- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
-
- Konu Sahibi meliSSAnil
Ben hiç mantıklı bulmadım bu eş kullanma mevzusunu.icimdeki ben aynen boyle dusunuyo inanin.Hic degilse diyorum borclar kapanana yada bir yol bulana kadar.
Neyin ocunu alayim adam zaten rezil olmus vaziyette
Ama icimde hala sonmemis bir seyler var agirima giden ,tasiyamadigim,kirgin oldugum
Duzluge cikmam icin baska yol goremiyorum
Canim.kreslerde yer yok bakmadigim yer kalmadi.Bende zaten.ayaklarimin ustunde durabilmak icin ugrasiyorum is ariyorum.Sorun ogluma odedigim 600 avro degil zaten.Odenecek krediler ,borclar var. Amacim durumu duzeltene kadar ona dost gorunmek.Ama ben duygularimi cok belli eden biriyim zaten onuda beceremem .Krese niye yollamiyorsun çoçugu?
Öylesi bir adamdan en iyi intikami çalisarak, kendi ayaklarin üzerine durarak alabilirsin. Sahsen ben olsam onun yüzünü bile görmek istemezdim, ve kendi kanzancimdan ogluma giden 600 euro asla sikmazdi beni. Hatta nafaka felan bile umrumda olmazdi. Öyle af edersin bir pislikten para mara istemezdim.
Bana öyle geliyor ki, derdin intkam almak bile degil. Derdin bu adami af etmektir. Emin ol, onun ile ayni evde kaldiginda, düzeni oturtduktan sonra af edersin onu. Yani adam aldatmis, sen onun ile ayni evi paylasmak istiyorsun, sirf 600 euro için. Aklim cidden almiyor..
Ahh canim burdaki ortami bir bilsen berbat .Turk erkeklerin nerdeyse yuzde 90 i ayni.Eslerini aldatiyor ve artik bu kabullenilmis bir durum.Ben asla oyle olmak istemiyorum.Benim esime ve o kadina cazip gelen arada bulusup gorusmekti.Ama simdi meydan onlara kaldi tabi evde bekleyen es olmayinca is cazibesini yitirdi onlar icin.Benim esim o kadinla yasayamayacagini iyi biliyor .Amaci ev duzeni sursun yine metresiyle gizli sakli devam etsin.Ama aklin yolu bir demekki herkes ayni seyi yazmis sagolun.Ben hiç mantıklı bulmadım bu eş kullanma mevzusunu.
Birincisi o adam eve girdiği andan sonra mal paylasımının devam etmesine izin verecegını düşünüyor musunuz?
Hem sizle kalacak hem bakacak hem es babalık yapacak ama mal paylasımını sorun etmeyecek mi?
Hadi sorun etmedi kadın hiç bir cıkarı olmadıgı halde sevgilisini size neden yollasın?
İkisinin de derdi kaybedecekleri şeyleri almak ve bunun için her yolu deneyeceklerdir.
Ben bu planda yine sizin üzülen taraf olacagnızı düşünüyorum. Umarım yanılırım
Fransada yasiyorum .yurtdisinda hangi ülkedesin? nafakayi devletten aliyorsun eski esin devlette borclaniyor ama bunun icin extra bir dosya acilmali , almanya veyahut avusturyay sa yardimci olabilirim, yani eski ese gerek olmaz ki hic saglikli bulmuyorum inat icin cocugun maf olmasin en öneli yas da cocugunuz ...
Canim.kreslerde yer yok bakmadigim yer kalmadi.Bende zaten.ayaklarimin ustunde durabilmak icin ugrasiyorum is ariyorum.Sorun ogluma odedigim 600 avro degil zaten.Odenecek krediler ,borclar var. Amacim durumu duzeltene kadar ona dost gorunmek.Ama ben duygularimi cok belli eden biriyim zaten onuda beceremem .
Su mesajinla aglattin beni.Kendimi cok kotu hissediyorum bana hic bir aciklama yapmadigi gibi inkar ederek dahada yaraladi.Bilmiyorum nasil anlatsam beni acittigi gibi onunda cani yansin istiyorum.Actigi yaralari yine o sarsin istiyorum sacma biliyorum kizanlar elestirenler olucak belki gucum tukendi.Kaldiramiyorum artik. evde iki kucuk cocukla kaldim.Duygusal olarak coktum.Yabanci bir ulke ve metresi tam bir iblis her yolu bana karsi kullaniyor.Es olucak rezil ise ona firsat veriyor esim cok dil bilmiyor .Uyanayim bu kabus bitsin istiyorum.Bazan kendimi toparliyorum.Birde o kadar cok baski yapiyorlarki affet bir sans daha ver diye bazan acaba diyorum.Icimde onu tam olarak bitiremedim.Bana ve cocuklarina cok duskundu bu hale nasil geldi?Duygusal dusunerek kendime zarar verecegimi biliyorum.Belkide ikinci kez deneyip icimi oyle sogutmak istiyorum.O ödenecek borçlar, krediler bir sekilde biter zaten, ama kadinlik gururunu çignedikten sonra geri zor alirsin. Ki daha önce dedigim gibi (ve burda baskalarin söyledigi gibi) derdim "durumu düzeltene kadar arkadas görünmek" degildi. Onu cidden af etmekti. O metrese "bak, seni sadece kullandi ama bana geri döndü" demektir. Yani, yazilanlardan bunlari çikariyorum.
Onun ile beraber yasamak, ona "sana ihtiyacim var" demektir. Sen gerçekten sadece seni degil, 4 evladini aldatan adama bu mesaji vermek istiyormusun? Isini derhal bul, gerekirse temizlik yap. "Yok, ben yapamam" deme. O evlatlarin sana muhtaç, onlar için mecburen çalismak zorundasin canim. Güçlü ol, o pislikten meddet umma, onu birak, kendi pisliginde bogulsun.
Su mesajinla aglattin beni.Kendimi cok kotu hissediyorum bana hic bir aciklama yapmadigi gibi inkar ederek dahada yaraladi.Bilmiyorum nasil anlatsam beni acittigi gibi onunda cani yansin istiyorum.Actigi yaralari yine o sarsin istiyorum sacma biliyorum kizanlar elestirenler olucak belki gucum tukendi.Kaldiramiyorum artik. evde iki kucuk cocukla kaldim.Duygusal olarak coktum.Yabanci bir ulke ve metresi tam bir iblis her yolu bana karsi kullaniyor.Es olucak rezil ise ona firsat veriyor esim cok dil bilmiyor .Uyanayim bu kabus bitsin istiyorum.Bazan kendimi toparliyorum.Birde o kadar cok baski yapiyorlarki affet bir sans daha ver diye bazan acaba diyorum.Icimde onu tam olarak bitiremedim.Bana ve cocuklarina cok duskundu bu hale nasil geldi?Duygusal dusunerek kendime zarar verecegimi biliyorum.Belkide ikinci kez deneyip icimi oyle sogutmak istiyorum.