• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

apartman aidatları

Biz yaklaşık 100 dairelik sitede 3 güvenlik görevlisi bir teknik işlerle uğraşan abi, çöp toplama havuz bahçe bakımı yönetici(maaş alıyor) toplamda 200 lira ödüyoruz. bizede çok geliyor ama toplamda 5 maaş var işin içinde ama her 2senede 1 zam oluyo bakalım bu sene günahımız ne olacak:işsiz:
200 lirada çok fazla geldi bana 100 daire birde.bize bu sene 15 lira birden geldi aidata zam.

200 lirada çok fazla geldi bana 100 daire birde.bize bu sene 15 lira birden geldi aidata zam.
Şimdiye kadar ekstra asansör için 400 lira toplandı bir sefere mahsus oda arızası büyüktü oyüzden. bide 1+1 2+1 3+1 olarak değişiyo aidat ücretleri. en yüksek 200 yani. aslında düşününce aşağı yukarı bu fiyat yaklaşık merkezi sistem giderleride az değil maalesef.

Şimdiye kadar ekstra asansör için 400 lira toplandı bir sefere mahsus oda arızası büyüktü oyüzden. bide 1+1 2+1 3+1 olarak değişiyo aidat ücretleri. en yüksek 200 yani. aslında düşününce aşağı yukarı bu fiyat yaklaşık merkezi sistem giderleride az değil maalesef.
aynen öyle.

belki basit gibi gelicek ama ben bir anlam veremiyorum ödediğim paraya sizler ne kadar veriyorsunuz.atıyorum ben 50 veriyorum diyeyim ama bu 50 nin içinde sadece apartman temizleme ve çöp alma durumu var ayrıca bu aidat haricinde asansör parası çıkıyor ekstra zil bozulsa ona ayrı para alınıyor anlıcağınız hep para hep para.dicekseniz bu konuyu konuşmadınız mı çok konuştum ama mantıklı bir cevap yok.ayrıca doğalgaz parası merkezi sistem ama yaktığımız kadar ödüyoruz az yaksak cezalı ödüyoruz ben mi cahil kaldım bu konulara bilmiyorum ama hiçbir şekilde anlayamadım bu durumu nerdeyse evi satıp başka yere gitme kararı bile aldım.
Apartman mı site mi
Apartmansa bahçe içindemi
50 nin içinde elektirik var mı
çöp alınıyor diyorsun apartman görevlisi var o zaman.

100 tl aidat oduyoruz site vs değil sade apartman.. kapicimiz var.. büyük tamiratlar ekstra toplanıyor.. yönetici kasada 4000 tl var dedi en son.. merkezi sistem doğalgaz her ay zaten ayrı gelip 16 ya bölünüyor..

100 tl aidat oduyoruz site vs değil sade apartman.. kapicimiz var.. büyük tamiratlar ekstra toplanıyor.. yönetici kasada 4000 tl var dedi en son.. merkezi sistem doğalgaz her ay zaten ayrı gelip 16 ya bölünüyor..
işte bizde doğalgaz bölünmüyor ne kadar yakarsan onu ödüyorsun.bencede sizin dediğiniz gibi olması lazım ama burda daha değişik.

Apartman mı site mi
Apartmansa bahçe içindemi
50 nin içinde elektirik var mı
çöp alınıyor diyorsun apartman görevlisi var o zaman.
yok cnm apartman görevlisi haftada 2 gün temizlik görevlileri geliyor temizlik görevlesi alıyor çöpleri her sabah.site burası ama çardağımız falan var ama bunlara aidat haricinde ödeme yapıyoruz

Saçma sapan bir yerde saçma sapan 3 bloklu kıytırık bir sitedeyim. Sitenin hiçbir özelliği yok. Temizlik dışında sadece çöplerimiz alınıyor. Aidat en az 70 tl geliyor.

apartmanda asansör yok , çöp alma durumu yok , bahçe yok, merkezi sistem asla değil düz beton eski bina 35 tl aidat normal mi ya sinirim çok bozuk bari çöp alınsın!

Back
X