• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AÖF-Adalet (Önlisans)

Aynen kızlar benim de kitaplarım eksik :5::5::5::5:

ben murat yayınlarının çözümlü sorularını aldım. bu hafta sonu konu çalışıp ardından onu çözücem. :(((

kızlar bu arada kitabın yarısından- ilk yarısından sorumluyuz haberiniz olsun.

evet yarısından sorumluyuz.çıkmış sorulara nerden ulaşabiliriz biliyormusun?:34:

selam bacılar adalet 1 .sınıfım bende çok çok geç kaldım ve açıkcası çalışasımda gelmiyorrrrrrrrr:D:D:D

ufffff şimdi başlayayım diyorum daaaa meselaaa 8 ünite varsa 4 üniteye dek mi çalışyoruzzzzzz.....

6 ünite olanın da yine ilk 4 ümü yoksa onda da mı 3 üniteee offfff vallaaa bunalım takılcammm

ilk sınav için ilk dört üniteye çalışılacak arkadaşlar. ikinci sınav da şubatta zaten arada 1 ay var:18:

kızlar acil bi bakım ya ben ögrencı kımlık kartı cıkarmaya gıdemedım sınava kimlik ve gırıs belgesıyle gıtmemız yeterli olurmu yoksa illllllaaaaaaaaaa ögrencı kımlık kartıdamı ıstıolar ??

kızlar sınava şu bize gelen vakıfbanklı kimliklerlemi gidiyoruz dün aöf de kuyruk gördümdeee soramadan geçtim herhangi birşey mi almam gerekiyordu yoksaaa...offfffffffffff ne aptal bir sistem son ana dek kitabı gelmez parayı peşin alırlarrr ohh ne ala şikayet merciide yok olurmu böyle bir sistem

Benim çalışmalarıma göre iyiydi.Çünkü kitaplarımı bu hafta pazartesi almıştım.Çalışabildiğim kadaar çalıştım.
Bilgisayara hiç bakmadım sorular basitti zaten.Halkla ilişkiler de kolaydı.
En çok zorlandığım Türk Anayasa Hukuku oldu.Ondan da bi 50 alırım diye düşünüyorum.

ben çalışamamıştım onun için çooook zorladı :2:

Niye çalışmadın? Bende öyle çok çok fazla çalışmadım doğal olarakta bazı sorularda afalladım bi fikir bile yürütemedim..

Benim çalışmalarıma göre iyiydi.Çünkü kitaplarımı bu hafta pazartesi almıştım.Çalışabildiğim kadaar çalıştım.
Bilgisayara hiç bakmadım sorular basitti zaten.Halkla ilişkiler de kolaydı.
En çok zorlandığım Türk Anayasa Hukuku oldu.Ondan da bi 50 alırım diye düşünüyorum.

Evet kitaplar geç verildi.. Bende internetten indirmiştim bide internetten çıkarılan notlara çalıştım daha çok..
Anayasa hukuku beni sinir etti 21-24-61 ve diğer anayasalara çalıştım ama hiç bu tarz sorular gelmedi..

Niye çalışmadın? Bende öyle çok çok fazla çalışmadım doğal olarakta bazı sorularda afalladım bi fikir bile yürütemedim..

Evet kitaplar geç verildi.. Bende internetten indirmiştim bide internetten çıkarılan notlara çalıştım daha çok..
Anayasa hukuku beni sinir etti 21-24-61 ve diğer anayasalara çalıştım ama hiç bu tarz sorular gelmedi..

kitaplar geç geldi onun etkisi çok büyük. bir de bir yandan çalışıyorum ikisi beni birazcık kastı. :18:

finallere toparlayacağımı umuyorum. :17:

kızlarrr o 1.oturum neydi öyleee hele anayasa hukuku maşallah türk anayasası hariç hep fransız ingiliz yok bonoparts yok law statü yok misak anayasa uffffffffff vallaaa hiç bişe yapamadım... kavramlarda berbattı hele o bilgisayarrrrrr hiç ilk ünitedeki konular değildi yahu çok zor geldi bana ya çalışmadığmdan ya da......... ne bilim garip bir durumdu.... idare hukukuda kötüydü istediğim gibi değildi ama en zoru bence anayasa hukuku idi... ne zaman açıklanır bunlar bacılarr bilen var mı

finallerde hangi unıt. sorumluyuz kızlar bı bakın acil ya nerden baslıo final konuları

Dilan finallerde tüm ünitelerden sorumluyuz, diye biliyorum ben.

finallerde hangi unıt. sorumluyuz kızlar bı bakın acil ya nerden baslıo final konuları

çalıştığım kaynak kitabından bakarak söylüyorum ( egem yayınları )
hukukun temel kavramları
1. ünite 1-2 soru
2. ünite 1-2
3. ünite 2-3
4 ünite 2-3
5. ünite 4-5
6. ünite 4-5
7.ünite 4-5
8. ünite 4-5
ben 1. sınıftayım genellikle nette ünite aralığı olarak söylüyorlar başka derslerin soru ağırlığını merak ediyorsanız söyleyebilirim umarın işinize yarar

kızlar 1.sınıf bahar donemi vizelerde hangi unıtelerden sorumluyuz bıleniniz yardımcı olsun çalısmaya baslıcam :44:

*ingilizce 2; 1-6
*temel bilgi teknolojileri 2; 1-4
*hukuk dili ve adli yazışmalar; 1-4
*idari yargı; 1-4
*infaz hukuku; 1-4
*insan hakları ve kamu 1-4
*kalem mevzuatı; 1-4
* medeni hukuk ıı; 1-4

Back