• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

apple mı android mi ?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
Kızlar senelerdir android kullanıyorum max 2 sene gidiyor gerçi çok üst sınıf telefonlar kullanmıyorum ortalama fiyatlı telefonları tercih ediyorum. Apple a mı geçsen napsam bilemiyorum yine telefon arıza çıkarmaya başladı. Siz hangisinden memnun kaldınız ? öneriler ????

Kızlar senelerdir android kullanıyorum max 2 sene gidiyor gerçi çok üst sınıf telefonlar kullanmıyorum ortalama fiyatlı telefonları tercih ediyorum. Apple a mı geçsen napsam bilemiyorum yine telefon arıza çıkarmaya başladı. Siz hangisinden memnun kaldınız ? öneriler ????
Telefon değil ama tablette apple kullanıyorum 4 seneyi geçti taş gibi hiçbirşey olmadı.

Android’den ios’a geçenler genelde seviyor ios’un kullanımını. Tersinde pek olumlu olmuyor.

2,5 yıldır ıphone kullanıyorum maşallah sıkıntı yaşamıyorum
Evet pahalı ama gerçekten kalitesini belli ediyor
Başına bi iş gelmezse daha uzun yıllar beni idare eder inşallah

Senelerdir android kullandım. Yaklaşık 6 aydır ios kullanıyorum. Beklentilerinize göre hareket edin bence. 2 senelik telefonum taş gibiydi şarjım 1 günden biraz fazla gidiyordu. 6 aydır ios telefonumu günde en az 1 kere sarja takıyorum. Sırf bu yüzden bile android candır diyorum bu benim beklentim mesela.

Uzun yıllar note serisini kullandım ardından iphone geçtim yemin ederim böyle kullanım rahatlığı olamaz bir telefonda

Kesinlikle iPhone android telefondan geçtim ve aşırı memnunum hatta iPhone 2 yıl içinde sıfır telefonla değişim yapıyormuş bir arıza olduğunda bu bile bence verdimizi paraya değiyor

Ben genelde fiyat performans olarak bakiorum. Apple bu anlamda hic tercihim olmadi, cunku 250 dolardan fazlasini bi telefona baglamam. Ihtiyacima gore 1 yada 2 senede bir de degistiririm. Suan turkiyede en mantiklisi populer bi cin markasi. Hepsiburadada vs satilio.Marka soyleyebiliomuyuz bilmiorum. Isterseniz bilgi veririm. Buarada onceliginiz ne pil, kamera, hiz. Bide butce ne?

Eşim ıphone kullanıyor sürekli kimlik dogrulaması istiyor bence tavsiye etmiyorum şarj konusundada günde 1 kez şarja takıyor ben ise android kullanıyorum çok memnunum şarj konusundada 2 tane güç tasarrufu modu var ve şarjım çok azaldımı ultra yapıyoru uzun süre gidiyor

Back
X