Siz benim anlatmak istediğimi çok yanlış anlamışsınız hanımefendi. Benim başıma böyle birşey gelirse , böyle düşünürüm dedim. Mahkemenin bağladığı 3 kuruş nafakayı verip , ben üstüme düşeni yaptım diyerek kenara çekilen babalar da var. Hatta gayet güzel hayatlarına devam ediyorlar.
Kısacası hanımefendi, ben güçlü kadın görmek istiyorum. Bunu anlayabilirsiniz umarım!!!!
Ben ne güçlü kadınlar gördüm, kendisini aldatan erkeğin tek kuruşuna tamah etmeyen, hakkını alıp dimdik yoluna devam eden. Ben ne kadınlar gördüm, yıllar olmuş boşanalı hala daha ağlayan kadınlar. Evet ben kimseye güvenmedim çocuk doğururken. Eşimden ,çocuğum ile ilgili tek beklentim var o da sevgisini vermesi. Her zaman yanında olması. Tekrarlıyorum, ben içinde bulunduğum şartlardan dolayı böyle düşünüp hareket edebiliyorum. Elinde şartları olmayan, imkanları olmayan tüm bayan müvekkillerim içinde elimden geleni yaparım.
Eğer konu sahibinin avukatı ben olsaydım, hakkını fazlasıyla alırdım. Ama önceliğim ayakları üzerinde duran, kimseye el avuç açmayan kadınlar görmek. Ve bence bir kadını asıl anne yapan "3 kuruş için eski kocasından para isteyip mahkemelerde sürünmek değil, onun için ayakta durup çalışmaktır." Bir anneye sürünmek yakışmaz.
sizi anliyorum ne demek istediginizide
Ama ben bugune kadar evde esimin muhasebe islerini yuruttum o hesap isinden hic anlamaz
Benim tutarli davranmam ve israrimla mal sahibi olduk yoksa o asla beceremezdi bunu
bosanma tazminati olarak 150 bin euro fiyat belirlendi
ama o bu parayi odememek icin iflas etmis goruntusu verdi
alinan her malda benim de hakkim vardi o tazminattan kurtuldu diye bayram ediyor biliyorum
cocuklarima bakarim zaten ondan gelicek nafakayida devlet oder burda boyle
ama cocugundan para kaciran sevgi gosterirmi sizce?
Simdi sirada nasil olsa mallar eyari yariya diye beni satisa zorluycaklar
nafaka veremeyen adam nasil olurda benim hakkimi alabilir?
Bunu akil edemeyen hakimin aklina sasarim ben
ama suclu benim avukatti bilincli davayi kaybetti
neyse bunun pesinde kosucak degilim eminim yanlarina kalmiycak insallah
ben yalan dolanla mahkemeyi kandirdi diye ofkeliyim
amacim nafaka degilki
verilicek olan nafaka 300yada 500 euro olucakti
bu para benim ex icin bir gomlek parasi
ama adam degilmis
Allah o metresinede onada oyle bir bela gondersnki insallah herseylerini kaybetsinler dilerim