AOF Bati Avrupa Programlari (BAP) Avrupada yasayan Turk'lere...

simdi dene canim açıköğretim fakültesi türk dili ve edebiyatı okuyanlar yaz facebookun varsa

mrblar..bende tde bolumu dusunuyorumda ama kafamda hks gibi bi takim sorular var ..giris sinavindan korkuyorum :KK43:( yani nasil calisirim bilmiyorum unuttum herseyi.nereden nasil calisiyorsunuz bu sinav icin..ne zamana kadar basvurabiliriz..almanyada kaliyorum turkiyeden geldim..acaba turk dili okursam ogretmenlik yapabilirmiyim almanyada..bi duydugunuz varsa bana da yardimci olurmusunuz..:18:

mrblar..bende tde bolumu dusunuyorumda ama kafamda hks gibi bi takim sorular var ..giris sinavindan korkuyorum :KK43:( yani nasil calisirim bilmiyorum unuttum herseyi.nereden nasil calisiyorsunuz bu sinav icin..ne zamana kadar basvurabiliriz..almanyada kaliyorum turkiyeden geldim..acaba turk dili okursam ogretmenlik yapabilirmiyim almanyada..bi duydugunuz varsa bana da yardimci olurmusunuz..

mrblar..bende tde bolumu dusunuyorumda ama kafamda hks gibi bi takim sorular var ..giris sinavindan korkuyorum :KK43:( yani nasil calisirim bilmiyorum unuttum herseyi.nereden nasil calisiyorsunuz bu sinav icin..ne zamana kadar basvurabiliriz..almanyada kaliyorum turkiyeden geldim..acaba turk dili okursam ogretmenlik yapabilirmiyim almanyada..bi duydugunuz varsa bana da yardimci olurmusunuz..:18:

Merhaba, Almanya'da oldugun için sanslisin. Cunku sadece almanya denklik veriyor diplomaya. Ogretmenlik yapabilirsin sanirim. Cunku Fransa'dakiFransiz okullarinda turkçe derslere giren turkçe ogretmenleri var. Giris sinavindan bende korkuyorum ama sagolsun esoesin arkadasim beni rahatlatti çunku çok kolzymis.Calismak istiyorsan eger YGS 2011 sinavina çalis. Ama ondan daha kolaymis sorular. Yani jnsaallah oyledir. Ocak ayinda köln'deki buroyu aramayi unutma basvuru için.

daha karar veremedim ya sosyoloji ya da isletme :)
ya ilk anda diyormuyuz hangi bölümü sececgimizi yoksa form geline mi..sen edebiyat istiyordun degil mi?

Aradim mail ile tum adres telefon isim soyisim bilgilerinizi yollayin subatta form gondercez dediler. Ilhaiyat karar verdim

telefonda not almiyrlar canim, sen subatta gonderilecek ön kayit formu için bilgilerimi yolluyorum de belirt iyice

canim ya köln ü aradim ama cevap veren olmadi,viyanadaki yerin telini bulamadim,
bap@anadolu-uni.de bu adrese mail mi atiyoruz..
ne yazacagimi söyler misin?
ad-soyad acik adres baska ne yazmam gerekiyor?
form isteyecegimi belirtecem ama daha ne yazmaliyim?

Son düzenleme:
canim o maim adresine aynen dediklerimi yazman gerek. Viyana burosunun telefonu yok sitede evet. Paris'te yok. Telefonu baya çaldir geç açiyorlar. biraz sinir bozucu memurlari var herkes sikayetçi!

canim senide cok skiyorum ama soracak kisme yok
bap@anadolu-uni.de bu adrese 2012-2013 egitim yili ön kayit basvrusu icin
isim-soyisim
adres
telefon no
yazdim maile geri dönüs yapiyorlar mi?
cünkü cevap yazmadilar bana nerden anlayacaz olup olmadigini

basvurular ne zaman bitiyor hic dönen olmadi insanda böyle bekliyor yani,
sinav haziranin kacinda biliyor musun Celisuenis,
ya haziranda türkiyede nisanim olacak ama sinava bagli tabiki,
ben ne zaman arasam acmiyorlar..gecen sene 4 haziranda olmus sinav acaba bu senede basinda olur mu ?
sitesinde hicbir sey yazmiyor..

X