• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf hiç bi yerde olmayan sorular........sizcede öyle değilmi...

EMLEB

GÜZELER GÜZELİ KIZMM
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
555
23
118
kızlar 1-2 haziran final sorularını nerden hangi kitaptan sorulmuş çok merak ediyorum iktisat ikinci sınıf öğrencisiyim son üç gün deli gibi çalıştım internetten çıkmış sorulara da çalıştım ama sonuç hüsran soruların çoğunu ilk kez görüyorum çok zor bi sınavdı bende ki ders kitaplarında olmayan konular ve sorular vardı çok ilginç bazı forumlarda aöf ye dilekçe yazıcaklarmış aynı dertten yananlar var burda yok mu herkesin sınavı mükemmel mi geçti..:( :(

sana katılıyorum bende iktisat 4, sınıf 4 dersim var resmen kaldım. mezun olamıyacağım.son bir hafta hem kitaptan hemde dersanelerin test kitapcıklarını aldım daha ne yapabilirim.sorularhem çok zordu hemde cevap şıklarıyla sorular örtüşmüyordu sanki.sınav boyunca silip silip tekrar işaretledim.resmen kalmamız için uğraşmışlar.sanki seçme ve yerleştirme sınavı.bence sınav başlık sorulardan oluşmalı.

Ben de size katılıyorum. İktisat 4. sınıfım. Güz döneminde toplam 5 dersim vardı ve ortalamam 3,36. Bahar dönemi 7 dersten ara notlarımdan 2 si 50 altıydı diğer beşi 50 üstüydü.
Final sınavında çok zorlandım. Silip değiştirdiğim cevaplar çok oldu ve hep değiştirdiklerimde yanlış seçenekmiş. İki sınav arası çok azdı. Güz dönemine göre benim 2 ders daha eklendi.Sorumlu olduğumuz konu sayısı çoğaltıldığı halde 1 aydan bile az süre vardı. Kredili sisteme geçmeyi biz istemedik. Yeni başlayanlara böyle bir sistem uygulayıp son sınıfları dışında bırakabilirlerdi. Yardımcı kitaptan sormayı bırakın AÖF kendi kitap sonu sorularından bile sormadı. En azından her üniteden 1 soruyu kendi kitabından sormuş olsa 8 soru karşılığı 40 puan garanti olurdu.
Dersin birinden 40-25 diğerinden 30-35 bu durumda geçmem çan eğrisine kaldı.

Back