AOF Bati Avrupa Programlari (BAP) Avrupada yasayan Turk'lere...

tşk ederim canım.master düşünüyorum ama almanca master beni zorlar.ing master yapmayı düşünüyorum.oraya gelmeden de burda bir danışmanlık şirketinden ön bilgi almayı düşünüyorum.şu ielts yada toefel sınavlarından birine girmem gerek sanırım :KK31:

almanyada hangi sehirdeyse oradaki üniversitelere nisanlin sorsun

mesela bizim okulda ing master yok

ya da dedigin gibi sende hangi okullarda oldugunu ögrenebilirsin

slm kızlar.sizlere bişey danışmam gerek.evlendim ve yakında kısmetse almanyaya gelicem.önümüzdeki dönem aöf iktisat biticek umarım.size sormak istediğim aöf mezunu olmanın orda iş bulmada bir artısı var mı yok mu?şu integration kursunu falan tamamlayıp çalışmak istiyorum aslında.ne iş yapabilirim? var mı fikir verebilecek,yönlendirebilecek beni?

Canim sinavda almanyada bayanlar bu konuyu konusuyordu almanyada anadolu universitesinin diplomasini taniyorlar ayni universite mezunu konumunda oluyorsun ayrica orada universiteye basvurup derslrini saydirip iki yilda almanyada okuyup dil ogretmnligi yapabiliyormussunuz

oleyyyyyyyyyyyyy canim tum derslerden gecmisim iki dersten kosullu gecmisim biri iktisat tabiki aaaaaaaaayyyyy cok sevincliyim senin sonuclar nasil?

oleyyyyyyyyyyyyy canim tum derslerden gecmisim iki dersten kosullu gecmisim biri iktisat tabiki aaaaaaaaayyyyy cok sevincliyim senin sonuclar nasil?

bende gecmisim hepsini,kosullu yok ikinci sinavda iktisat ve isletme beklmedigim gibi gelmedi ama ortalama iyi yani sevindim adina

Canim sinavda almanyada bayanlar bu konuyu konusuyordu almanyada anadolu universitesinin diplomasini taniyorlar ayni universite mezunu konumunda oluyorsun ayrica orada universiteye basvurup derslrini saydirip iki yilda almanyada okuyup dil ogretmnligi yapabiliyormussunuz

ay gerçekten çok sevindim canım ya :KK76: emek harcıyoruz da bir yere vardıramam diye çok korkuyorum bazen :KK43: ama yazdıkların çok sevindirdi beni.öğretmenlik derken nasıl yani,biraz daha açabilir misin canım konuyu?

bu arada tebrik ederim,dersleri geçmişsiniz,bende geçtim hepsini.darısı bahar dönemine kızlar :KK34:

kosullu gecmek nasil oluyor?

ortalaman kac canim?

dc dd olan derslerini koşullu geçmiş oluyorsun cnm ama şu şart var şimdi martta kayıt yenilicez yeni dersleri alıcazya ara sınav final sınavına giricez bunların toplamının ortalaması 2 nin üstünde olursa o bu dönem dc dd aldığın dersleri hiç görmeden koşullu olarak geçmiş oluyorsun

dc dd olan derslerini koşullu geçmiş oluyorsun cnm ama şu şart var şimdi martta kayıt yenilicez yeni dersleri alıcazya ara sınav final sınavına giricez bunların toplamının ortalaması 2 nin üstünde olursa o bu dönem dc dd aldığın dersleri hiç görmeden koşullu olarak geçmiş oluyorsun

anladim ben en düsük BC var..

peki ben bu sene basladim ya üsten filan ders alamiyorum degil mi?

ya ben kayit yenilemek icin https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/Giris.aspx bu siteye girdim oradan bati avrupayi sectim

sifreyle giris yaptim güvenlik kodu verince 2012-2013 yilinda ilk kez kayit yaptiranlar ders ekle-sil yapamazlar

ögrenim giderini bankaya yatirip kayit yenileyebilirsiniz diyor..

ama para ne kadar,hangi hesap no,geri bu ödeme makbuzunu gönderecek miyiz

ya da ben sinav yeri olarak türkiyeyi sececektim nasil yapacam ilk yapanlar nasi yapiyorsunuz yazarsaniz sevinirim

slm ben Hollandada yasiyorum bati avrupa programini yeni ogrendim ve cook mutlu oldum universitede okumak hep hayalimdi , bende bir evhanimiyim uc cocuk annesiyim yapabilirmiyim bilmiyorum esim bu yastan sonra ne okumasi hem yapabilecekmisin gibi seyler soyleyip hevesimi kiriyo buarada yasim 30 . korkuyorum zormu nasil cocuklarim kucuk 15 aylik bebegim 2.5 yasinda oglum ve birde 8 yasinda bir kizim var sizler ne yaptiniz cok merak ediyorum
birde ben ana okulu ogretmeniyim uc yillik meslek lisesi okudum sinava girebilirmiyim bir bilginiz varmi bu konuda cevap yazarsanz cok sevinirim

canim tabii ki okuyabilirsin yasinda gayet uygun.benim bildigim meslek lisesi cikislilar secme sinavina girmeden direk bati avrupadaki istedigi bolume yaziliyor.detayli bilgi icin ANADOLU | Die feine Küche Anatoliens ins Düsseldorf adresindeki iletisim numaralarini arasan iyi olur simdiden hayirli olsun

slm ben Hollandada yasiyorum bati avrupa programini yeni ogrendim ve cook mutlu oldum universitede okumak hep hayalimdi , bende bir evhanimiyim uc cocuk annesiyim yapabilirmiyim bilmiyorum esim bu yastan sonra ne okumasi hem yapabilecekmisin gibi seyler soyleyip hevesimi kiriyo buarada yasim 30 . korkuyorum zormu nasil cocuklarim kucuk 15 aylik bebegim 2.5 yasinda oglum ve birde 8 yasinda bir kizim var sizler ne yaptiniz cok merak ediyorum
birde ben ana okulu ogretmeniyim uc yillik meslek lisesi okudum sinava girebilirmiyim bir bilginiz varmi bu konuda cevap yazarsanz cok sevinirim

canim neler yaptin uzun suredir girmemistim ilk sinavlar nasil gecti cok hastaydim calisamamistim ama sukur hepsinden iyi almisim bakalim ikinci sinavlara cok az kaldi insaallah takintisiz geceriz.uygarlik tarihi beni korkutuyor

ya ben kayit yenilemek icin https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/Giris.aspx bu siteye girdim oradan bati avrupayi sectim

sifreyle giris yaptim güvenlik kodu verince 2012-2013 yilinda ilk kez kayit yaptiranlar ders ekle-sil yapamazlar

ögrenim giderini bankaya yatirip kayit yenileyebilirsiniz diyor..

ama para ne kadar,hangi hesap no,geri bu ödeme makbuzunu gönderecek miyiz

ya da ben sinav yeri olarak türkiyeyi sececektim nasil yapacam ilk yapanlar nasi yapiyorsunuz yazarsaniz sevinirim

canim neler yaptin uzun suredir girmemistim ilk sinavlar nasil gecti cok hastaydim calisamamistim ama sukur hepsinden iyi almisim bakalim ikinci sinavlara cok az kaldi insaallah takintisiz geceriz.uygarlik tarihi beni korkutuyor

canım ben ilk sınava giremedim dügün tarihiyle aynı gündü.ikinci sınava girecem ama calısmadım hic,

yine aynı cıkan dersler var mıydı?

slm lalo gecmis olsun canim ya ben verdigin siteye girdim fakat restaurant yemekle alakali bir site bi yanlislik oldu sanrm , sen ne okuyosun kacinci siniftasin merak ettim birde gunde kac saatini derse ayiriyosun

Son düzenleme:
X