- 26 Ağustos 2006
- 1.893
- 1
- 38
- Konu Sahibi BenAskMelegi
benim sınav yerim gelmedi
netten bi bakıyım bakalım belli olmuşsa orda da yzar nasılsa
netten bi bakıyım bakalım belli olmuşsa orda da yzar nasılsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında hep yarın diyerek kaçıyoruz ama kaçmanın sonu yok vallahi 4. sınıfta olmasam önlisansı alıp gidesim geliyorda 6 ders için yapma diyorum kendime allah hepimize ders çalışma aşkı versin amiiiin
Arkadaşlar ben daha bu sene yeni başladım aöf e acaba sınav yerleri e öğrenme portalındamı yazıyor orda yazmıyorsa hangi bölümde yazıyor bana yardımcı olurmusunuz?
Bugün Ne Durumdayiz Kizlar Başladik Mi çalişmaya Ben Faturalarimi Girdim şimdi Biras çalişma Vaktim Var Netten çalişiyorum Ama Kitaba Göre Farkli Olmaz Umarim Hadi Bakalim Başlayalim Hep Birlikte
Size inanılmaz bir haberim var dün gece saat 9 gibi ilham geldi ders çalışmaya başladım sabah 3.30 da yattım süperdi acayip gaza geldim size haber verdikten sonra devam edicem uluslararası işletme bugün biter kaldı 5 ders hadi ya kalkın vallahi başlayınca gerisi geliyor kurtulalım şu streslerden .Eşimin şokunu görmeliydiniz adam koltukta uyumuş kalmış sabah 3 de kalktı inanamadı.Offff hadi beraber yapalım şu okullardan kurtulalım.Bu arada bana bu gazı verdiniz hepinizi seviyorum
arkadaşlar büro web hizmetleri şifremi aldım yarına kadar aktif olurmuş yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
selam hanımalr ben test çözmeye devam ediyorum sınav giriş belgesi gelen varmı aranızda benimki gelmedi hala neted e baktım yayınlanmamış