- 4 Ekim 2012
- 16.183
- 31.574
- Konu Sahibi Batidandogangunes
Kedilerin yaşam alanına apartman dikmişsin, senden önce orada kediler hüküm sürüyordu (diyecekler şimdi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedilerin yaşam alanına apartman dikmişsin, senden önce orada kediler hüküm sürüyordu (diyecekler şimdi)
Bu terslikte bir iş varHayvanseverlikle, kediseverligi çoğu birbirine karıştırıyor.
Apartmanda yasam.kurallari diye birşey var kişilerin birbirine saygısı nezaket kuralları Cidden hani ev alırken muhit ev çok fazla para veriliyor ya işte bu yüzden böyle saçmalıklarla uğraşmamak için ben gider zabitayi çağırırım gelmiyorsa bu dediklerinizi belgeleyip dava açarım kimse kimseyi rahatsız etme hakkına sahip değil okurken ben sinir oldum herkes vicdanını kimseyi rahatsız etmeden rahatlatsin
Kalbim niye kötü olsun, dışarda koca kulübe inşa etmiş bir aile kedileri orda beslemiyor ortak yaşam alanını mahvediyor diye mi? Evinde beslesin yada kendi bodrumunda beslesin bişey diyen mi var. Ben pisliğinden rahatsız oluyorum yani yani yanlış birşey mi bu?Kalbiniz kötü. Gerçekten saf kötüsünüz.
Evet onlarda dahil keçi ne olaki nasıl bir apartman ayricaApartmanda keçi ve ördek dahil mi kurallara?
Karşımdaki yaşlı çift şikayetçi. Giris kattaki diger aile bayadır yok, fazla dayanamadilar mi naptılar bilmiyorum. Yönetici yok. Ufak konut çünkü. Alt kattaki diğer aileden haberim yok. Öyle birbirimize gel git komşular degiliz.Vay be size ördek icin laf eden komşu kedi genetigi araştırma merkezi gibi binayı kediyle doldurmuş.
Peki sizin dışınızda bu konudan rahatsız olan kimse yok mu?
Varsa onlarla ortak karar alın.
Bizim blokta bir kadın var 3 dairesi var, bir evini kedisine vermiş. 150 kusur metrekare evde kedi sefa sürüyor.
Komşumun da kedisi var fakat bir tane, ust komsunun köpeği var bir tane.
Sizin gibi binaya kedi doldurup, pislik icinde binayı bıraksalar asla hoş karşılamam.
Sjshhsh biz zaten kedileri kazan dairesine atalım diyoruz. Süper algı operasyonu yapıyorsunuz. SjsjjsHayvan seveceğiz ve koruyacağız evet. İsteyen ağlayarak günlüğüne yazabilir ya da üyeliğini kapatıp gidebilir.
Siz zaten keci falan diyince tahmin ettik biz yonetici olmadiginiKarşımdaki yaşlı çift şikayetçi. Giris kattaki diger aile bayadır yok, fazla dayanamadilar mi naptılar bilmiyorum. Yönetici yok. Ufak konut çünkü. Alt kattaki diğer aileden haberim yok. Öyle birbirimize gel git komşular degiliz.
evet evet ben normal şartlarda demek istedim, hasta ise yapiyorEger kedi hastaya yapar. Benim de başina gelmişti çünkü topalliyordu kedi kaza geçirmiş sanirim. Her gün birkaç kere hatta kakasini yapiyodu kapi önüne ayakkabıya da yapiyodu bırakirsak. Eger kedi hastaysa yapiyor.
Yoo mesela ad hominem yapıp konuyu saçma yerlere çekip asıl konunun konuşulmasına engel oluyorsunuz. Apartmana kedi işememeli sıçmamalı dendiğinde hayvan düşmanı ilan ediyorsunuz. Sizin için bir ortası, bir ayarı yok çünkü. Hemen pençelerinizi çıkarıp insanları yaftalıyorsunuz. Hayvan düşmanı değilim. Ama size göre kediler apartmanı işgal etti dendiğinde en ala hayvan düşmanıyıx. Çünkü kedi evi vs gibi başka çözümü yok olayın. Çok komiksiniz cidden. Sizin gibi tipler yüzünden bazı insanlar hayvanlara bu kadar düşman. İnsanların gözünde bekar mor saçlı kedili kadın algısı oluşturan da sizin gibiler. Gerçek hayvanseverler neyseki varlar.Noluyor konuşunca? İp adresinizden evinizi yurdunuzu bulup kapınıza mı dayanıyoruz, sülalenize mi sövüyoruz noluyor? Başı sıkışınca tutturmuşunuz bir Panter Emel lafı başka argümanınız yok zaten.
bu kediler gece gündüz apartmanda mi kalıyorlar hiç dışarı çıkmıyorlar mi ?Kum olmayinca nereye yapsin garibim
Neden yalan yazayım arkadaşlarlar ne çıkarım olabilir böyle birşeyden?Apartman görevliniz yok mu? Eğer yoksa yönetici ile görüşüp temizlik vs. için görevli talep edin topluca. Gerçi bir yönetici olduğundan da şüpheliyim apartman değil ahır gibi keçisi var ördeği var. Ne güzel kış vakti kedilerin sığınacak bir yeri var yağmurda çamurda dışarıda kalsa vicdanınız el verir mi? Bizim binaya da giriyorlar 4. katta olmamıza rağmen kapıyı açınca lapadak eve girmeye çalıştığı da çok oldu ama kıyamıyorum kendim alıyorum binaya. Dünyanın en kabarık tüylü kedisi de olsa öyle tüyler havada uçuşmaz, kaldı ki boğazınıza yapışsın. Kakasını kuma gömme içgüdüsü olan bir hayvanın apartmanın ortasına (en azından düzenli olarak) pislediğini düşünmüyorum bu hayvanlar hiç mi sokağa çıkmıyor da tuvaletini toprağa çimene yapmıyor? İhtimal vermiyorum değil veriyorum ayakkabı içi, saksı gibi eşyalara 1-2 yapmışlardır belki ama bütün kedilerin örgütlenip sadece sizin kapınızın önüne çullanmış olması? Hayır. Siz huylanıyorsunuz.
Apartmanın içine sağa sola yemek atıyorlar diyorum. Motor sokan ben değilim. Bunlarınki kedi beslemek değil apartmanı kedilere tahsis etmek. Atka bahçeye pencerelerden yemek dökuyorlar. Yazın nasıl hamaböceği kaynıyor dışarısı biliyor musunuz hem de o siyah kocaman olanlardan. Duvarlardan eve çıkıyor bunlar. Sineklik olsun bu sefer bulduğu delikten girmeye çalışıyor.Konuda tek sorun kediler mi gerçekten? Apartmanı Ali Babanın çiftliğine döndürmüşsünüz keçi, ördek ne ararsan var, ne sizin ne komşunuzun ortak yaşam alanı kurallarından haberiniz yok ama kediler de kediler. Bir üye yazmış okurken Maymunlar Cehennemi gibi hayal ettim diye hem çok güldüm hem de katıldım ona. Sizin herşeyden önce apartmanda yaşam kurallarına uymayı öğrenmeniz gerekiyor, hem sizin hem komşunuzun. Apartmana motor sokmalar falan Mad Max sanki. Kedilerin de mama ve sularını bahçeye alıp oraya alıştırabilirsiniz, çok soğuk olunca karda falan içeriye alırsınız donmamaları için. Tabii bahçede de rahatsız olmayacaksanız.
Bodrumları pencereden rastgele delmişler kediler girsin diye. Kapı kapansın önemli değil ordan giriyorlar. Yani hapis kalmıyorlar aslabu kediler gece gündüz apartmanda mi kalıyorlar hiç dışarı çıkmıyorlar mi ?
keçi gibi onu zaptedemezsin ki apartman kapısını açtığın an kaçar isterse o.
konu sahibi kedilerden rahatsız oluyor ise ona bir şey diyemem ama bence abarttiğı noktalar var.
Ördek olayına dikkat çekerim düzgünce yazdım köye gideceklerdi zaten diye. Apartmana daimi sakin yapmadım onlariBunlar sokağa cikamadigi icin yapiyolar bence, bahceye kartondan, plastikten ev yapsalar, niye apartmanin nüfusunu zorluyolar ki, kazlar, keciler, ördekler hfhdhdh