• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

apartman aidatları

yasmin1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.512
1.252
158
belki basit gibi gelicek ama ben bir anlam veremiyorum ödediğim paraya sizler ne kadar veriyorsunuz.atıyorum ben 50 veriyorum diyeyim ama bu 50 nin içinde sadece apartman temizleme ve çöp alma durumu var ayrıca bu aidat haricinde asansör parası çıkıyor ekstra zil bozulsa ona ayrı para alınıyor anlıcağınız hep para hep para.dicekseniz bu konuyu konuşmadınız mı çok konuştum ama mantıklı bir cevap yok.ayrıca doğalgaz parası merkezi sistem ama yaktığımız kadar ödüyoruz az yaksak cezalı ödüyoruz ben mi cahil kaldım bu konulara bilmiyorum ama hiçbir şekilde anlayamadım bu durumu nerdeyse evi satıp başka yere gitme kararı bile aldım. önceki konum buydu bayanlar ve hissetiklerimde yanılmadığımı anladım.çok açık bir şekilde dolandırılmışız eski yönetimdeki 1 kişi tarafından çok ayrıntı vermek istemiyorum bu kişiyle ilgili.geçen yıl bizim apartmandan sadece 35 bin gibi rakamla doğal gaz parasından ve aidat parasından çalmış bu kişi.burası site ve ada ada yönetim var atıyorum 12. 13. 14. adaya apartman yöneticisi hariç yönetim adı altında aidat ve doğal gaz ve herhangi bir masrafta apartman içi dışı hariç para toplayan yer.3 kişi olarak çalışılıyor 1 i çalıyor ve diğerlerinin habeiride olmuyor.geçen apartman toplantısında ada yönetiminde çalışan kişilerde geldi tabi çalan kişi geçen sene vınladı gitti bunlar o kişi hariç yine aynı kişiler bize 60 liranın az bir aidat olduğunu yetiştiremediklerini fakat çalınan paranın tamamını kapattık dediler özeti bu tabi bizde 36 kişiden sadece 2 3 kişi madem aidat az geliyor çalınan para nasıl tamamlandı denildi öyle saçpasapan yanıt aldıkki anlat deseniz o kelimeleri anlatamıcak haldeyim ucu bucağı olmayan sözler.uzatmakta istemiyorum çok fazla benim bu yönetimdekilere kimseye güvenim kalmadı açıkcası ve bu evimden taşınmak istiyorum.mahkemeye verelim dedik çalan kişiyi öyle bir hazırlamışki belgeleri ispat etmek imkansızmışki bilemedim doğru mudur.peşine biz düşsek toplasanız 4 5 kişi ya koşturur ya koşturmaz ve inanın ben yoruldum artık.sırf bu yüzden taşınmaya karar verdim.sizler olsanız ne yaprdınız fiirlrinize ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Döküm isteyin.
Bir yerde kalanın birikiyor olması ve tadilatların falan oradan karşılanması gerek.
Ama görünmeyen gider de az değildir bu işlerde.

Para birikirse zil gibi basit seylere para toplanmiyor ekstra ama buyuk isler icin para topluyoruz yada donem donem fazla para birikince aidati odemeyi kesiyoruz tamamen apartmanin ihtiyaclariyla alakali.

Para birikirse zil gibi basit seylere para toplanmiyor ekstra ama buyuk isler icin para topluyoruz yada donem donem fazla para birikince aidati odemeyi kesiyoruz tamamen apartmanin ihtiyaclariyla alakali.
en borçsuz bizim apartmanmış birikmemesi imkansız 36 daire var ve her ay aidat parası variyoruz yani nereye gider bu para.

belki basit gibi gelicek ama ben bir anlam veremiyorum ödediğim paraya sizler ne kadar veriyorsunuz.atıyorum ben 50 veriyorum diyeyim ama bu 50 nin içinde sadece apartman temizleme ve çöp alma durumu var ayrıca bu aidat haricinde asansör parası çıkıyor ekstra zil bozulsa ona ayrı para alınıyor anlıcağınız hep para hep para.dicekseniz bu konuyu konuşmadınız mı çok konuştum ama mantıklı bir cevap yok.ayrıca doğalgaz parası merkezi sistem ama yaktığımız kadar ödüyoruz az yaksak cezalı ödüyoruz ben mi cahil kaldım bu konulara bilmiyorum ama hiçbir şekilde anlayamadım bu durumu nerdeyse evi satıp başka yere gitme kararı bile aldım.
100 lira ama büyük bir site bizimkisi bir sürü daire var,havuz var,çalışan kişilerin parası,asansör bakımı,havuz bakımı,çöp alma,günlük apartman görevlisinin evlere servis yapması vs aidattan alınıyor.

belki basit gibi gelicek ama ben bir anlam veremiyorum ödediğim paraya sizler ne kadar veriyorsunuz.atıyorum ben 50 veriyorum diyeyim ama bu 50 nin içinde sadece apartman temizleme ve çöp alma durumu var ayrıca bu aidat haricinde asansör parası çıkıyor ekstra zil bozulsa ona ayrı para alınıyor anlıcağınız hep para hep para.dicekseniz bu konuyu konuşmadınız mı çok konuştum ama mantıklı bir cevap yok.ayrıca doğalgaz parası merkezi sistem ama yaktığımız kadar ödüyoruz az yaksak cezalı ödüyoruz ben mi cahil kaldım bu konulara bilmiyorum ama hiçbir şekilde anlayamadım bu durumu nerdeyse evi satıp başka yere gitme kararı bile aldım.

Toplantı talep edip, toplanan paraların nerelere harcandığını döküm olarak isteyin
Temizlik parası olarak 15 lira veriyoruz biz, elektrik parasını her ay bir daire ödüyor, fatura standart geliyor zaten
Bunun için yapılacak tadilatlara fiyat alıp, herkese bildiriyorlar daire başına ne düşüyorsa ödeniyor, bizde bu şekilde

100 lira ama büyük bir site bizimkisi bir sürü daire var,havuz var,çalışan kişilerin parası,asansör bakımı,havuz bakımı,çöp alma,günlük apartman görevlisinin evlere servis yapması vs aidattan alınıyor.
yok bizimki öyle değil öyle olsa oo az bile derim.dediğim gibi sadece çöp alımı ve apartman temizliği başka bişey yok.

Detayını bilmiyorum da yöneticiye maaş veriyor olabilirsiniz. Daire çok çünkü.
Öyle bir şey vardı.
yöneticiden bildiğim kadarıyla doğalgaz parası yada aidat parası alınmıyor diye biliyorumki buda zaten kanun da var ona eyvallah geriye yine dünya para kalıyor cnm.

bu oturduğunuz apt/sitenin nitelikleri ile ilgili bir durum. ben 68 daireli 3 bloklu bir sitede 70 tl veriyorum burada oturan apartman gorevlimiz var zaten sigortası maaşı 2000tl yi geciyor ayrıca merkezi sistemde kazan elektiriğide yuksek gelir

yok bizimki öyle değil öyle olsa oo az bile derim.dediğim gibi sadece çöp alımı ve apartman temizliği başka bişey yok.
bir ara şöyle birşey oldu mesela aidat sadece bu yazdıklarımı anca karşılıyor sitede baheçede parkta vs lambalar var kırılmaya başladı adamlar bir yaptırdı 2 yaptırdı olacak değil en son şöyle çare bulundu kameradan tespit edip zararı kim veriyorsa ondan alalım dediler herkese duyurdular tabi sonradan kırılma falan olmadı.bunun üzerine.

Toplantı talep edip, toplanan paraların nerelere harcandığını döküm olarak isteyin
Temizlik parası olarak 15 lira veriyoruz biz, elektrik parasını her ay bir daire ödüyor, fatura standart geliyor zaten
Bunun için yapılacak tadilatlara fiyat alıp, herkese bildiriyorlar daire başına ne düşüyorsa ödeniyor, bizde bu şekilde
cnm burda birlik düzen yok 36 dairenin 30 u herşeyi okeyliyor biz 6 kişi ne söylesek fayda etmiyorki ama döküman konusunu mutlaka isticem artık

bu oturduğunuz apt/sitenin nitelikleri ile ilgili bir durum. ben 68 daireli 3 bloklu bir sitede 70 tl veriyorum burada oturan apartman gorevlimiz var zaten sigortası maaşı 2000tl yi geciyor ayrıca merkezi sistemde kazan elektiriğide yuksek gelir
bizde apartman görevliside yok

bir ara şöyle birşey oldu mesela aidat sadece bu yazdıklarımı anca karşılıyor sitede baheçede parkta vs lambalar var kırılmaya başladı adamlar bir yaptırdı 2 yaptırdı olacak değil en son şöyle çare bulundu kameradan tespit edip zararı kim veriyorsa ondan alalım dediler herkese duyurdular tabi sonradan kırılma falan olmadı.bunun üzerine.
burda öyle bir şeye de şahit olmadım ben hiç olsam tamam tabiki herşeyi ceplerinden vermesinler kim zarar veriyorsa o ödesin tabiki.

Az yakınca cezalı ödemek neyin nesi ya.

Biz 90TL ödüyoruz aidat. onun dışında hiçbirşeye ödemeyiz.
Doğalgazımız bizimde merkezi. Hala açmadım. ceza ekstra ödedigim hiç birşeyde olmadı.

Aylık ödemeler apartman girişine asılıyor.
Mesajda gelir. su.doğalgaz. şu kadardır diye.

Apartman elektrik su deterjan kapici giderler bunlar.Liste asmiyorlarsa liste yapilmasini talep edin her ay gelir gider kim odedi yazsinlar.
yok cnm liste falan bunuda söyleyim ben.diyorumya herkes herşeyi tamam diyor sonrada nereye gitti bu paralar diyorlar biz konuşan bu konuları sayılı kişileriz

Back
X