imissyou Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2014 8 1 29 Temmuz 2015 Konu Sahibi imissyou #1 Selam kızlar anadolu ünv ilahiyat ön lisans programına yerleştim kayıtlar ne zaman başlıyor kayıtları e devletten mi yapacaz cevaplarınızı bekliyorum
Selam kızlar anadolu ünv ilahiyat ön lisans programına yerleştim kayıtlar ne zaman başlıyor kayıtları e devletten mi yapacaz cevaplarınızı bekliyorum
nedeyim Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2015 26 11 27 Ekim 2015 Konu Sahibi imissyou #2 imissyou .!.: Selam kızlar anadolu ünv ilahiyat ön lisans programına yerleştim kayıtlar ne zaman başlıyor kayıtları e devletten mi yapacaz cevaplarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm kayit oldunmu merak ettim biz yurtdisina aöf bürosuna kayit olduk belgeleri postayla göndererek
imissyou .!.: Selam kızlar anadolu ünv ilahiyat ön lisans programına yerleştim kayıtlar ne zaman başlıyor kayıtları e devletten mi yapacaz cevaplarınızı bekliyorum Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm kayit oldunmu merak ettim biz yurtdisina aöf bürosuna kayit olduk belgeleri postayla göndererek