G gubu Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2009 38 0 86 İstanbul 28 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gubu #1 işletme 3.sınıfı bitiren arkadaşlar ben gecen sene cd almıstım eger sızde aldıysanız almak isterim 3.sınıfı bitirenler nasıl çalıştınız hangi kaynaktan çalıştınız burada paylaşalım ..
işletme 3.sınıfı bitiren arkadaşlar ben gecen sene cd almıstım eger sızde aldıysanız almak isterim 3.sınıfı bitirenler nasıl çalıştınız hangi kaynaktan çalıştınız burada paylaşalım ..
betus_g beyazkuzum seviyorum seni Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2010 1.218 0 66 Samsun 28 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gubu #2 ben de bütleri bekliyorum inşallah geçmişimdir arkadasımdfam aldığım murat yayıncılıktan çalıştım
G gubu Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2009 38 0 86 İstanbul 28 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gubu #3 betus_g .!.: ben de bütleri bekliyorum inşallah geçmişimdir arkadasımdfam aldığım murat yayıncılıktan çalıştım Genişletmek için tıkla... nasıl koya mı sadece kıtaptan çalısmak ? derslere zor dıyorlar bu sene oyle mı vala gözum korkttu
betus_g .!.: ben de bütleri bekliyorum inşallah geçmişimdir arkadasımdfam aldığım murat yayıncılıktan çalıştım Genişletmek için tıkla... nasıl koya mı sadece kıtaptan çalısmak ? derslere zor dıyorlar bu sene oyle mı vala gözum korkttu
betus_g beyazkuzum seviyorum seni Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2010 1.218 0 66 Samsun 28 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi gubu #4 kolay gibi :) çalıştıktan sonra zor yok strese gerek yok