistim oglum 2 yasina geldi
Bosandim ,ama davalar tam bitmedi mal paylasimi olmadi daha.Odenmesi gereken buyuk bir borc var.Sorun bu zaten
Esim araya sokmadigi kimse kalmadi evime donmek istiyorum diye baskalarinin yaninda aglayip zirliyor.Cocuklarimi ozledim diyor pismanim vs.Samimi olduguna inanmiyorum hala metresi olucak fahiseyle beraber bundan eminim.
Ben is ariyorum ama hala duzenli calisabilecegim bir is bulamadim.Ya bana ait mallari yari fiyatina saticam ya is bulup bana dusen borcu oduycem borcumuz ise esimin metresine ait.Bizi kasitli olarak zor durumda birakip once yuvami dagitip sonra mala goz dikti.Temizlik yapmayi da denedim .olmuyor.Fabrikaya girsem saatleri uygun degil oglum kucuk.bakici parasi vermekten biktim.Inat ettim kendime ait mallari satmiycam 5 yillik bir kredi kaldi onu calisarak oduycem.sonrasinda zaten calismasamda duzenli bir gelirim olucak .
Esim eve gelmek istiyor diyorumki onu eve alsam islerimi yoluna koyana kadar.Sesimi cikartmasam ,sadece maddi olarak faydalansam.Ben isteyken cocuga bakar,evin ihtiyaclarini karsilar bende rahatlamis olurum.Ne zamanki islerim duzelir kredimi oduycek hale gelirim o zaman tekmeyi basarim.O bana hamile halimle oyle skinti cektirdiki oyle benim gururUmla oynayip hice saydiki.Elimde degil unutamadim acim hala taze gecmedi.Zaten metresi olucak kadin onu tavuk gibi yoluyor.Bari cocuklari yesin o pislik kadin degil.Esimin de kendince hesaplari vardir tabi pisman olduguna nedense inanmiyorum biraz halkin icinde yere dusen itibarini duzeltmek istiyor birde eski duzenini ariyor.
Ben duygularima hakim biri degilim.Surekli gelgitler yasiyorum.Bir aklim kullan onu kendini duzluge cikarana kadar sonra koy kapi disari nasilmis anlasin diyor, bir aklim ise Allah buyuk elbet bana yardim eder feraha cikarir diyorum.
Gercekten kararsizim ve yoruldum artik onunla ve metresiyle ugrasmaktan .Napicagimi bilmiyorum nasil davranmam gerek?Siz olsaydiniz napardiniz?