AOF Bati Avrupa Programlari (BAP) Avrupada yasayan Turk'lere...

Bence ayni sorular cikicak Allah hepimizin yardimcisi olsun iktisat sorularindan millet sikayetci 7 8 soru yanlis cevap yazmislar sikayet ediyorlar sorulari ben goremiyorum ama bi sekilde temin edip o sorularida yarina calisip ins sinava giricem canim basarilar

Bence ayni sorular cikicak Allah hepimizin yardimcisi olsun iktisat sorularindan millet sikayetci 7 8 soru yanlis cevap yazmislar sikayet ediyorlar sorulari ben goremiyorum ama bi sekilde temin edip o sorularida yarina calisip ins sinava giricem canim basarilar

canim ben sorulari gördüm ama kaydedilmiyor olsa sana yollarim..

basarilar ayrica yarin icin

Merhaba arkadaslar sinav zamani geldi catti Herkese basarilar dilerim, rabbim insallah yardimcimiz olsun.. İsmini hatirlayamadim bir arkadas onceki sorulara ulasabildigini yazmis ben ulasamadim bana da ozel msj atar misin cok sevirim, yarin icin herkese bol basari dilerim...

Merhaba arkadaslar sinav zamani geldi catti Herkese basarilar dilerim, rabbim insallah yardimcimiz olsun.. İsmini hatirlayamadim bir arkadas onceki sorulara ulasabildigini yazmis ben ulasamadim bana da ozel msj atar misin cok sevirim, yarin icin herkese bol basari dilerim...

canim kaydedilmiyor ben nisanlimin sifresinden baktim

kizlar sinavlar nasildi,

benm mat ve hukuk iyi muhasebe bilemiyorum

teknoloji bilimleri berbatti..

yeni soruilardi gecen hafta sorulari degildi

Meraba sinaviniz nasil gecti arkadaslar?
Muhasebe yi full salladim, ilet bilg ve hukuk fena degildi cokta guvenmiyorum temel bilg tekn. İns iyi gelir ama pek ic acici degildi detay sorulari coktu. yarin ki sinav nasil olacak bakalim Allah kerim ..

canim psikoloji sorusu gecen hafta turkiyede sorularin tipatip aynisiydi uc soru haric biran cok sevindim diger derslere gelince ayni degildi offfff ALLAH kerim bakalim yarin ne olacak

kizlar sinavlar nasildi,

benm mat ve hukuk iyi muhasebe bilemiyorum

teknoloji bilimleri berbatti..

yeni soruilardi gecen hafta sorulari degildi

canim psikoloji sorusu gecen hafta turkiyede sorularin tipatip aynisiydi uc soru haric biran cok sevindim diger derslere gelince ayni degildi offfff ALLAH kerim bakalim yarin ne olacak

hmm insallah digerleri uyar:)

ne diyelim

Meraba sinaviniz nasil gecti arkadaslar?
Muhasebe yi full salladim, ilet bilg ve hukuk fena degildi cokta guvenmiyorum temel bilg tekn. İns iyi gelir ama pek ic acici degildi detay sorulari coktu. yarin ki sinav nasil olacak bakalim Allah kerim ..

temel bilgi teknolojileri iyimis senin

gercekten o cok berbatti benim canim skildi

birde muhasebede iyidi ama ne oldu sinavda bilmem cok kafam karisti

sorular zor bile degildi

ya 15 dogrum bari geldi :KK43:

Son düzenleme:
bugünkü sinavlar daha iyidi

iktisattan biraz tirsiyorum ama hayirlisi olsun bakalim

aynen canim iktisattan bende tirsiyorum fransizca ve isletme iyiydi sorularimiz bizimde yayinlansaydida bizde gorebilseydik az cok puan hesaplardik bu ay calismaya yine devam gecmemiz gerek sinavlari:KK43:

Selam kizlar bende acik ogretimde okuyorum kamu yonetimi son sinif ogrencisiyim gecen sene turkiyeye gidip gelmekten icim disima cikti hemde hamile hamile . Sonuc 6 dersimi verdim tek dersten tek soruyla sinifta kaldim. Simdi bu sene bebisle gidip gelmek cok sorun olucak , kaydimi aldirmaya karar verdim gecen sene karisiklik var dediler. Yaktilar benim 1 senemi simdi bosta bekliyorum . Eee sizlerde neler var neler yok sinavlara girilmis insallah Sonuclarda guzel gelir kizlar bu kredili sistem iyimi oldu kotumu allah bilir ?

Selam kizlar bende acik ogretimde okuyorum kamu yonetimi son sinif ogrencisiyim gecen sene turkiyeye gidip gelmekten icim disima cikti hemde hamile hamile . Sonuc 6 dersimi verdim tek dersten tek soruyla sinifta kaldim. Simdi bu sene bebisle gidip gelmek cok sorun olucak , kaydimi aldirmaya karar verdim gecen sene karisiklik var dediler. Yaktilar benim 1 senemi simdi bosta bekliyorum . Eee sizlerde neler var neler yok sinavlara girilmis insallah Sonuclarda guzel gelir kizlar bu kredili sistem iyimi oldu kotumu allah bilir ?

canim nasil yani sen türkiyede kayit yapip orada basladin buraya geldin buraya kayidini aldirmadan türkiyede mi girdin?

aynen canim iktisattan bende tirsiyorum fransizca ve isletme iyiydi sorularimiz bizimde yayinlansaydida bizde gorebilseydik az cok puan hesaplardik bu ay calismaya yine devam gecmemiz gerek sinavlari:KK43:

canim sorulari yayinlamiyorlar heralde mesela iktisatin tr cevap anahtari yanlis biz eger yanlislik varsada bunu göremeyecez ve haliyle itiraz edemeyecegiz..

canim nasil yani sen türkiyede kayit yapip orada basladin buraya geldin buraya kayidini aldirmadan türkiyede mi girdin?

Slm canim ben normalde tr de okuyordum evlenip ingiltereye gelince gecen sene kaydimi buraya aldirmak istedim bana bu sene cok karisiklik var dediler kaldi ama gecen eylule kadar tr ye gittim geldim. Nisan haziran ve eylulde bu sene insallah kaydimi ingiltere ye aliyorum. Mayis- haziranda on kayitlar varmis.simdi tek ders icin ingiltere ye alicam gecen eylulde butunlemede tek dersten tek soruyla sinifta kaldim ...

Slm canim ben normalde tr de okuyordum evlenip ingiltereye gelince gecen sene kaydimi buraya aldirmak istedim bana bu sene cok karisiklik var dediler kaldi ama gecen eylule kadar tr ye gittim geldim. Nisan haziran ve eylulde bu sene insallah kaydimi ingiltere ye aliyorum. Mayis- haziranda on kayitlar varmis.simdi tek ders icin ingiltere ye alicam gecen eylulde butunlemede tek dersten tek soruyla sinifta kaldim ...

anladim canim hayirlisi olsun,

insallah bitirirsin,

bende mayista evlenecem türkiyeye gidecem.bende ikinci dönemde sinav icin türkiyeyi yapacam mayistada kaydimi aldirmak icin basvuracam..

bakalim hayirlisi..

kizlar acaba mail mi atsak ki sorularimizi ve cavap anahtarimizi nasil gorebilirz diye bizimde hakkimiz var buna almanyayi arasak eminim ki tr ye sallicaklar olmasa ben bu bir iki gunde aricam eskisehiri bakalim ne dicekler kredili sistem aslinda iyi sinifta kalma yok kredi notu yuksek derslerden iyi not almaya bakmaliyiz diger derslerden dusuk alsakta kredi notu yuksek dersimiz not ortalamizi etlkileyecegi icin basari notu 2 ve uzeri olursa kotu olan derslerdende can egrisiyle geciyoruz fransizca ve psikolojim allahin izniyle iyi gelecek diger dersleri bilmiyorum ve cok merak ediyorum yaaaa

benimde hukuk,davranis bilimleri,matematik,isletme iyi gibi

digerlerini bilemiyorum

Aof e mail attim arkadaslar soru ve cevap anahtari aciklanmayacakmis ne sacma birsey ya neden sorulari goremiyoruz ki biz? Ve de sonuclar 3 haftadan aciklanacakmis!

X