benim bir kızım var alt komşum taşındığımdan beri kızımın sürekli koştuğunu söylüyor ben eve taşındığımda kızım üç yaşındaydı şimdi beş oldu yani daha küçük koşma desende koşoyor bağlıyamssınki zaten evde tek çocuk sıkılyor bilerek zaten koşturmam ilk zamanlar kızdım bile çocuğa koşma diye şimdi eskisi gibi koşmuyor ya benim anlamadığım insanlar niye böyle anlayışsız benimde üstümde iki çocuk var birisi 10 yaşında erkek diğeri 3 yaşında kız ben onları çekiyorum sabrediyorum iki kardeş bir oluyor evde çok gürültü yapıyorlar ama ben üst komşumla samimi olduğum için saberediyorum ha bi kaç defa söyledim oda biliyo oğlunun koştuğunu hakkını helal et dedi bende dedim senin kızının koşmasına bişey demiyyorum ama oğlan koşunca çok gürültü oluyor çünkü daha büyük o sesde ta benim alt komşuya gider çünkü evler kağıt gibi sağlam değil o gün alt komşum kapıma geldi çok ses yapıyormuşuz diye ya vuruyo ya kapıma geliyo ben böyle komşu görmedim ayrıca bunu en başta yazmam gerkiyodu alt komşum kendi gürültüsünden haberi yok 5 çocuğu var bütün herkes ondan rahatsız alt komşusu karşısı hepimiz yani gürültüsü hiç bitmiyo geleni gideni ama ne hikmetse o kendini hiç görmüyo çocuklarının kavgası hiç bitmiyo sanki bizim evde kavga ediyorlar sürekli ya balkonda ya camda diğer bloklarla akşama kadar konuşuyo dedi kodu yapıyo onun konuştuğu yerler bizim yatak oda va çocuk odalarımız ama biz sesimizi çıkarmıyoruz onun seviyesine düşmek istemiyoruz çünkü kadın hiç bi suçu kabul etmiyo benim gürültüm yok diyo sen söylesen seni konuşturmuyo diyorumya böyle kadın görmedim kendine yapımasını istemdedği şeyleri başkasına yapıyo ama ben gurbetteyim kimsem yok gelen gidenimde yok ilk zamanlar böyle davrandığı için üzülyordum ama şimdi hiç takmıyorum o kendi gürültüsene apartmana verdiği zarara baksın komuşularda kafana takma diyor herkes onun huyunu biliyo zaten ben kiracıyım o ev sahibi eşim sırf bu kadın yüzünden evden çıkmayı düşündü ama ev güzel çıkmam asla dedim bende bundan sonra kapıma gelsede dinlemiycem kovacam zaten sizinle paylaşmak istedim sorunumu size tavsiyem asla taviz vermeyin böyle insanlara....