AOF Bati Avrupa Programlari (BAP) Avrupada yasayan Turk'lere...

Sonuclariniz nasil
Arkadaslar, baktiniz mi? Benim
Fena degil iki dersim
Kotu..

Sonuclariniz nasil
Arkadaslar, baktiniz mi? Benim
Fena degil iki dersim
Kotu..

benimki pek iyi degil

$222222.jpg

bu sekil:)

sen bu notlara iyi değil diyorsan benim oturup ağlamam lazım cnm:)

canim ben tamam pek sey yapamadim yani muhasebeyi karistirdigmi biliyorum

ama isletme,mat filan 60 olmaz diye düsünüyordum

hele matematiken 14 dogru saymistim:) orta direk iste..

sinav ani cok degisik ya ben bildigim seyleri bile karistirdim..

canim ben tamam pek sey yapamadim yani muhasebeyi karistirdigmi biliyorum

ama isletme,mat filan 60 olmaz diye düsünüyordum

hele matematiken 14 dogru saymistim:) orta direk iste..

sinav ani cok degisik ya ben bildigim seyleri bile karistirdim..
aynen bende çok heyecanlıydım iki gün uyumadan girdim sınava bu notlar hayal gibi geliyor bana şimdi:KK52:

aynen bende çok heyecanlıydım iki gün uyumadan girdim sınava bu notlar hayal gibi geliyor bana şimdi:KK52:

canim heycanlanma valla benim karistirma nedenim pek bakmadim son iki hafta yüklendim sayilir..

o yüzden cok kastim ben düzenli calisamiyorum ondan kaynakli sanirim,canim istemiyor sonra skiyiorum :)

ama bak senin 3.sinif heralde hic panik yapma..birde ben sadece kitaba baktim..

teknolojiye bakamamistim ortada oda:)

tabiki senin derslerim simdi daha agirdir..hayirlisi olsun telas yapma.

bende pazar gününkü sinavda öyle oldum iktisata calistim durdum :) cünkü öncesinde inan yoktu

canim notlarin super benimkilerin yaninda :)):)bu hafta konular bitti son hafta sorulara caliscam

canim notlarin super benimkilerin yaninda :)):)bu hafta konular bitti son hafta sorulara caliscam

canim masallah diyorum sana benim durum icler acisi hic calismak istemedim yine bir haftaya yüklenecem bakalim:)

ya teknoloji bilimleri nasil ortalama düsüktür demi :)

ondan kalirim saniirm

buyuk ihtimal iktisattan kalan cok olur canim finalde daha iyiydi teknoloji bilimleri.Psikoloji sorulari yine turkiyede cikan sorularla ayniydi o degil bizim sorularimizda yayinlanmiyor mail cekelim universiteye dogrumuzu yanlisimizi goremiyoruz bakalim can egrisi bizi ne hale getirecek senin sinav nasil gecti?

canim benimde iktisat kötüydü sanki hep ilk konulardan gelmis

ilk sinavim 70 di bunada bakmistim ama iyi degil giib birde muhasebeyi bilemiyorum

teknolojide bilmiom ya cok iyi deigl heralde ay battim mi ne

canim birde ikinci dönem kayitlar ne zaman basliyor biliyor musun?

benim mart icinde türkiyeye gitmem gerek,türkiyenin kayit takvimi yaziyor ama burasi yok:)

Evet bende baktim tarihleri bulamadim en iyisi biz erkenden buroyu arayip soralim bizim tarihlerimiz farkli olur Allah korusun birde gumburtuye gitmeyelim sen birinci siniftin degil mi?iktisat vb ortak derslerin hatirladigimiz sorulari paylasalimda iktisattan cakarsak:):)seneyede ayni sorular cikar belki 20 30 puan garantimiz olsun:):):)

Evet bende baktim tarihleri bulamadim en iyisi biz erkenden buroyu arayip soralim bizim tarihlerimiz farkli olur Allah korusun birde gumburtuye gitmeyelim sen birinci siniftin degil mi?iktisat vb ortak derslerin hatirladigimiz sorulari paylasalimda iktisattan cakarsak:):)seneyede ayni sorular cikar belki 20 30 puan garantimiz olsun:):):)

canim yazdim ben mart ayi icinde online olarak yapilacak diyorlar:)

canim iktisatan

cvp aklimda mc=mr

p>afc ya da atc miydi neydi

hangisi hamu malidir

sonra islemli birsy vardi ben 200 yaptim:)

ya aklima gelmiyor geliyorda emin degilim:)

slm kızlar.sizlere bişey danışmam gerek.evlendim ve yakında kısmetse almanyaya gelicem.önümüzdeki dönem aöf iktisat biticek umarım.size sormak istediğim aöf mezunu olmanın orda iş bulmada bir artısı var mı yok mu?şu integration kursunu falan tamamlayıp çalışmak istiyorum aslında.ne iş yapabilirim? var mı fikir verebilecek,yönlendirebilecek beni?

slm kızlar.sizlere bişey danışmam gerek.evlendim ve yakında kısmetse almanyaya gelicem.önümüzdeki dönem aöf iktisat biticek umarım.size sormak istediğim aöf mezunu olmanın orda iş bulmada bir artısı var mı yok mu?şu integration kursunu falan tamamlayıp çalışmak istiyorum aslında.ne iş yapabilirim? var mı fikir verebilecek,yönlendirebilecek beni?

canim almanyayi bilmiyorum ama avusturyada mesela bir ise yaramiyor,

yani yapacagin sey yaramasi icin burada okula kayitli olman sonra

derslerini sayidirman ve master programindan baslaman gerekir en son oda bitince sanirim bir ise yarar

bazi dersleri saymiyorlar o zamanda onlarida vermen gerekli

canim almanyayi bilmiyorum ama avusturyada mesela bir ise yaramiyor,

yani yapacagin sey yaramasi icin burada okula kayitli olman sonra

derslerini sayidirman ve master programindan baslaman gerekir en son oda bitince sanirim bir ise yarar

bazi dersleri saymiyorlar o zamanda onlarida vermen gerekli

tşk ederim canım.master düşünüyorum ama almanca master beni zorlar.ing master yapmayı düşünüyorum.oraya gelmeden de burda bir danışmanlık şirketinden ön bilgi almayı düşünüyorum.şu ielts yada toefel sınavlarından birine girmem gerek sanırım :KK31:

X