- 1 Haziran 2010
- 5.004
- 2.161
- 36
evet başvuru yapabiliyorsun eğer bu dersleri almışsan yök bahar kontejyanı açtımerhaba ben sosyal hizmetlerden sosyolojiye geçiş yaparak mezun oldum.
fırat üniv.formasyon ilanı vermiş ama şöyle bir sorun var;
Sosyoloji Bölümü (En az 16 kredi Felsefe, 16 kredi Psikoloji, 8 kredi Mantık aldığını belgelendirenler)
böyle bir ibare geçiyor ve bu dersler 1.ve 2. sınıf müfredatında var
ben sosyal hizmetlerden geçiş yaptığımda muaf oldum bu derslerden.
sadece mantık dersini gördüm son sınıfta.
acaba başvuru yapabiliyor muyum?
bu konuda bana bilgi verir misiniz?
Eve
evet başvuru yapabiliyorsun eğer bu dersleri almışsan yök bahar kontejyanı açtı
bildiğim kadarıyla alabiliyorsun
teşekkürler cevabınız için :)
bu dersler 1 ve 2.sınıfta vardı ama ben 3.sınıfa geçiş yaptım
ben 3.ve 4.sınıfın derslerini gördüm
yani 16 kredi Felsefe, 16 kredi Psikoloji, 8 kredi Mantık bu derslerden muaf oldum
bu durumda formasyon alabilir miyim?
Muafiyet olman fark etmiyor sonuçta dersleri ve kredilerini almışsın
Seneye güz dönemine kalıyor.sosyoloji 1. sınıfım. bir dersim ff düşmüş. diğer derslerimde sıkıntı yok. şimdi ff olan dersimi nasıl halledicem bilmiyorum. bilgisi olan var mı bu konuda arkadaşlar.
teşekkur edrim.arkadaşın biri 4. sınıfın sonun da dedi de kafam karıştı.Seneye güz dönemine kalıyor.
tesekkur edrim.seneye güz dönemine kalıyor yanlış bilmiyorsam
rica ederimtesekkur edrim.
Seçmeli onlar ingilizce-almanca-fransızcadan birini seçiyorsun hepsi yokKızlar bu bu bölümde ki ders programına baktım fransızca almanca filan var ya gerçekten varmı varsa nasıl geçiyorsunuz bu derslerden benim daha lise bitmedi önümde uzun bi süre var bölüm bakayım dedim gözüm korktu
Lisede hangi dersi aldıysan onu görüyorsun zorunlu olarak sadece 1 yani ingilizce aldıysan ingilizce görürsün.Kızlar bu bu bölümde ki ders programına baktım fransızca almanca filan var ya gerçekten varmı varsa nasıl geçiyorsunuz bu derslerden benim daha lise bitmedi önümde uzun bi süre var bölüm bakayım dedim gözüm korktu