Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Açıköğretim Fakültesi İşletme bölümündeyim. Geçen sene kaldığım için 3. sınıftayım hala.. Yine kaldım. Büt var eylül ayında ama canım ders çalışmak istemiyor.. senağlama
ben ekonomi bitirdim örgün öğretimden kesmedi bu yıl tekrar sınava girdim şimdi de açıköğretim işletme tercih yaptım aslında puanım çok iyiydi ama hem iş hem okul birarada gitmez diye mecburen açıköğretim yazdım.bakalım benim sınavlar nasıl geçeceksengözlerimebaksanab
benimde var 4 tane hemde nur topu gibiler:) Dış ticaret okuyorum ben, aslında iktisat mezunuyum ama sırf başıma bela olsun diye aöf kayıt yaptırdım. 2. sınıftayım ama büt var ve sanırım 1 sene uzayacak çünkü ben de hiç çalışamıyorummm
2 yıllık işletme bitirdim üstüne 4 yılı tamamlamak için aöf e girdim 3 ü sınıftan ben 3 e başladığımda kardeşim öğretmenliği kazandı o mezun oldu öğretmen oldu ben hala daha 4 sınıftayım düşününnn:Roflol::Roflol:
bende işletme 3 teyim 2 ders var bütte kurtarırım sanıyorum sizlerin de dediği gibi sıcaktan insanın canı çalışmak istemiyor Ama Allahın izniyle gelecek yıl bitiririm. şimdiye kadar sınuf tekrarım olmadı inşallahda bu yıl da olmaz herkese başarılar ve kolaylıklar arkadaşlar
kızlar ya benim gözüm korktu valla bende buyıl açıköğretim işletme yazdım normalde 2 yıllık mezunum ama 4 yıllık diplomam da olsun die yoksa bendemi başıma bela aldım çokmu zor dersler.ben çalışıyorum şuan derslere nasıl vakit ayırcam hiç bilmiyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm: