aptal erkekleri kullanmak

hayır cnm bereber kalma yakınlarında ev tutarsın destek olurlar sana
çocuğa bakarlar sen çalışırsın bence bir düşün ne yapıcan yaban ellerde kız gel tr
aslinda fransizcam oldugu icin belki is bulmam kolay olabilir
Ama burasi sanki memleketim gibi
Biranda herseyi birakip donmek or geliyor iste

aptal erkekleri kullanmak diye başlık altında eski eşinizi "aptal" yerine koyacağınızı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz..
ağlayıp sızlaması onun pişmanlığını değil sinsiliğini gösteriyor şuanda.
yurt dışında ailenizden uzak olmanız zor olmuş ama psikolojiniz sizin de şu olanlardan pek sağlıklı değil açıkçası..

dediğinizi yaparsanız asıl aptal yerine eski eşi değil kendinizi koymuş olacaksınız ve bebeğinizin psikolojisi yerle bir olacak..
ava gideyim derken çok fena avlanırsınız.

Allah büyük başka kapılar çıkar önünüze.Sakın dediğinizi yapmayın.

hayır cnm bereber kalma yakınlarında ev tutarsın destek olurlar sana
çocuğa bakarlar sen çalışırsın bence bir düşün ne yapıcan yaban ellerde kız gel tr

yurtdışında hayat standartları ve çocukların okul eğitimi ve devletin desteği TRde ki gibi mi...
belki ilk seneler zorlanacak ama bence TR dönme arkadaşım...

oranın o güzel imkanları eşliğinde büyüt evladını. böyle bir fırsatın varken.

Inanin yazdiklariniz icimi urpertti nedense.Belkide haklisiniz niyeti bambaska adamin.Bana oyle kesin bir rest cekmistiki seni istemiyorum git mahkeme orda demisti.Ne oldu diyorum bazan birden u donusu yapti .Kesin isine gelmeyen birseyler var onun.Yoksa bana hic bir acik kapi birakmayan ve minik bir bebekle ortada birakan adam gercekten vicdan yapmis olabilirmi?
Bazan insan ates cemberinin icinde disariyi goremez ya inanin oyle bir haldeyim bir cikis ariyorum.Su yazdiklariniz bende soguk dus etkisi yapti

sizin 4 çocuğunuz vardı yanlış hatırlamıyorsam???
ayrıca adam aptal değil,öyle olsa bu kadar cinliği yapamazdı heralde?? dönmek istiyorsa mutlaka vardır bir planı..size kacalk malları da almak peşindedir..başa çıkamazsınız bu insnalarla..yapmayın dönmeyin..eldekinden de olursunuz..

evet burda devletin o kadar cok sosyal imkanlari varki inanilmaz gercekten
hic calismayan insanlar cok rahat hayatlarina eksiksiz devam ediyor,okul egitim ,sosyal standartlar tabiki cok iyi
benim sorunum yillarin birikimini o metrese kaptirmamak
yoksa saticam rahat edicem biliyorum ama istedikleri buydu zaten boyle kolay olsun istemiyorum

evet canim dogru hatirladin 4 cocugum vardi
Bende bazan ayni seyleri dusunuyorum ,mallari paylasmamak icindir diye,ama,esim oyle rezil olduki insanlarin icinde hangi yuzle kalkip metresine mal verecek zaten burda herkesin diline dustu.Metresi onlarca erkekle cikan ve paralarini yiyen biri.
Yada onda zaten yuz kalmamistir her pisligi yapar ailesini hice saydi bir zamanlar.
insallah hayirli bir kapi acar Allah kurtarir beni bu pisliklerden

belki de o birikime tamamen konmak için size u dönüşü yapmış olabilir.
lütfen sağlıklı düşünün...
başka kadının ağzına bakıp minicik yavrusunu bile gözleri görmüyorsa bu adamın sizi nasıl görsün ki?
kendi canından kanından olan evladını düşünmüyorsa ..
timsah gözyaşları onlar sakın kanma
Allah büyük ve yardımcın olur.

ozman siz bir çocuk bakın 600 avroysa.
hem çocuğunuzu büyütürsünüz hemd para kazanırsınız..
bende türkiyeye dönmezi tavsiye etmem. dul kadınlara bakış açısı bile farklı olan bir ülke burası..
oranın hükümetinin, eşinden ayrılmış çocuklu annelere illaki yardım edeceğini düşünüyorum

eğer evleneceksen bu düşündüklerini yap...ama evlenmeyeceksen sakın yapma...

Evli olmayacaksınız bu bir , ikincisi ise çocuğunuzun duzenini bozmaya hakkınız yok her iki tarafında.
Bu ona yapılan en büyük haksızlık olur..

haklısın benim yurt dışındaki imkanlar hakkında pek bilgim yok

sen onu eve alsan ne durumuna düşeceksın gerçekten,ve ınan bana o adam ıkı kadın arasında oyle tehlikeli bir hale gelirki,ve şu an yaralı,sana bunun hesabını sormayacağınımı sanıyorsun,ah bacım,o kadını bıraksa yarın başka bir kurtun avına daha düşmeyecekmı?yada ona geri gitmemzmi sanıyorsuz,azcık sorun hoopp o kaıdnın yanında,ee peki o kadınlar bu adama akıl vermeyecekmı?varya rezil olursun,ıkı karılı adam ıkı dınlı adam derler,sen düşün adam kılıseye gider günah çıkarır,camiye gider namaz kılar,adamın piskolojısı bitik

para için çocukların psikolojisiyle oynamayın. sizin için bitmiş olabilir ama çocuklar için aile ve anne baba kavramı oluşmakta. ayrılıyorsanız, siz kendi yolunuza bakın. çocuklarınızla mutlu bir yuva kurun. eşiniz yapması gerekeni yapsın, mal mülk, para desteği. görme izinleri düzene girsin. çocuklar için düzenli ve dengeli bir hayat gerekir. eşlerin birbiri arkasından ince hesaplar yaptığı ve ayrılmanın kaçınılmaz son olduğu bir evlilikte onların ruh sağlığı nasıl olur, düşünebiliyor musunuz, ya da ileride kendi evliliklerine, ilişkilerine bunu nasıl taşırlar?

eşlerin boşanma süreçlerini sağlıklı yapmaları gerekiyor. bir tanıdığımız boşandı. çocukları iki evde ayrı kıyafetleri, eşyaları vardı. bu ne güzel de mi? sebebi, annenin babanın evinden alınmış çöpe bile kin kusmasıydı. babanın aldığı kıyafetleri üzerlerinde gördüğünde hem eşine, hem kıyafetlere küfrü basardı. ben de çocuktum o zaman, garip gelirdi, üzüürdüm onlar için ama şimdi ne kadar yanlış olduğunu görüyorum.

evlilik bizler için bitiyor ama anne babalık çocuklar için daimi. bu yüzden kendi kızgınlıklarımızı, yıpranmalarımızı, gel-gitlerimizi ve duygularımızı daha kontrollü yaşamamız gerekiyor. siz düzeninizi kurun eşinizde hiç hakkınızı bırakmadan ve yuvanızda mutlu olun çocuklarla. bitmiş bir ilişkinin ne size ne çocuklara faydası olur. onlar da en azından kabullenirler bu durumu.

karşınızdaki erkek eğer aptalsa siz nasıl aldatıldınız ? aksine sandığınızdan çok daha fazla zeki bir erkekle karşı karşıyasınız önce bunu bir idrak edelim hatta öyle zeki ki metresinin borcunu siz ödeyeceksiniz aynı evde kalırsanız da durduk yere adınız çıkacak ki eminim karşı tarafın başka çıkarları da olacak körü körüne boşandığı kadına hele ki aldattığı kadına dönmez kimse

Maalesef artık çoluk çocuk düşünülmediği için problem yok. Egolarımızın tatmin olması yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…