Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen bu notlara iyi değil diyorsan benim oturup ağlamam lazım cnm:)
aynen bende çok heyecanlıydım iki gün uyumadan girdim sınava bu notlar hayal gibi geliyor bana şimdicanim ben tamam pek sey yapamadim yani muhasebeyi karistirdigmi biliyorum
ama isletme,mat filan 60 olmaz diye düsünüyordum
hele matematiken 14 dogru saymistim:) orta direk iste..
sinav ani cok degisik ya ben bildigim seyleri bile karistirdim..
aynen bende çok heyecanlıydım iki gün uyumadan girdim sınava bu notlar hayal gibi geliyor bana şimdi
canim notlarin super benimkilerin yaninda :)):)bu hafta konular bitti son hafta sorulara caliscam
Evet bende baktim tarihleri bulamadim en iyisi biz erkenden buroyu arayip soralim bizim tarihlerimiz farkli olur Allah korusun birde gumburtuye gitmeyelim sen birinci siniftin degil mi?iktisat vb ortak derslerin hatirladigimiz sorulari paylasalimda iktisattan cakarsak:):)seneyede ayni sorular cikar belki 20 30 puan garantimiz olsun:):):)
canim sen birinci siniftin degil mi?
slm kızlar.sizlere bişey danışmam gerek.evlendim ve yakında kısmetse almanyaya gelicem.önümüzdeki dönem aöf iktisat biticek umarım.size sormak istediğim aöf mezunu olmanın orda iş bulmada bir artısı var mı yok mu?şu integration kursunu falan tamamlayıp çalışmak istiyorum aslında.ne iş yapabilirim? var mı fikir verebilecek,yönlendirebilecek beni?
canim almanyayi bilmiyorum ama avusturyada mesela bir ise yaramiyor,
yani yapacagin sey yaramasi icin burada okula kayitli olman sonra
derslerini sayidirman ve master programindan baslaman gerekir en son oda bitince sanirim bir ise yarar
bazi dersleri saymiyorlar o zamanda onlarida vermen gerekli