• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aof tarih mi auzef cografya mi

anneyim83

Baş 69,guncel66.5,ilk hedef 65,son hedef 60
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
1.509
2.458
133
Arkadaslar su an ogretmenim ve 2. Uni kaydiyla tarih ya da cografya okumak istiyorum , alan degisikligi icin. Bana tavsiyeniz ne olur anadolu uni mi istanbul hni mi. Kaynak bakimindan hangisi daha iyi. Tarih dersleri daha mi zor

Arkadaslar su an ogretmenim ve 2. Uni kaydiyla tarih ya da cografya okumak istiyorum , alan degisikligi icin. Bana tavsiyeniz ne olur anadolu uni mi istanbul hni mi. Kaynak bakimindan hangisi daha iyi. Tarih dersleri daha mi zor
Anadolu üniversitesinde size kitap veriyorlar,İstanbul ünide vermiyorlar net üzerinden yüklüyorlar.Anadoluda sınavlar yılda 2 kez okullarda yapılıyor bütünleme sınavı yok,İstanbul ünide vize sınavları net üzerinden final sınavı herhangi okulda yapılıyor(uzaktan eğitim ise istanbul ünide yapılır,açık ise eğer yaşadığınız şehirde eğer sınav merkezleri var ise herhangi bir okulda yapılır final sınavı yok ise en yakın il de yapılır)İstanbul ünide bütünleme var diye biliyorum her ikisininde artılarını eksilerini düşünün ama ben olsam Anadolu üniversitesini seçerdim.

Co tesekkur ederim yeliz nur sanirim anadolu tarih sececegim

Back